• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بعد از یک قرن اینترنت داتک

danceage

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز بعد از حدود یک قرن (9ماه) رفتم داتک و به زور یک مودم گرفتم چون منطقه ما جزو منطقه های تست نبود.جالبه که از همون لحظه که مودم رو وصل کردم سرویس مشکل داشت.فکر کردم شاید من مشکل دارم ولی زنگ زدم گفتن نمی دونم چیچیمون خاموشه.

اینم از مزایای سرویس های انحصاری،وقتی میری اونجا خانم حسینی که شاید بیشترتون بشناسین طوری باهات بر خورد می کنه که انگار داره به نوکر باباش لطف می کنه و اونقدر روشون زیاده که انگار نه انگار سرویس اینترنت من باید بهمن تحویل داده می شده و الآن مهره.

تازه هنوز به من اشتراک فعال ندادن،خدا می دونه با اون وضع مزخرفه فیلترینگ داتک چی قراره گیرمون بیاد.
من شنیدم ADSL شاتل خیلی توپه ولی بدبختی تو منطقه ما کارت اینترنت هم قاچاقه و اگر بگیرن حکمش اعدامه آخه منطقه مخابراتیمون از طمان رضا خان تا حالا تعمیر نشده
حالا کسی اکانت داتک اضافی نداره یک هفته به من اجاره بده؟!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
يه خورده صبر كن درست ميشه. به هر حال تو اين شرايط اين جور اينترنت گرفتن دردسر خاص خودش رو داره.
اون خانم هم محسني هست نه حسيني!!
يه موقعهايي پيش مياد كه سرويسشون تعطيله تو يه سري از مناطق و بعضي موقعها هم مشكل از مخابرات هست و كلا قطع ميشه و اون مواقع فقط سايت خود داتك مياد.
ولي با همه اينها و فيلترينگ و ... باز هم به اين قيمت ميرزه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم امروز رفتم مودمو گرفتم گفتش خانومه هفته دیگه اکانتتونو فعال میکنیم الانم که من گرفتم شبکشون مشکل داره و هیچی مودمه پیدا نمیکنه یه عکس از مودمه تو اینجا گداشتم
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=421074&posted=1#post421074

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
منم امروز رفتم مودمو گرفتم گفتش خانومه هفته دیگه اکانتتونو فعال میکنیم الانم که من گرفتم شبکشون مشکل داره و هیچی مودمه پیدا نمیکنه یه عکس از مودمه تو اینجا گداشتم
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=421074&posted=1#post421074
خب تا وقتي اكانتتون فعال نشه مودمتون نمي تونه به شبكه شون وصل بشه.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اگه اينقدر دردسر داره و اينقدر هم خوش برخورد تشريف دارن (که باعث شه آدم بادمجون بکاره پاي چشمشون!) پس همون صد رحمت به سرويس هلک و هلک دايل آپ با بدبختي هاي خودش!!
33.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چرا اتفاقا شبکه رو پیدا میکنه و حتی میزان حتی قدرت سیگنال دریافتی رو هم نشون میده ولی برای استفاده از اینترنت باید با یه username & password تو شبکه login بشی این username و password که دادن هنوز کار نمیکنه
به نقل از mahdi206 :
خب تا وقتي اكانتتون فعال نشه مودمتون نمي تونه به شبكه شون وصل بشه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از saeid_2001 :
چرا اتفاقا شبکه رو پیدا میکنه و حتی میزان حتی قدرت سیگنال دریافتی رو هم نشون میده ولی برای استفاده از اینترنت باید با یه username & password تو شبکه login بشی این username و password که دادن هنوز کار نمیکنه
اخه دیروز واسه یه چند ساعتی اصلا نتورک رو پیدا نمیکرد مشکل داشت

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اگه اينقدر دردسر داره و اينقدر هم خوش برخورد تشريف دارن (که باعث شه آدم بادمجون بکاره پاي چشمشون!) پس همون صد رحمت به سرويس هلک و هلک دايل آپ با بدبختي هاي خودش!
من هم متاسفانه همین نظر رو دارم :(
ایضا" آمریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اره فقط برای یک مشت کیلو بایت اضافه
به نقل از Persiana :
اگه اينقدر دردسر داره و اينقدر هم خوش برخورد تشريف دارن (که باعث شه آدم بادمجون بکاره پاي چشمشون!) پس همون صد رحمت به سرويس هلک و هلک دايل آپ با بدبختي هاي خودش!!
33.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

aka

Registered User
لایک‌ها
0
زنده باد مهپاره !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
كجاش بده داتك؟ خب گهگاهي مشكل پيش مياد قطع ميشهو. ببينم شماها كه موبايل دارين وقتي موبايل جواب نميده (كه اتفاقا خيلي هم پيش مياد) با خودتون ميگين همون تلفن ثابت خوبه؟ يعني اينقدر فكر نمي كنين كه خب روزي 2-3 ساعت يا حتي هفته اي 7-8 ساعت قطع باشه خيلي بهتره تا اينكه همش بوق اشغال بشنوين و يهويي تلفن قطع بشه و هزار تا مشكل ديگه كه ديال آپ داره.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mahdi206 :
كجاش بده داتك؟ خب گهگاهي مشكل پيش مياد قطع ميشهو. ببينم شماها كه موبايل دارين وقتي موبايل جواب نميده (كه اتفاقا خيلي هم پيش مياد) با خودتون ميگين همون تلفن ثابت خوبه؟ يعني اينقدر فكر نمي كنين كه خب روزي 2-3 ساعت يا حتي هفته اي 7-8 ساعت قطع باشه خيلي بهتره تا اينكه همش بوق اشغال بشنوين و يهويي تلفن قطع بشه و هزار تا مشكل ديگه كه ديال آپ داره.
پس بالاخره راه افتاد :D
جداً روزی 2 - 3 ساعت قطعه ؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
كجاش بده داتك؟ خب گهگاهي مشكل پيش مياد قطع ميشهو. ببينم شماها كه موبايل دارين وقتي موبايل جواب نميده (كه اتفاقا خيلي هم پيش مياد) با خودتون ميگين همون تلفن ثابت خوبه؟ يعني اينقدر فكر نمي كنين كه خب روزي 2-3 ساعت يا حتي هفته اي 7-8 ساعت قطع باشه خيلي بهتره تا اينكه همش بوق اشغال بشنوين و يهويي تلفن قطع بشه و هزار تا مشكل ديگه كه ديال آپ داره
من کي گفتم داتک بده؟ من خودم همش کارت اينترنت داتک ميخرم
21.gif
تازه نگفتمم که اين سرويسا بدن و دايل آپ خوبه، فقط گفتم اگه شرايطش اينجوريه پس صدرحمت به اون يکي (موبايل که کارش از اين حرفا گذشته و اون هزار رحمت به تلفن ثابت که جديدا اونم کارش خراب شده!). در ضمن هم حق با شماست. پس زنده باد تکنولوژي نوين
177.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
والا من كه خودم 4-5 ماه ميشه وايرلس داتك رو استفاده مي كنم. قطعي اش هم غير منتظره هست! يهو ميبيني يه هفته اصلا حتي يك دقيقه هم قطع نميشه يعضي موقعها (مثل هفته اول مهر) يه روزهايي 5-6 ساعت قطعي پشت سر هم داشت!

danceage

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بالا خره ما گرفتیم فعال هم شد.
البته 2 روز سر کار بودیم چون تاریخ مودم مشکل داشت هر وقت وصل می شدم ایراد پسورد می گرفت،بردم اونجا با هزار منت درست شد.
من بالا خره این خانم محسنی یه بلایی سرش میارم بیخودم از این داتک تعریف نکنید.یه جوری اونجا نشسته جواب مشتری میده که انگار رئیس ناساست یا چیزی بارشه.زن جماعت بزارن سر یه کار همین میشه دیگه.

وقتی یه سرویس انحصاری بشه مشتری به این بدبختی ها هم دچار میشه.

اول آنتن نمی داد یه افغانی گرفته بودم که آنتن رو بالا نگه داره و لی الان آنتنش خیلی خوبه ولی هنوز تو اتاق نمیده.به دکل از هرچی آشغال بود درست کردم مودمو گذاشتم بیرون،بماند که شب از زور پشه و غیره جونم به لبم میرسه.
سرعتش برای من که یه عمریه دارم با این اینترنت های دره پیت سر می کنم خیلی خوبه،حال می کنم.
بعضی موقه ها تا 30 کیلو بایت دانلود می کنه.:happy:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از danceage :
البته 2 روز سر کار بودیم چون تاریخ مودم مشکل داشت هر وقت وصل می شدم ایراد پسورد می گرفت،بردم اونجا با هزار منت درست شد.
من بالا خره این خانم محسنی یه بلایی سرش میارم بیخودم از این داتک تعریف نکنید.یه جوری اونجا نشسته جواب مشتری میده که انگار رئیس ناساست یا چیزی بارشه.زن جماعت بزارن سر یه کار همین میشه دیگه.

اول آنتن نمی داد یه افغانی گرفته بودم که آنتن رو بالا نگه داره و لی الان آنتنش خیلی خوبه ولی هنوز تو اتاق نمیده.به دکل از هرچی آشغال بود درست کردم مودمو گذاشتم بیرون،بماند که شب از زور پشه و غیره جونم به لبم میرسه.
سرعتش برای من که یه عمریه دارم با این اینترنت های دره پیت سر می کنم خیلی خوبه،حال می کنم.
واو !
خوبشه حالد !
156.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از danceage :

منم میخوام !
164.gif

بالا