• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعد از مسدود شدن سایت چی کنیم؟

soheil111

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان و همکاران عزیز

یه سوالی داشتم از کسایی که تجربه دارن, میدونید که کلا هر سایتی بزنین باید منتظر باشید یروزی چیلتر بشه, دیرو زود داره سوختو سوز نداره.. حالا من سوالم اینه که وقتی سایت چیلتر شد چی کنیم؟ فکر کنین کلی زحمت کشیدین برای سئوی سایتتون و مطالبتون زود سئو میشه ولی سایت مسدود میشه و بازدید سایتتون 1/8 میشه...

خب همه میان دامین عوض میکنن, سوال من اینه بعد اینکه دامین عوض کردیم چی کنیم که زحمتای سئو بر باد نره و دامین جدید بتونه بزودی جایگزین بشه؟

ممنون

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
خوب رفع فیلتر که یکی دوماه طول میکشه تا اون موقع هم که سایت به گا میره و اما مراحلی که بعد از فیلتر باید طی کنین
سعی کنین ارامش خودتونو حفظ کنین چون اتفاقی نیوفتاده و یه چیز عادی هستش
اولین قدم سریع تر یه هاست و دامین برای خودتون اوکی کنین دامین رو رو یهاست جدیدتون پارک کنین
برای این میگم هاست جدید اوکی کنین چون چند ساعت بعد از فیلتر شدن هاستتون مسدود میشه اصلا یک لحظه هم اجازه ندین سایتتون بسته بشه یا ارور 404 403 و فلان بده سریع تر ببرین روی هاست دیگه
یعنی اگه نمیخواین دامنه هم عوض کنین بازم هاستو عوض کنین برین یه هاستینگ دیگه .چ ون هدف اول اینه که سایت داون نباشه و ارور های 404 403 نده
خوب قدم بعدی بعد پارک کردن هاست و دامین اینه که از هاستینگ قبلیتون بک اپ بگیرین و تو هاست جدید ریستور کنین
بعد کراری لازم برای ریدایرکت 301 رو انجام بدین اموزشش مفصله خودتون تحقیق کنین
سپس سایتتون رو اپدیت کنین بیاین بالا
زمان میبره ولی 80 یا 90 درصد ترافیکتون برمیگرده !

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
این روش خوبه . روش رفع فیل تر که یک ماهی جلوتر بیفتید اینست که کل مطالب رو پاک کنید و چند مطلب معمولی بگذارید برای چک کردن و درخواست رفع بدید بعد تو مرحله تجدید نهایی چند نمونه لینک مشکل دار رو بهتون میدن . اونا رو که متوجه شدید تو چه سبکی هستند حالا اون پست ها رو پاک کنید و بعد درخواست نهایی می دید و دامنتون ازاد میشه .... من دفعه اول نمی دونستم باید چه کنم 3 ماه طول کشید سایتم برگرده .. هرچند دیگه الان خیالم راحت شده و ستاد ساماندهی هم گذاشتم و فیلم و سریال ایرانی و عکس بازیگران و خواننده های خارجی و .... و مورد دار هم نمی گذارم هرچند باز دلیل نمیشه و بخوان گیر بدن میدن .
و اینکه در تیکت ها یا اگر تماس تلفنی داشتید باهاشون کل کل یا ج و بحث نکنید .... که کلا پروندتون رو دیرتر بررسی می کنند !!! و سعی کنید اگر تماس هم می گیرد محترمانه و با شوخی و خنده از خودشون راهنمایی بگیرید سخت جواب می دهند ولی جواب می دهند و اگر طرف عادل باشد نمونه لینک هایی که باعث فیلتر شده رو بهتون میگه ...
برای من عکسهای نیکی میناج کیم کارداشیان تو جشن جوایز ام تی وی مشکلم بود :))))))) که اصلا حواسم نبود ارسال کردم و به چیز دادم سایتم رو و طرف بهم گفت ....

بالا