• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بنده یک گیاهخوار وگان هستم ... سوال داری ؟ بیا تو...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
در اینجا نظر شما رو جلب میکنم به چند لینک
لطفا براي آشنايي با بحث به اين لينک ها برويد تا بيشتر با بنده آشنا بشويد در اين آدرس ها شما به ترتيب روبرو به اين موارد بر مي
خوريد... چت گياهخواري گوشتخواري بنده ...براي توقف کشتار مظلومانه سيل ها لطفا امضا کنيد و مقالاتي در مورد گياه و گوشت ...چت
گياهخواري ...روند ترک محصولات غذايي بنده ...گوشتخواري يا گياهخواري سوال از حوزه علميه قم...
بسم الله الرحمن الرحیم(عشق معنوی1)عاشقان معنویت انسانهای برگذیده شده ازجانب پروردگاریگانه هستندسلام برحضرت عیسی ابن مریم ... بسم الله الرحمن الرحیم سلام(عشق معنوی۲)سلام بر دوستداران حیوانات ...
الله،عشق معنوی4سلام بردوستداران حیوانات ... بسم الله الرحمن الرحیم سلام(عشق معنوی۲)سلام بر دوستداران حیوانات ...
بسم الله الرحمن الرحیم گوشتخواری یا گیاهخواری سوال از حوزه علمیه قم - بسم الله الرحمن الرحیم(عشق معنوی7)سلام بر دوستداران حیوانات ...

وبگاه پرسش و پاسخ با دکتر پروين زرين آذر وبگاه پرسش و پاسخ با دکتر زرین آذر دکتر زرين آذر
متخصص بيماريهاي داخلي
فوق تخصص در بيماريهاي دستگاه گوارش? کبد و کيسه صفرا
پزشک تغذيه و درمان طبيعي
پزشکي بدون دارو
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
رزومه ي دكتر زرين آذره و درباره دكتر غلامعلي بسكي موقوف نامه دكتر بسكي

انجمن گياهخواران ايران
The Society of Iran's Vegetarians انجمن گياهخواران ايران
تالار گفتگوی ایرانیان گیاهخوار بنده از اینجا به درخواست خودم بن کامل شدم و قصد ثبت نام و فعالیت مجدد را ندارم ...
تالار گفتمان گیاه خواران
تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن - HamMihan Forum

فروشگاه گیاهی گوويندا : خ کلاه دوز (دولت) اختياريه جنوبي پلاک26 تلفن : 22584621 به غير از جمعه ها ده صبح تا نه شب قبل اش
حتما تماس بگير...
انجمن گياهخواران و رستوران آناندا
نشاني : پاسداران، بهستان دهم، اختياريه جنوبي، جنب مخابرات
تلفن : 22556767 ، 22551352

بنده احتمالا بیش از 13 سال است که حپه ی قند نخوردم البته مطلق نیست و اتفاقی و به صورت خاکه حتما بوده و تاریخ دقیق ندارم ...
در 28/08/1386 سیگار برای همیشه فقط و فقط و فقط به لطف خدا ترک شد
در 10/02/1387 گوشت همه ی حیوانات همانند مرغ ماهی گاو شتر گوسفند میگو و هر حیوانی بطور کل ترک شد اولین دلیل یک بلدرچین بود که عاشق اش بودم و دلیل شخصی و چاقی و...و...و...و...و...و...و...و...و...و...و...
در 10/02/1388 تخم مرغ و بلدرچین تخم هر حیوان یا پرنده ای حذف و ترک شد برای همیشه و غذاهایی همانند کوکو سبزی و کتلت و... مدتی مصرف نشد بعد با اضافه کردن آرد و...و...و...و..یادم میاد تخم مرغ که میزدم حداقل پنج تا میزدم با سیر خام میخوردم و...و..و... همه تعجب میکردند و...و.///...و...و...
در 10/02/1389 لبنیات و عسل و فرآورده های آن همانند شیر خشک و هر چه که فرآورده هاشان درون شان هست بطور کل برای تا آخر عمر ترک شد ... و...
در 10/02/1390 نوشابه های سیاه زرد و سفید و سن ایچ های غیر میوه ای و چای سیاه و سبز و قرمز و انواع نسکافه و قهوه ترک شد برای همیشه البته مطلقی وجود ندارد و اینها همه دلایل منطقی بسیاری دارد که با سوال شما عرض خواهم کردالبته آبمیوه های شبیه آبمیوه همانند نکتار ها هر مارکی باشه میخورم البته سعی میکنم طبیعی باشه سعی میکنم بطور امتحانی هم که شده گاهی میوه هایی همانند پرتقال و... را با پوست هم بخورم پوست تلخ اش به صورت ورق ورق البته شاید چای ترش را شروع کنم معلوم نیست زیرا او تیین و کافیین ندارد و گل است ... بنده برای همه ی این موارد جایگذین دارم بطور مثال صد ها دم نوش وجود دارد که بنده در روز مصرف میکنم همانند گل گاو زبان همانند بهار نارنج چوب دارچین در میهمانی ها شاید آب جوش خالی زعفران میجوشانم نعناع خشک شده در زیر آفتاب به به اگه بخورید نه اعتیاد داره نه قلب درد میگیره نه با نخوردن اش سر درد میگیرید اینها رو میشه به صورت ملایم مصرف کرد و هزاران دمنوش دیگه توضیحات بسیار بسیار بسیار زیادی دارد که خورد خورد با سوالات شما خدمتتان عرض خواهم کرد... بی شک اگر قسمت سلامتی همه ی شما را با هم جمع کنند به اندازه ی سلامتی جسمانی و روحانی بنده نخواهد شد توضیحات بسیار و تست های عملی اش بماند که به مرور مشخص خواهد شد ...اما توصیه بنده به شما این است که همانند بنده سالی یک چیز را ترک کنید نیاز نیست همانند بنده این همه چیز را ترک کنید مثلا قرار است اردیبهشت سال نود و یک بنده روغن را ترک کنم معلوم نیست شاید اگر خدا بخواهد دلیل نمیشود شما هم ترک کنید شما میتوانید تا آخر عمر فقط از خوردن گوشت های حیوانات امتناع کنید و تناول نکنید آن هم بخاطر وجدان بیدار خود و شریک نشدن شما در جنایات امروزه و خودکشی خود و...و...و...و...و..و...و...و...و...و...و... هر چی بگم کم گفتم ... متشکرم....

Last edited:

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
تشکر از شما! باید برم سری به این فرومها بزنم ولی فکر کنم نشه یه گیاهخوار تیر شد چون کار مشکلیه!:wacko:

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
تشکر از شما! باید برم سری به این فرومها بزنم ولی فکر کنم نشه یه گیاهخوار تیر شد چون کار مشکلیه!:wacko:

از آب خوردن هم آسون تره شما گوشت و مرغ و ماهی و فقط ترک میکنی یعنی گوشت همه ی حیوانات و غذاها رو با گوشت های گیاهی و قارچ و سویا و سوسیس کالباس همبرگر صد در صد گیاهی و... اصلا احساس هم نمیکنی فرقی کردی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بسم الله الرحمن ..... سلام .. شما چطور شد که Vegan شدی ؟ برای لاغر شدن ؟ یا برای اینکه به نوعی در کشته شدن حیوانات شریک جرم نباشید ؟

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
بسم الله الرحمن ..... سلام .. شما چطور شد که Vegan شدی ؟ برای لاغر شدن ؟ یا برای اینکه به نوعی در کشته شدن حیوانات شریک جرم نباشید ؟

دلایل زیادی داره اولی اش دوستداری حیوانات بوده و یکی از دلایل دیگه اش هم لاغر شدن بوده چون بنده تا صد و سینزده کیلو وزن ام رفت و الآن نود کیلو هستم ... اما گیاهخوار شدن بنده فقط و فقط و فقط خواست خدا بوده چون اگر مثلا الآن بنده جای شما بودم و شما جای بنده میگفتم فلانی مشکل روانی داره زیرا بسیار وابسته به گوشتخواری بودم و...به هر حال بنده که وارد شدم هر روز با فواید زیادی از گیاهخواری آشنا شدم و مضرات گوشت از هر نظر که بگید مثل از نظر عقیدتی دینی یا سلامتی یا علمی یا ایدیولوژیکی یا فلسفی و... متشکرم.

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
بهتره همین جا در این مورد بحث کنی دوست من .
بهتره نری تو تاپیکای دیگه کلی دعوا راه بندازی چون خواه یا نا خواه باید قبول کنی در همه موارد عقاید انسان ها متفاوته و زوری نمیشه کسی رو وادار به کاری کرد .
جسارت نباشه منظوری نداشتم .
خوب حالا اگه حوصله داری یه کم راهنماییم کن در این مورد .
واقعا گوشت (کلا گوشتهایی که می خوریم ماهی مرغ و ... ) ضررشون بیشتر از فایدشونه ؟
اگه اینطوره چرا از ازل تا حالا این رویه ادامه داره ؟
سوالام برای محکوم کردن این قضیه نیست جدی میگم فقط میخوام اگه قراره گیاهخوار بشم یه سری سوال تو ذهنم نمونه و با دید وسیع و تصمیم آزاد وارد شم ...

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
یعنی شما کلا گوشت نمیخورید؟ اینکه خیلی سخته!:blink: من میخواستم کم کنم وعده های غذایی گوشتیو نه اینکه حذفشون کنم در هر صورت .....راستی شما غذاهای گیاهی سرخ کرده هم میخورید ؟ مکه روغن مضر نیست اونم برا یه گیاهخوار؟! پس چرا تو یکی از این سایتایی که معرفی کردین چند مورد غذا بود که باید تو روغن سرخ میشدند!؟:wacko:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هیچ وقت نمیتونم بفهمم چطور تخم مرغ - شیر - گوشت سفید ( ماهی - مرغ - بوقلمون - شتر مرغ ) ممکنه مضر باشه

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
الان شما تخم مرغ و شیر رو هم گذاشتید کنار؟ خب من نفهمیدم بالاخره اینا خوبه یا بده؟ این همه دکتر و متخصص میگن شیر فراوون بخورید به خاطر کلسیومش ولی دکتر زرین اذر تو این ادرسا که معرفی کردین به کل رد کرده بودن و گفته بودن که شیر حتی مضر هم هست! یا غذای دریایی مثل ماهی رو چرا ایشون رد میکنند با اینکه خیلی متخصصین غذای دریایی رو توصیه میکنند! نظر شما چیه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فرق وگان با گیاهخوار چیه ؟ :rolleyes:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به من فقط یاد دادن بخور . نیگا نکن گوشته یا علف فقط بخووور . سیستم من فقط در همین حد برنامه ریزی شده و ازم زیاد انتظار نداشته باشین

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون خوب بود تاپیکت

واقعن گوشت از برنامه غذایت حذف کردی؟؟؟؟

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
بهتره همین جا در این مورد بحث کنی دوست من .
بهتره نری تو تاپیکای دیگه کلی دعوا راه بندازی چون خواه یا نا خواه باید قبول کنی در همه موارد عقاید انسان ها متفاوته و زوری نمیشه کسی رو وادار به کاری کرد .
جسارت نباشه منظوری نداشتم .
خوب حالا اگه حوصله داری یه کم راهنماییم کن در این مورد .
واقعا گوشت (کلا گوشتهایی که می خوریم ماهی مرغ و ... ) ضررشون بیشتر از فایدشونه ؟
اگه اینطوره چرا از ازل تا حالا این رویه ادامه داره ؟
سوالام برای محکوم کردن این قضیه نیست جدی میگم فقط میخوام اگه قراره گیاهخوار بشم یه سری سوال تو ذهنم نمونه و با دید وسیع و تصمیم آزاد وارد شم ...
ممنون از نظر شما از ازل انسان میمان میوه خوار بوده و در برهه ای مجبور به گوشتخواری شده و در این برهه شده وسیله ی مرگ انسان ها.. لطفا شما در سوالات خود مصر باشید تا بنده توضیحات کامل را بدهم... بله انسان عاقل گوشت حیوانات را نمیخورد فوق اش محصولاتی که از سویا و پروتیین نخود و ... تهیه میشود استفاده میکند که صد در صد گیاهی هستند همانند همبرگر سوسیس کالباس جوجه کباب انواع کباب همانند ترکی و... شبیه همانها اما کاملا گیاهی و... فعلا.... باز درخواست کنید بیشتر توضیح بدم و سوال کنید متشکرم...
یعنی شما کلا گوشت نمیخورید؟ اینکه خیلی سخته!:blink: من میخواستم کم کنم وعده های غذایی گوشتیو نه اینکه حذفشون کنم در هر صورت .....راستی شما غذاهای گیاهی سرخ کرده هم میخورید ؟ مکه روغن مضر نیست اونم برا یه گیاهخوار؟! پس چرا تو یکی از این سایتایی که معرفی کردین چند مورد غذا بود که باید تو روغن سرخ میشدند!؟:wacko:
بله بنده روغن که میخورم اذیت میشم مثلا بادمجان سرخ شده اگر خدا بخواهد در سال آتی ترک خواهم کرد ... خواستید شما رو راهنمایی میکنم بله شما کم کنید بعد ترک کنید بستگی به مزاج شما دارد در یک درصد ممکن است که شما با ترک به یکباره اگر همه چی نخورید بدن شما شروع به خارش بکند و کمی اذیت بشوید تا بدن شما سم زدایی شود و... اگر نه اصلا سخت نیست ... من خودم اگه توی غذاغ گوشت کم بود دعوا راه می انداختم و... به هر حال اگر شخصی روغن نخورد باید با فندق کاهو تخمه کلا خشکبار و گردو و خیلی چیزهای دیگه جبران کنه مخصوصا زمانی که لاغر باشد بنده هم وقتی وارد پنج سال گیاهخواری شدم تازه قصد دارم ترک کنم آن هم معلوم نیست خدا میداند اما گیاهخوار میتواند تا آخر عمر روغن بخورد اما چه خوب است روغن مصرفی خود را سفارش بدهد دستی درست شود زیرا با عقل جور در نمیآید مثلا کنجد یا تخمه کیلوی چهارده هزار تومان آنوقت یک شیشه ی بزرگ روغن ده هزار تومان توضیحات بیشتری داره بفرمایید و سوال کنید عرض خواهم کرد...
هیچ وقت نمیتونم بفهمم چطور تخم مرغ - شیر - گوشت سفید ( ماهی - مرغ - بوقلمون - شتر مرغ ) ممکنه مضر باشه
انقدر دلایل منطقی دارد که وقتی بنده برایتان بگویم پی میبرید و به خود میگویید چه دیوانه ای بودم من ... از تخم مرغ و شیر بگذریم که از محل خروج مدفوع حیوان یا وابسته به آن خارج میشود ... این حیوانات یک عمر در کثافات زندگانی میکنند و غذایشان آنتی بیوتیک و هورمون و کرم های خاکی و... است با سوال مجدد شما دلایل را عرض خواهم کرد و نامبرده را توضیح خواهم داد و جزییات را خدمت تان با دلیل عرض خواهم کرد آنوقت متوجه میشوید که چقدر در اشتباه هستید و.... منتظر پیگیری شما هستم و متقابلا پاسخ بنده ... متشکرم.
الان شما تخم مرغ و شیر رو هم گذاشتید کنار؟ خب من نفهمیدم بالاخره اینا خوبه یا بده؟ این همه دکتر و متخصص میگن شیر فراوون بخورید به خاطر کلسیومش ولی دکتر زرین اذر تو این ادرسا که معرفی کردین به کل رد کرده بودن و گفته بودن که شیر حتی مضر هم هست! یا غذای دریایی مثل ماهی رو چرا ایشون رد میکنند با اینکه خیلی متخصصین غذای دریایی رو توصیه میکنند! نظر شما چیه؟
بله بنده تخم مرغ و شیر هم گذاشتم کنار اگر مایل باشید رزومه ترک محصولات خود را در پست اول بیاورم انشاالله... چیزی که عقل ما میگوید این است که این دکترها خود گوشتخوار هستند و دکتر زرین آذر گیاهخوار و طبیعی اس که هر کدام از منش زندگانی خویش دفاع کنند اما توجه داشته باشید که کدامیک یک از آنها بدون دریافت حق ویزیت به شما مشاوره میدهد ؟ به نظر شما آیا در زمانی که شما ده هزار تومان مثل پول ویزیت میدهید راضی میشوید دکتر شما برای شما حتی یک قرص هم ننویسد ؟ در این صورت ناراحت نمیشوید ؟ آیا بیشتر مایل نیستید که قرص های درخواستی شما هم بنویسد؟ بی شک ایشان چشم شان به پول شما است و خود گمراه و بیمار هستند اما جای آن نیست که به شما بگویند و دلیلی ندارد همانند این میماند که گمان کنیم دکتر دندان پزشک هیچوقت دندان هایش خراب نمیشود این خیلی جاهلانه است این موضوع نیاز به توضیح بیشتر دارد که با خواست شما انشاالله بنده حتما توضیحات اکمل را خدمتتان عرض خواهم کرد ... متشکرم
عالیه.

متشکرم.
Sent from my iPad using Tapatalk

فرق وگان با گیاهخوار چیه ؟ :rolleyes:
به نظر بنده ی حقیر انسان گوشتخواری که گوشت هم کم مصرف میکند نوعی گیاهخوار است اما از آنجا شروع میشود تا ترک کامل گوشتخواری که میشود گیاهخوار لاکتو او وو بعد اگر تخم مرغ نخورد و لبنیات بخورد میشود لاکتو باالعکس او وو اگر عسل و لبنیات و تخم مرغ و فرآورده هاش و ترک کند و از لباس های پشمی و چرم و ابریشم استفاده نکند و.... میشود وگان یا وگن یا وگتاریانس بعد از آن افرادی هستند که خام خواری میکنند بعد از آن میوه خواران هستند و بعد از آن نداریم دیگه مگر اینکه آب خالی بخورند که در شرایط خاص است توصیه بنده به شما در چند سال اول فقط ترک خوراک گوشتی حیوانات است و غذاهایی که از آنها تهیه میشود و جایگذین آن قارچ سویا و محصولات گیاهی و.... توضیحات بیشتری دارد بعدا انشاالله با سوال شما جواب خواهم داد متشکرم.
به من فقط یاد دادن بخور . نیگا نکن گوشته یا علف فقط بخووور . سیستم من فقط در همین حد برنامه ریزی شده و ازم زیاد انتظار نداشته باشین
فدات شم اکثرا همانند شما هستند بنده روزی همانند شما بودم و واقعا سر در نمی آوردم که چطور یکی از خوردن شیر امتناع میکند و او را دیوانه فرض میکردم اما با چشمان خود میبینیم که اشخاصی که این شعار را میدهند یا زیر عمل جراحی در جوانی از دنیا میروند یا سکته های قلبی یا مغذی یا سرطان یا تا آخر عمر درد و درد و درد واقعا این نوع زندگانی برگذیده ی الهی است ؟ ما میتوانیم صد برابر فعلی از زندگانی خویش لذت ببریم این لذت آنقدر فراوان است که بنده میخواهم بدون حسادت همگان آن را تجربه کنند انشاالله...
اینجوری که من فهمیدم یعنی کسایی که complete لبنیات نمیخورن!

متشکرم... دوستی سوال فرموده بودند کلسیم را چه کنیم بنده فراموش کردم ... کلم بروکلی انواع کلم ها کرفس ها میوه جات و سبزی ها سرشار از کلسیم است و بنده با وزن نود کیلو فعلی هیچ مشکلی در این باب ندارم و بدن انسان کلسیم اضافی را دفع میکند و خود باعث پوکی استخوان میشود و... توضیحات زیادی دارد بعدا انشاالله متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون خوب بود تاپیکت

واقعن گوشت از برنامه غذایت حذف کردی؟؟؟؟

بله سعی میکنم در فعل رزومه ترک مواد غذایی خویش را در بالا بنویسم بنده در برج دو سال هشتاد و هفت حذف کردم سوال بفرمایید توضیح میدهم الآن رزومه رو مینویسم متشکرم از نظر شما و خوش آمدید به کلبه ی حقیر که ماله خدا است ...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
رزومه ی مختصری از خویش در پست اول اضافه کردم توجه بفرمایید متشکرم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شیر گاو از محل خروج مدفوع گاوه ؟ :blink:

تخم مرغم تا جایی که من میدونم با پوست میاد بیرون بدون پوست نمیاد

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
انشا الله از بن در اومدید نظرتون رو بگید ؟ :D

در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن حضرت محمد(ص)

هم‌چنين‌ گفته‌ شده‌ است‌ كه‌ محبوب‌ترين‌ غذاها نزد پيامبر اكرم‌(ص)…‌ گوشت‌ بود و مى‌فرمود:«گوشت‌ موجب‌ افزونى‌ قوه‌ شنوايى‌ و بينايى‌ مى‌شود». و در كلامى‌ ديگر فرمود:
گوشت‌، سرآمد غذاها در دنيا و آخرت‌ است‌ و اگر از خدايم‌ مى‌خواستم‌ كه‌ هر روز مرا با آن‌ اطعام‌ كند چنين‌مى‌كرد.15
آن‌ حضرت‌ گوشت‌ را گاه‌ به‌ صورت‌ پخته‌ [با آب‌] و گاه‌ به‌ صورت‌ كباب‌، همراه‌ نان‌ مصرف‌ مى‌كرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آن حضرت گوشت پرنده شكارى را ميل مى كرد،:happy: (481) وى خود به دنبال آن نمى رفت و شكار نمى كرد و دوست داشت برايش شكار كنند و بياورند تا او ميل كند، (482) چون گوشت تناول مى كرد سرش را به سوى آن خم نمى كرد بلكه گوشت را به سمت دهانش مى برد و آنگاه با دندانهاى مباركش به شدت آن را جدا مى ساخت .(483)

پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام - اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم (ص ) 1
مقاله : در بيان اخلاق و آداب غذا خوردن آن حضرت محمد(ص) : تبیان زنجان

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا