apadanapayment
Registered User
purpleمگه نمیشه بنفش؟پس چرا بابیلون ترجمه میکنه زرشکی و ارغوانی؟
purpleمگه نمیشه بنفش؟پس چرا بابیلون ترجمه میکنه زرشکی و ارغوانی؟
اتفاقا همون بابیلون به بنفش میگه violet.
اول از همه دقت کنید که ما برای اینکه در مورد یه مساله با قطعیت نظر بدیم ، نیاز به این داریم که واقعا در اون مورد قطعیتی وجود داشته باشه ... یعنی چی ؟ ... یعنی اینکه واقعا باید یه مرجع معتبری بگه که آقاجون ! رنگ زرشکی اینه ، رنگ بنفش اونه ... وگرنه الان ممکنه من و شما با هم به اختلاف نظر بخوریم که مثلا این پیرهن بنفشه یا زرشکیه یا مثلا چه می دونم یاقوتی !!!
از نظر علمی ، خیلی چیزا ، مطلق نیستند و یه طیف رو در بر می گیرند ... (مثلا سبز کمرنگ و پررنگ و ... )
در مورد این سوال خاص :
ارغوانی : purple
بنفش : violet
زرشکی : maroon (این زیریه دیگه ؛ درسته؟)
![]()
purple و violet خیلی وقتا با هم قاطی میشن و بحث در مورد تفاوتشون کاملا فنیه ... (مثلا اینجا )
زرشکی : maroon[/B] (این زیریه دیگه ؛ درسته؟)
![]()
مرسی دوست جان از نظرات بسیار عالی... با اجازه من نظرم رو بگم روی پیشنهادهای خوبت ...![]()
+ خرمایی رو قبول ندارم و در اینجا از حق وتوی خودم بخاطر خوزستانی بودن استفاده می کنم ...واسه اطمینان بنده دختر عمویی دارم که هنر خونده الان از ایشون هم پرسیدم در مورد درس رنگ شناسی شون (به احترام شما فقط- چون رابطه ام چندان باهاش خوب نیست) تایید کردن که خرمایی ، قهوه ای هستش که قرمز داره ... اما زرشکی اساسا مشتق قرمز هستش ... بحث رو که توضیح دادم اتفاقا روی همون جملات اول پست قبلی ام تاکید کرد (در مورد قطعیت) و اینکه حتی برداشت در دو فرهنگ هم میتونه متفاوت باشه ... (خیلی بانمک تعریف می کرد که استاد این درسشون گفته که اگه یه دفعه دیگه یه نفر ازش بپرسه که فلان چیز چه رنگیه و مثلا آبی فیروزه ایه یا مدیترانه ای ، می زندش!!! - باز تاکید روی همین قضیه سوبژکتیو بودن بحث) ... رنگ موی خرمایی هم بر همین اساسه (بیشتر قهوه ای - کمتر قرمز)
+ crimson رو هم منم مثل شما قبول ندارم ...اصلا یه نمونه ساده اش : crimson رو معمولا مترادف با رنگ خون میگیرن ؛ به نظر من که خون زرشکی نیست !! ...
+ Burgundy رو من باهاش مخالف نیستم و خیلی قشنگه ... خودت براساس shade های قرمز و قهوه ای که توی ویکی پدیا کشیده قضاوت کن که maroon و Burgundy چقدر تفاوت دارن (اینجا) .. جفت همن ؛ درسته ؟ ...
-------------------
* آخی .. بحث (=تبادل نظر) با تو ، من رو یاد گذشته های خوب میندازه که با آزالیا توی تاپیک زبان اینجا (هنوز توی فرهنگ و هنر هستش) صحبت می کردیم... چقذه خوب بود اون جوونی هامون !! ...![]()
اول از همه دقت کنید که ما برای اینکه در مورد یه مساله با قطعیت نظر بدیم ، نیاز به این داریم که واقعا در اون مورد قطعیتی وجود داشته باشه ... یعنی چی ؟ ... یعنی اینکه واقعا باید یه مرجع معتبری بگه که آقاجون ! رنگ زرشکی اینه ، رنگ بنفش اونه ... وگرنه الان ممکنه من و شما با هم به اختلاف نظر بخوریم که مثلا این پیرهن بنفشه یا زرشکیه یا مثلا چه می دونم یاقوتی !!!
از نظر علمی ، خیلی چیزا ، مطلق نیستند و یه طیف رو در بر می گیرند ... (مثلا سبز کمرنگ و پررنگ و ... )
در مورد این سوال خاص :
ارغوانی : purple
بنفش : violet
زرشکی : maroon (این زیریه دیگه ؛ درسته؟)
![]()
purple و violet خیلی وقتا با هم قاطی میشن و بحث در مورد تفاوتشون کاملا فنیه ... (مثلا اینجا )
نه ؛ اتفاقا تو قابلیت های خودت رو در زمینه بینایی دست کم نگیرلووول. بله سيمور جان، اينجا رو ديدم، خيلي به نظر تفاوتي ندارند. ولي توي اون عكسه كه اون بالاست، دقيقا به نظرم بيشتر قهوه اي ميومد. :wacko: حالا احتمالا كوررنگي دارم، ولي يكي از اين گلاسري هاي ببلان هم maroon رو خرمايي ترجمه كردند. (ببخشيد كه مجبور شديد بر خلاف ميلتون راجع بهش از دختر عموتون سوال كنيد!) maroon به نظرم يك ته مايه زرد داره، در حاليكه Burgundy بيشتر ته مايه ارغواني داره. يعني كلا تفاوتي كه بينشون براي من محسوس باشه، اين تفاوت تركيب رنگهاي اصلي هست كه اون زرد بيشتري داره، اين ارغواني بيشتر.
در هر حال دوست جان، خوبه كه يه آقا اينقدر دقيق و ريز بين باشه و بشه راجع به اين چيزها باهاش بحث (=تبادل نظر) كرد. :lol:
توی تاپیک رفع اشکال جواب دادم ... باید فرصت بدی دوست جان تا یه نفر که می دونه بیاد ...تیریپ شریفی جواب دادی!
پ ن:لطفا یکی جواب منو بده عبارتcross-tie walker توی جمله زیر یعنی چی؟ تو تا پیک ترجمه هم زدم کسی جواب نداد.
im just a cross-tie walker
نه ؛ اتفاقا تو قابلیت های خودت رو در زمینه بینایی دست کم نگیر؛ اگه بحث عقابی بودن چشمها باشه که من نزدیک بود معاف دائم بشم !! ... (لیزیک هنوز نکردم)![]()
![]()
توی تاپیک رفع اشکال جواب دادم ... باید فرصت بدی دوست جان تا یه نفر که می دونه بیاد ...
اون عکسی که من از تو دیدم مونده بودم تو چطوری میخواهی بری خدمت.
مطمئنی میدون تیر کسی رو نکشتی؟