• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلاگ رولينگ عضو نميگيره

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من ميخواستم عضو بلاگ رولينك بشم ولي مثله اينكه ديگه عضو نميگيره.كسي جاي ديگه اي مشابه بلاگ رولينگ سراغ داره به ما هم بگه باهاش حال كنيم؟ :D

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره یه کم صبر کن به احتمال قوی یکی ماه دیگه وضعش عادی میشه. من چنتا سرویس مشابه سراغ دارم ولی همه پولین هیچ سرویسی رو مجانی نمیدن :(

experience

Guest
لایک‌ها
4
فعلا عضو كه نمي گيره هيچي زده كل سيستم را هم فرستاده هوا.
من يك برنامه سي جي آي پيدا كردم ولي نتونستم راش بندازم . دقيقا مشابه بلاگ رولينك كار مي كنه. لينكش را مي دم بريد امتحانش بكنيد.
سايتي را كه ازش استفاده كرده بود را هم ديدم.

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
فعلا عضو كه نمي گيره هيچي زده كل سيستم را هم فرستاده هوا.
من يك برنامه سي جي آي پيدا كردم ولي نتونستم راش بندازم . دقيقا مشابه بلاگ رولينك كار مي كنه. لينكش را مي دم بريد امتحانش بكنيد.
سايتي را كه ازش استفاده كرده بود را هم ديدم.

نه بابا چيزي رو هوا نفرستاده، اين طراحش قرار بود هفته پيش سيستم رو به يه سرور جديد منتقل کنه اما نکرد، ظاهراً تنبلي رو کنار گذاشته و داره اين هفته کار رو انجام ميده، تا يکشنبه هم راه ميفته(خودش که اينطور گفته).

experience

Guest
لایک‌ها
4
آقا پيداش كردم. <a href='http://hitormiss.org/projects/dailycrawl' target='_blank'>daily crawl</a>
اگر بتونيم از اين يا سيستمي مشابه كه مستقل و تحت فرمان خودمان كار بكند استفاده كنيم ديگه وابستگي به جايي نداريم.
البته سازنده اش مي گفت داره رو ورژن جديدش كار مي كنه كه به زودي ارائه اش مي كنه.
سايتي هم كه از اين استفاده كرده <a href='http://charles.gagalac.us/archives/2003/09/03/blogrolling_without_blogrolling/' target='_blank'>اينه</a> .
ثواب داره يكي روش كار كنه .

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ساين اپش باز شده.. اون تغييرات ديروز هم مقدمه اين بود كه به امكاناتش اضافه بشه و ظرفيتش بالاتر بره..

بالا