آژانس هواپیمایی
pop up

بمناسبت هفته دولت اینترنت Gprs گوشی های با سیم کارت Ir_tci فعال شد

شروع موضوع توسط marmozi ‏27 آگوست 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. marmozi

    marmozi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2007
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    بمناسبت هفته دولت اینترنت Gprs گوشی های با سیم کارت Ir_tci فعال شد



    سلام
    الان گوشیمو نگاه کردم نوشته روش هفته دولت گرامی باد بعدش پایینش نوشته GPRS detached
    یکی پیگیری گنه آیا باید کد خاصی رو وارد کرد تا اینترنتش فعال بشه یا نه
     
  2. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  3. RPG 8

    RPG 8 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,553
    تشکر شده:
    75
    محل سکونت:
    تو عالم خودم
    تنگنا
    [​IMG]
     
  4. S.T.S

    S.T.S کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
    male man ke taghiri nakarde!
     
  5. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,628
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    خیال باطل!
    ایرانسل که از پایه شبکش GPRS و EDGE داره اون اولا کلی اختلال داشت

    حالا شبکه وصله پینه ایه مخابرات هم میخواد GPRS راه بندازه که اونم مطمئنن مشکلات زیاد پیدا میکنه (تا 15 آبان وعده داده شده صبر میکنیم:cool:)
     
  6. Penet

    Penet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,180
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Streets , behind you ...
    تنگنا مگه تو هم گوشی داری :D ؟
    در ضمن :

    فکر می کنم منظورت :
    Detected باشه ! نه ؟
     
  7. boxilink
  8. marmozi

    marmozi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2007
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز همون کلمه ای که گذاشتم روی صفحه گوشیم اومده بود
     
  9. hadi*nazary

    hadi*nazary کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2007
    نوشته ها:
    331
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran

    با سلام وتبریک نیمه شعبان

    مشترک گرامی

    همینک سرویس GPRS زیر نظر پیمانکار مربوطه در حال تست و آزمایش می باشد ( در تهران ) و در سایر استانها هنوز به مرحله ی آزمابش نهایی نرسیده است .
    لازم بذکر است زمانی که این سرویس برای مشترکان فعال بشود از طریق رسانه ها و روزنامه ها و از طریق پیام کوتاه شرکت به شماره 985005+ به اطلاعتان خواهد رسید .
    همینجا اعلام می نماییم که سرویس GPRS در حال تست است و برای کاربران قابل استفاده نمی باشد .
    لذا شما هم با تنظیمات گوشی خود زیاد درگیر نشوید .

    با سپاس
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,347
    تشکر شده:
    1,320
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    detach یعنی قطع شدن نه وصل شدن.
     
  11. taxi driver

    taxi driver Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2005
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    3
    ممنون از اطلاع رسانیتون

    موفق و شاد باشید:)
     
  12. farshin

    farshin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 جولای 2005
    نوشته ها:
    371
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Sweden
    یه بارکی 3G راه مینداختین. بزودی خیلی کشورا نسل چهارم هم راه اندازی میکنن که سرعتش به 20 مگا بیت میرسه. به نظرم GPRS برای سال 2007 خیلی قدیمیه اونم تو پایتخت.
     
  13. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,685
    تشکر شده:
    15,773
    محل سکونت:
    ایران
    شما باید عادت کنی که از تکلونوژی های قدیمی تازه اونم با 1000 تا مشکل و ایراد در مشور خودت استفاده کنی دوست عزیز
    البته هزینه بسیار بالاش فراموش نشه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    3G را می خواهید چکار کنید ؟ همین 2.75 فکر کنم خوب باشه... بهتره زیاد هم رویایی فکر نکنیم.
     
  16. Ashimoto

    Ashimoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,960
    تشکر شده:
    1
    خودش رو نمیدن فکرش که مفتیه...
     
  17. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    بابا اینجا ما هنوز ADSL نداریم داریم با مدم وصل میشیم ! گوشیمون بره توی اینترنت ! حرفا میزنی ها ! میخوای فیلم سینمایی هم یه بارکی پخش کنه دیگه !
     
  18. Penet

    Penet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,180
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Streets , behind you ...
    البته من هم یه چیزایی شنیدم که داره راه می افته و اینکه اگه GPRS ایرانسل Class 6 باشه مال Irtci کلاس 10 هستش !
     
  19. hadi*nazary

    hadi*nazary کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2007
    نوشته ها:
    331
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام

    مشترکین گرامی

    سرویس GPRS همراه اول ، از آبان ماه راه اندازی خواهد گردید .
    دلیل تأخیر این امر ، تأخیر در مناقصه و فعالیت های پیمانکاری بوده است .
    مسلماً عضویت و راه اندازی شبکه GPRS برای 2 میلیون مشترک ایرانسل با 5/18 میلیون مشترک شبکه همراه اول قطعاً تفاوت دارد و به خاطر همین تفاوت ها و به کار گیری از ابزار و سیستم های بروز تر است که این امر را کمی دشوار می نماید .
    ان شاءا... در آبان ماه شاهد راه اندازی این سرویس خواهیم بود .

    مرکز روابط عمومی شرکت مخابرات ایران : 09990 ***
     
  20. lj_banamak

    lj_banamak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    2
    البته اگه این سرویس راه اندازی بشه در مقایسه با ایرانسل قیمت بیشتری به خودش اختصاص میده.
     
  21. lj_banamak

    lj_banamak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    457
    تشکر شده:
    2
    من می خواستم برم یه اعتباری ایرانسل بگیرم که دیگه قبض نیاد می خواستم بینم هزینه های پنهانی و چیزی نداره یعنی هزینه مکالمات زیاد نمیشه ؟
     
  22. Ashimoto

    Ashimoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,960
    تشکر شده:
    1
    نه هزینه پنهانی نداره:happy:
    اگه گرفتی هر لحظه که بخوای میتونی اعتبارت رو چک کنی.کد #1*140* رو توی گوشیت وارد میکنی و اعتبارت رو نشون میده حساب دستت میاد...