• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين آنتي ويروس آنتي هك چيه و چرا؟

freeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه كه هركس تجربه خودشو در اين خصوص مطرح كنه.

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
Norton 2003 چون عين آدم آپديت ميشه ... آپديتشم از سايتش ميشه يه جا دانلود كرد .... تو سي دي هاي Horizon هم هميشه هست. :rolleyes:

mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shifte shab :
Norton 2003 چون عين آدم آپديت ميشه ... آپديتشم از سايتش ميشه يه جا دانلود كرد .... تو سي دي هاي Horizon هم هميشه هست. :rolleyes:

منم با Norton موافقم مخصوصا اگر Norton Personal Firewall هم در کنارش نصب بشه.
من تنها با یه چیز این آنتی ویروس حال می کنم که وقتی تو تنظیمات Automatic Update رو تیک بزنی هر وقت که به اینترنت وصل میشی کم کم خودش آپدیت می کنه حتی اگر وسط کار هم دیسکانکت کنی مشکلی پیش نمیاد و بعد از اتصال های بعدی خودشو آپدیت میکنه. خوبیش اینه که سرعت اتصالت رو هم کم نمیکنه یعنی اصلا متوجه نمیشی.
در برابر تمام ویروس ها هم دیگه ضد ضربه میشی. :cool:

freeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mrr :
منم با Norton موافقم مخصوصا اگر Norton Personal Firewall هم در کنارش نصب بشه.
من تنها با یه چیز این آنتی ویروس حال می کنم که وقتی تو تنظیمات Automatic Update رو تیک بزنی هر وقت که به اینترنت وصل میشی کم کم خودش آپدیت می کنه حتی اگر وسط کار هم دیسکانکت کنی مشکلی پیش نمیاد و بعد از اتصال های بعدی خودشو آپدیت میکنه. خوبیش اینه که سرعت اتصالت رو هم کم نمیکنه یعنی اصلا متوجه نمیشی.
در برابر تمام ویروس ها هم دیگه ضد ضربه میشی. :cool:

نورتن 2005 بله ولي ورژنهاي قديمي اش حتي وقتي آپديت ميشن نمي تونن بعضي تروجانها رو تشخيص بدن. لينك زير كه آدرس يك تروجان بي خطر هست رو دانلود كنيد و آنتي ويروس خود را تست كنيد:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Trojan-Simulator.shtml
موفق باشين دوستان
سال نوي شما مبارك

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
تقريبا تمام آنتي ويروسها اينگونه هستند و تروجانهاي نا معروف رو نميشناسن.
البته اگه تروجان با خطر باشه حتما ميره تو ليست آنتي ها .پس وقتي بي خطره نيازي براي اين كار نيست ;) .
خوبي نورتون اينه كه اگه يه كرم يا يك ويروس تو اينترنت پخش بشه كمتر از 24 ساعت آپديتش آماده ميشه و بسرعت آنتي ويروسها رو قبل از فرا رسيدن زمان معمول آپديت دوره اي ايمن ميكنه.
معايبش هم اينه كه سيستم رو خيلي كند ميكنه. لااقل براي من كه اينطوره.

mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :

دقیقا همینطوره مخصوصا وقتی فایروالش رو هم نصب کنی، دیگه از شیر مرغ تا جونه آدمیزادو چک میکنه :wacko:

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
برا منم سرعت رو كم مي كنه ... اما بهتر از اينه كه بد بخت بشيم !!! الان 3 ساله كه يه دونه ويروس هم تو سيستمم پخش نشده ... مخصوصا از اين W32Gifo ها :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

freeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
تقريبا تمام آنتي ويروسها اينگونه هستند و تروجانهاي نا معروف رو نميشناسن.
البته اگه تروجان با خطر باشه حتما ميره تو ليست آنتي ها .پس وقتي بي خطره نيازي براي اين كار نيست ;) .
خوبي نورتون اينه كه اگه يه كرم يا يك ويروس تو اينترنت پخش بشه كمتر از 24 ساعت آپديتش آماده ميشه و بسرعت آنتي ويروسها رو قبل از فرا رسيدن زمان معمول آپديت دوره اي ايمن ميكنه.

عزيز جان با نورتون 2005 يا مك آفي اگه اون تروجاني كه دادم اسكن كني خواهي ديد كه اونا سريع .پيداش مي كنن. پس فرمايش بالاي شما نمي تونه صحيح باشه.
اشكال نورتون و مك آفي اينه كه كل فايل رو حذف مي كنن نه فقط بخش آلوده آن رو.
من از BitDefender استفاده می کنم که چنین مشکلی نداره و سنگین هم نیست و هر روز آپدیت میشه.
امتحان کنید.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از freeman :
من از BitDefender استفاده می کنم که چنین مشکلی نداره و سنگین هم نیست و هر روز آپدیت میشه.
امتحان کنید.
باشه يه امتحاني ميكنم.

sepehr_llb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از freeman :
خوبه كه هركس تجربه خودشو در اين خصوص مطرح كنه.

از نورتون بهتر و عالی تره تو از بین بردن ویروس واقعا مک آفی عالی تره من تجربه ش رو دارم فقط مشکل مکآفی آپدیت کردنه سختشه وگرنه از همه لحاظ عالیه فایروالشم بهت رو نقشه نشون میده که محل دقیق هکر کجاست مثلا میگه تو تهرانه 100%McAfee :cool:

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
از نورتون بهتر و عالی تره تو از بین بردن ویروس واقعا مک آفی عالی تره من تجربه ش رو دارم فقط مشکل مکآفی آپدیت کردنه سختشه وگرنه از همه لحاظ عالیه فایروالشم بهت رو نقشه نشون میده که محل دقیق هکر کجاست مثلا میگه تو تهرانه 100%McAfee
مال من كه بايد بگه هكره تو پاكستانه !!!! ( چون IP هاي ما مال اونجاست !!!)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
منم با نورتون حال میکنم
همون 2003

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اگه جدا دنبال یه انتی ویروس خوب میگردی اینجا توی دو تا تاپیک مفصلا در موردش بحث شده با سرچ میتونی پیدا کنی

من شدیدا DRWeb رو پیشنهاد میکنم دلایلش هم حال ندارم دوباره بنویسم! قبلا توی اون دو تا تاپیک نوشتم

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از faridbahal :
اگه جدا دنبال یه انتی ویروس خوب میگردی اینجا توی دو تا تاپیک مفصلا در موردش بحث شده با سرچ میتونی پیدا کنی

من شدیدا DRWeb رو پیشنهاد میکنم دلایلش هم حال ندارم دوباره بنویسم! قبلا توی اون دو تا تاپیک نوشتم
راستي فريد جان منم از DRWeb استفاده ميكنم خيلي هم كارش عاليه
فقط هيچ وقت نميتونم آپ ديتش كنم
موقع آپ ديت ميگه Cannot download version file
تو اين مشكلو نداري؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اصف جان الان یکی دو ماهی میشه که اینجوری شده!! مشکلش هم به خاطر اینه که ورژن جدیدش در اومده اما هنوز کرک نشده! پس ما که از ورژن قدیمیش استفاده میکنیم باید به صورت دستی اپدیتها رو از سایت www.drweb.com دانولد کنیم و در پوشه ی دکتر وب بعد از unzip کردن کپی کنیم

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
فقط نورتون 2005. محشره. هیچی هم رو دستش نیومده

بالا