• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلاک شدن هاست بخاطر تگ

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان عزیز . من روی هاستینگ میهن وب هاست سرویس میگیرم.
هاست من دیروز بلاک شد. به خاطر یک تگ با اسم عکس خوانندگان خارجی.

تیکت زدم بیش از 12 ساعت طول کشید تا جوابم رو بدن.
از سرویساشون به شدت راضی هستم اما از پشتیبانیشون اصلاً.

حالا سوال من اینه:
1- تا حالا براتون پیش اومده هساتتون رو برای یک تگ اونم با این اسم بلاک کنن؟
2- میهن وب هاست میگه بنا به دستور دادستانی کل کشور این بلاک رو انجام دادن.(اصلا اگر هم ابلاغیه هست نباید برای من باشه که صاحب سایت هستم؟ یا نباید قبلش تذکر داده بشه؟)

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان عزیز . من روی هاستینگ میهن وب هاست سرویس میگیرم.
هاست من دیروز بلاک شد. به خاطر یک تگ با اسم عکس خوانندگان خارجی.

تیکت زدم بیش از 12 ساعت طول کشید تا جوابم رو بدن.
از سرویساشون به شدت راضی هستم اما از پشتیبانیشون اصلاً.

حالا سوال من اینه:
1- تا حالا براتون پیش اومده هساتتون رو برای یک تگ اونم با این اسم بلاک کنن؟
2- میهن وب هاست میگه بنا به دستور دادستانی کل کشور این بلاک رو انجام دادن.(اصلا اگر هم ابلاغیه هست نباید برای من باشه که صاحب سایت هستم؟ یا نباید قبلش تذکر داده بشه؟)

بله بن میکنن هاست رو میتونید بهشون بگید بک اپ بدن و روی یه سرور دیگه منتقل کنید سایت رو
البته همیشه دی ان اس رو روی کلود فایر تنظیم کنید که هاستتون به راحتی مشخصی نشه که نامه نره برای هاستینگ
البته میتونید یرید سایت رو ثبت کنید و برای رفع این مشگل اقدام کنید اگه سایتتون مشگلی نداره من این روش رو توصیه میکنم چون دیگه اول نامه برای خودتون میاد اگه اصلاح نکنید مطالب رو بعد به هاستینگ نامه میدن

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
بله بن میکنن هاست رو میتونید بهشون بگید بک اپ بدن و روی یه سرور دیگه منتقل کنید سایت رو
البته همیشه دی ان اس رو روی کلود فایر تنظیم کنید که هاستتون به راحتی مشخصی نشه که نامه نره برای هاستینگ
البته میتونید یرید سایت رو ثبت کنید و برای رفع این مشگل اقدام کنید اگه سایتتون مشگلی نداره من این روش رو توصیه میکنم چون دیگه اول نامه برای خودتون میاد اگه اصلاح نکنید مطالب رو بعد به هاستینگ نامه میدن
دوست عزیز ممنون برای راهنماییتون.تو ستاد ثبت میخوام کنم متاسفانه اس ام اس نمیاد>!
بازم ممنون برای راهنمایی

بالا