آژانس هواپیماییexchanging

بعد از كليك روي هر دكمه صفحه The page can not be displayed مياد!!

شروع موضوع توسط mahdi206 ‏28 آگوست 2005 در انجمن گفتگو پیرامون مسایل مربوط به فروم

  1. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام به همگي علي الخصوص مديران محترم ، اميدوارم اين تاپيك رو ديگه زود زود جواب بدن چون مشكل حياتيه! :(
    من امروز تو فوروم روي هر دكمه اي كليك ميكنم بعدش صفحه The page can not be displayed مياد. :eek: چه موقع ارسال پست ، چه موقعي كه ميخوام جستجو كنم ، چه موقعي كه مثلا خواستم يه پستم رو حذف كنم (به خاطر تكراري بودن) و چه موقعي كه پيغام خصوصي خواستم بفرستم.
    تا ديروز هم همچين مشكلي نداشتم. البته قبلاها بعضي موقعها اينطوري ميشد ولي خودش زود درست ميشد. من الان اعصابم تقريبا خورد شده از بس كه امروز براي هر پستي كه زدم دكمه back و بعدش refresh رو زدم تا مطمئن بشم كه پستم اومده يا نه. :wacko:
    اينكه تاپيك جديد زدم به خاطر اين بود كه رفتم سرچ كنم ديدم بعد سرچ هم صفحه The page can not be displayed مياد!!! :wacko: اين شد كه تاپيك جديد باز كردم اگه تكراري هست ببخشين.
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    یه چیز جالب! وقتی این تاپیکو زدم این مشکل رو نداشتم ولی همچنان موقع پست زدن مشکل به قوت خود باقی است!
     
  3. m_amin

    m_amin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,827
    تشکر شده:
    275
    مهدی مطمئنم از اپرا استفاده میکنی درسته؟
    منم این مشکل رو داشتم اول فک کردم واسه خود بروسر هست اما اینجوری نبود
    بعده 1 هفته خودش درست شد
    اما نفهمیدم مشکل پی بود اما با اینترنت اکسپلورر درسته
    اما ورزن اخر اپرا رو بگیری بهتره
     
  4. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    هر چي باشه از فيلتر يه خط درميون بهتره!
     
  5. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    والا من خودم امروز با IE این مشکل رو داشتم و با Mozilla اومدم !!
    فکر کنم به Browser ربط داره چون هر چی گشتم مشکلی توی کدها و فروم و آدرسها و اینترنت ندیدم.
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    من این مشکل رو تو Quick Reply دارم. (با IE) موقع سرچ فروم یه پیغام به این شکل میاد )البته بعضی مواقع( که دسترسی به دیتابیس میسر نیست و ما از این بابت متاسفیم. البته به انگلیسی اگر این دفعه دیدم متنش رو میگذارم...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اين مشكل اصلا جديد نيست !!! قبل از فيلتر هم من داشتم اين مشكل رو گاهي وقتها ... يه مدت درست شده بود ... الان دوباره اينطوريه ... منم چون maxthon استفاده ميكنم ... هميشه مشكل دارم ... موقع پست زدن ( معمولا با quick reply ) و موقع search كردن.

    موقع پست زدن رو فايل http://forum.persiantools.com/newreply.php ميره و The page can not be displayed هم ميده ... ولي پست رو ميزنه !
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    عرض كنم كه اي مشكله يواش يواش داره براي من بيشتر ميشه. از هر 3 تا پست يكيش can not ميشه!
     
  10. Persiana

    Persiana مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2005
    نوشته ها:
    4,194
    تشکر شده:
    121
    محل سکونت:
    Persian Empire
    عجب، من تا حالا فكر ميكردم فقط من اين مشكلو دارم ولي امروز ديدم نه مثل اينكه بقيه هم مثل خودم هستند [​IMG]
     
  11. azadiphone

    azadiphone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    1
    اين مشكل بخاطر سرريز شدن سرور مادر نيز ممكن است به وجود بياد
     
  12. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    آره ممکنه . ولی در این حالت چون همون موقع با Mozilla کار میکنه و مشکلی نداره پس از سرریر شدن سرور مادر نیست !
    و من احتمال می دم از یه مشکلی توی IE باشه.
     
  13. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    بعيده ماله كاوشگر باشه

    اگر هست چرا فقط براي پي تي؟

    من با سه تاش چك كردم

    الان مغزم كار نمي كنه فردا شايد كار كرد
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    قابل توجه Admin،
    این پیغام رو میگفتم:
    کد:
    There seems to have been a slight problem with the database.
    Please try again by pressing the refresh button in your browser.
    
    An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
    
    We apologise for any inconvenience.
    حالا نمیدونم شاید اون موقع داشتید بکاپی چیزی میگرفتید. ساعت 6:28 بعد از ظهر سه شنبه (امروز)
    یا شاید هم برای ترافیک باشه.
     
  16. Niaz

    Niaz مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,406
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    Tabriz
    مشكل مربوط به كش ISP ها هست ، به مرور زمان اين مشكل كمتر خواهد شد و ديگه مشكلي نخواهيم داشت
     
  17. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این یه پیغام طبیعیه !
    احتمالا sql شون داون شده !
    بقول خود احسان این sql آدمه ! خسته میشه خوب !
     
  18. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    نياز جان قضيه كش isp چيه ؟ اگر منظورت اتفاقات اين مدته ... ( فيلتر و تغيير ادرس و اين حرفا ... ) من قبل از همه اينا اين مشكل رو داشتم ... حدود 2 ماه پيش ... يا قبل از اون ! ولي فكر ميكردم IE من مشكل داره !
     
  19. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اون مشكلي كه گفتم و متنش رو گذاشتم، وقتي 10 20 دقيقه بعد وصل ميشم حل شده. ولي يك چيزي كه پيدا كردم: درست وقتي كه حل ميشه "نوشته هاي جديد" خيلي كم ميشن. شايد يكي يا دوتا. اين امكان داره كه مشكل از وي بي باشه يعني در اون زمان معين با يك كوري ميخواد ليست جديدها رو بگيره ولي چون هيچي پيدا نميكنه اررور ميده. يعني ممكنه اشكال از ديتابيس نباشه.
     
  20. Niaz

    Niaz مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,406
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    Tabriz
    منظورم صفحات "دسترسي به اين سايت مقدور نمي باشد " بود
     
  21. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اهان از اون نظر :D
     
  22. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب با تغيير كلي نرم افزار فوروم ظاهرا اين مشكل هم بر طرف شده!