=========به نقل از freeman :خوبه كه هركس تجربه خودشو در اين خصوص مطرح كنه.
به نقل از shifte shab :Norton 2003 چون عين آدم آپديت ميشه ... آپديتشم از سايتش ميشه يه جا دانلود كرد .... تو سي دي هاي Horizon هم هميشه هست.![]()
به نقل از mrr :منم با Norton موافقم مخصوصا اگر Norton Personal Firewall هم در کنارش نصب بشه.
من تنها با یه چیز این آنتی ویروس حال می کنم که وقتی تو تنظیمات Automatic Update رو تیک بزنی هر وقت که به اینترنت وصل میشی کم کم خودش آپدیت می کنه حتی اگر وسط کار هم دیسکانکت کنی مشکلی پیش نمیاد و بعد از اتصال های بعدی خودشو آپدیت میکنه. خوبیش اینه که سرعت اتصالت رو هم کم نمیکنه یعنی اصلا متوجه نمیشی.
در برابر تمام ویروس ها هم دیگه ضد ضربه میشی.![]()
به نقل از PHA1 :معايبش هم اينه كه سيستم رو خيلي كند ميكنه. لااقل براي من كه اينطوره.
به نقل از PHA1 :تقريبا تمام آنتي ويروسها اينگونه هستند و تروجانهاي نا معروف رو نميشناسن.
البته اگه تروجان با خطر باشه حتما ميره تو ليست آنتي ها .پس وقتي بي خطره نيازي براي اين كار نيست.
خوبي نورتون اينه كه اگه يه كرم يا يك ويروس تو اينترنت پخش بشه كمتر از 24 ساعت آپديتش آماده ميشه و بسرعت آنتي ويروسها رو قبل از فرا رسيدن زمان معمول آپديت دوره اي ايمن ميكنه.
معايبش هم اينه كه سيستم رو خيلي كند ميكنه. لااقل براي من كه اينطوره.
باشه يه امتحاني ميكنم.به نقل از freeman :من از BitDefender استفاده می کنم که چنین مشکلی نداره و سنگین هم نیست و هر روز آپدیت میشه.
امتحان کنید.
به نقل از freeman :خوبه كه هركس تجربه خودشو در اين خصوص مطرح كنه.
مال من كه بايد بگه هكره تو پاكستانه !!!! ( چون IP هاي ما مال اونجاست !!!)از نورتون بهتر و عالی تره تو از بین بردن ویروس واقعا مک آفی عالی تره من تجربه ش رو دارم فقط مشکل مکآفی آپدیت کردنه سختشه وگرنه از همه لحاظ عالیه فایروالشم بهت رو نقشه نشون میده که محل دقیق هکر کجاست مثلا میگه تو تهرانه 100%McAfee
راستي فريد جان منم از DRWeb استفاده ميكنم خيلي هم كارش عاليهبه نقل از faridbahal :اگه جدا دنبال یه انتی ویروس خوب میگردی اینجا توی دو تا تاپیک مفصلا در موردش بحث شده با سرچ میتونی پیدا کنی
من شدیدا DRWeb رو پیشنهاد میکنم دلایلش هم حال ندارم دوباره بنویسم! قبلا توی اون دو تا تاپیک نوشتم