• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلاکه شدن در وبمانی؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی با این پیغام خطا در وبمانی برخورد کرده:Incorrect correspondent's WMID
وقتی می خواهم از حساب خودم به حساب فرد دیگه پول بریزم این پیغام را دریافت می کنم (یعنی طرف معامله شما وجود نداره) ولی از حساب های دیگه به همون حساب ها میتونم واریز داشته باشم و ضمنا اون اکانتی که این مشکل رو داره پول هم دریافت میکنه و انگار ارسال پول از اون حساب بسته شده ضمن اینکه BL این اکانت از 20 یکدفعه 0 شده است!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
ضمن اینکه قسمت شکایتها رو هم دیدم و هیچ شکایتی هم از من نشده و همچنین آدرس و اسم رو هم واقعی دادم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
فکر میکنم اکانت شما بلاک شده.
دلیلش هم اینه که کیف پول طلا در حسابتون ایجاد کردین که این کار برای ایرانی ها ممنوع هست.
حالا نمیدونم چطوری دوباره به حالت اول برمیگرده. چون پشتیبانی وبمانی نسبت به پی پل و ... بسیار ضعیفه.
ولی حداقل کیف طلا رو پاک کنید.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکر میکنم اکانت شما بلاک شده.
دلیلش هم اینه که کیف پول طلا در حسابتون ایجاد کردین که این کار برای ایرانی ها ممنوع هست.
حالا نمیدونم چطوری دوباره به حالت اول برمیگرده. چون پشتیبانی وبمانی نسبت به پی پل و ... بسیار ضعیفه.
ولی حداقل کیف طلا رو پاک کنید.
من که این کار رو نکردم(حساب طلا ایجاد نکرده بودم اصلا)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من با آدرس خارجی کار میکردم. به نظر من ربطی به طلا نداره ........

مال من هم همین اتفاق براش افتاد

اینا کلا مثل اینکه مثل ایگلد افتادن به جون اکانتها

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
جالب اینجاست که من این موضوع رو برای اینکه برای دوستان مشکلی پیش نیاد در یاهو مسنجر برای همه فرستادم حالا چند نفر ساده لوح پیدا شدند و send to all کردند که فلانی(من) می خواهم بازار را خراب بکنم!(نمیدونم شاید هم منافعشون به خطر افتاده)

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
جالب اینجاست که من این موضوع رو برای اینکه برای دوستان مشکلی پیش نیاد در یاهو مسنجر برای همه فرستادم حالا چند نفر ساده لوح پیدا شدند و send to all کردند که فلانی(من) می خواهم بازار را خراب بکنم!(نمیدونم شاید هم منافعشون به خطر افتاده)
دوست عزيز،

به نظر من، توافقنامه باز كردن اكانت در وب ماني رو يكبار ديگه بريد بخونيد، مطمئن باشيد جواب سوالتون رو پيدا ميكنيد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمیدونم والا

اما حساب دوستم که اصلا اکسچنج هم نکرده بسته شده....... به همین طریق دیگه نمیتونه پول ارسال کنه

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
نیاز به بحث با شما نمی بینم.
این تاپیک ایجاد شد که مشکلی که برای من و عده ای دیگر ایجاد شده برطرف بشه یا راه حلی براش ایجاد بشه.
لطفا اگر راه حلی ندارید سعی در منحرف کردن بحث نکنید.
ضمنا وبمانی با اکسچنج مشکلی نداره اگر مشکلی داشت خود قسمت معرفی اکسچنجر نمی گذاشت داخل سایتش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این دوستمون egold4u درست میگن

خود وب مانی یه بخشی داره که اکسچنجرهای مورد تاییدش رو اونجا معرفی کرده...

به نظر من به این شیوه میخوان همه رو مجبور کنن که اکانتشون رو وریفای کنند.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان تا به حال کسی personal passport گرفته در وبمانی؟

iran-egold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نگران نباشند.

با وریفای (احراز هویت) کردن حساب مشکلات حل می شود. البته به شرطی که هنگام باز کردن حساب اطلاعات واقعی داده باشید.

به زودی چگونگی وریفای کردن و گرفتن Personal Passprt را آموزش خواهم داد.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
آقای قاری اینجور که از دوستان شنیدم برای گرفتن personal passport نیاز به ارسال مدارک از طریق پست (نه پست الکترونیک) باشه...
فعلا اطلاعات دقیقی در اختیار نیست تلفن مسکو که جواب نمیده تلفن St. Petersburg v رو هم که میگیرم و باهاشون صحبت می کنم اطلاعی ندارند از موضوع و میگند به support ایمیل بزنید.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا این جواب رسید:
There are two variants possible:
1. You can verify your WMID and get a WebMoney personal passport (passport.wmtransfer.com) and continue using WebMoney Transfer
2. You can refuse to verify your WMID and get NO WebMoney personal passport. In this case we shall terminate our agreement with you and shall terminate your WMID, then according to Section 9.5 of the Agreement on Property Rights Transfer by Means Of Digital Units (<http://www.wmtransfer.com/syagreement1.shtml>), you can withdraw the balance of your purses to a bank account opened in the name of the WMID owner (provided during the registration of the WMID). No other owner name can be used.
If you wish to exchange one type of WM-units for another one that matches the currency type of your bank account, you can conduct exchange operations at wm.exchanger.ru
Please, inform us of your decision.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوستان اگه ممکنه وریفای اکانت وبمانی و پرسنال پاسپورت و ... رو توضیح بدین خیلی ممنون میشم.

بالا