بهترين دوربين ديجيتال موجود چيه

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام دوستان آقا ما بعد يك عمري مي خواهيم برويم دوربين ديجيتا بخريم كه كمتر از 200 تومان باشد و
باتري كم مصرف كند
مهم نيست مانيتور داشته باشد
كيفيت عكسش خوب باشد
درايورش هم همه ويندوز ها رو پشتيباني كند

ممكنه كه آنهايي كه اطلاعي دارند من رو كمك كنند كه بهترين را با اين شرايط بخرم

من
creative 600 در ذهنم هستش كسي به غير ازاين پيشنهادي داره

خواهشا كمك بنماييد
ممنون

راستي من هنوز نفهميدم كه چه طوري مي شه آيكون تاپيك رو علامت تعجب كرد يا اصلا عوضش كرد؟ كسي مي دونه؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
موضوع خيلي خوبي رو انتخاب كردي...
به نظرم تو حدودهاي 200 هزار تومن. يه مدل Canon A200 هست که به نظرم خيلي خوبه...
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام قيمتش چنده احسان؟

خبر از مصرف باتريش داري يا نه

حافظه اش چقدر هست
و وبكم هم هست يا دوربينه

وضوح تصويرش چقدره؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
جزييات دقيقش رو محمدرضا (knowhow) ميدونه... بلکه بياد اينجا بنويسه.
 

kiarash

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2003
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
نظزتون درباره دوربينهاي سوني چيه؟ (اين مدلهاي جديد كه تبليغشو ميكنن)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
من اين مدلهاي جديدش رو از نزديك نديدم. ولي به نظرم تا وقتي كه canon , fuji , nikon , .... هستن زياد sony حرفي براي گفتن نداره..
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
Olympus هم بد نیست.
نظرتون چیه؟
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
من هم olympiios رو شنيدم ولي ببين خيلي باتري مصرف ميكنه من خودم 4 روز دستم بودش و با هاش عكس گرفتم اول اينكه كيفيتش خيلي خوبه ولي حافظه)RAM( زياد نيست 8 مگ هستش و مثل سگ باتري مي خوره وب كم هم نيستش و lcd هم داره گرون هم هستش 250 000 تومان
همين creative 600 13500 هستش با 16 مگ رم

حالا باز هم سراغ داشتيد بگيد ممنون عيد شده من دارم پول جمع مي كنم راستي كه چقدر عيدي گرفته !!!!!!!!

تا يادمنرفته بگم كه ben q دوربين خوبي هستش و رمش هم تا 256 قابل ارتقا هستش
 

kiarash

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2003
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
اين سوني ها خوبيشون اينه كه فيلمبرداري هم ميكنن...البته از كيفيتش خبر ندارم...
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
اكثر دوربينهاي عكاسي ديجيتال موجود ، در حد چند دقيقه هم فيلم ميگيرن. شايد منظورت هندي كم ديجيتال بوده؟
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
از لحاظ قيمت Creative PC-CAM 750 از همه بيشتر ميارزه. 120 هزار تومن با 16 مگ رم و 2.1 مگا پيكسل وضوح. وب كم هم هست. خصوصيت Red Eye Reduction هم داره كه البته زياد مهم نيست.

در مورد Canon A200: جزو سري دوربينهاي متوسطه. (البته در مقايسه با مدلهاي g3 و s30)
خصوصياتش اينه:
قيمت (از همه مهمتر): 185000 تومان
وضوح: 2.1 mp
حافظه: 8مگ
zoom: 4x digital
وب كم هم هست.
بقيشم برو Powershots.com بخون.

فعلا[/left]
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
يه دونه جديد: mustek mdc3500 فقط 150 هزار تومان.
feature هاش رو اينجا بخونيد:
<a href='http://www.mustek.com/html/prod_camra/mdc3500.html' target='_blank'>http://www.mustek.com/html/prod_camra/mdc3500.html</a>
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
وبلاگر جان سلام. بابا خیلی کم پیدایی. عید خوش گذشت؟
این جریان RAM دوربین ها چیه؟ تا اون جایی که من می دونم، این ها همه smartCard و چیزایی شبیه به این دارند.
ضمنا، olympiios دیگه چه جور Spelling یه؟
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
سلام Ram منظورم حافظه اش هستش همون اليم÷يوس كه تو مي گي درست هست اس÷لش!
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
سلام !
اين نشد همه بيان از دوربيناشون تعريف كنند برند ولي من چيزي نگم ! :!: ;)
من خودم از دوربین power shots 90 pro is ساخت canon استفاده میکنم او خیلی ازش راضیم مشخصات فنیشم اینجا میشه دید :
<a href='http://www.canon.com/camera-museum/camera/digital/data/2001_ps-pro90is.html' target='_blank'>http://www.canon.com/camera-museum/camera/...ps-pro90is.html</a>

خدایش کیفیت اش رو من رو هیچ دوربین دیگه ای ندیدم! حتی دوربین هایی که کیفیتی بیشتر از 2.6Mpxدارند هم كيفيتش بيشتر ولي نتيجه كللي اين راضي كننده بوده ! تنها ايراديم كه داره قيمتش كه زياد مناسب نيست !
اون موقعي كه من گرفتمش دوربين تكي بود و حول و حوش 1 مليون قيمت داشت(من 900000 تومان خريدمش) ولي الان توي بازار شركا تا 500000 تومان هم ميشه خريدش(شايد بازم ارزون تر شده باشه) ! تو همون لينكه ه بالا دادم ميتونيد عكس نمونه هم ببينيد ولي كيفيت عكس هايي كه من باهاش گرفتم گاهن بيشترم بوده !
يه مشكل ديگه اي هم كه داره اينه كه webcam نيست ! ولي از خوبياش ميشه به كيفيت بالاي فيلم برداريش و قابليت ارتقاي حافظه تا سقف 1G(CFCard و قابليت stich كردن خودكار عكس ها و Optical zoom 10x و فلاش قويش نام برد!( digital 40x زوم داره)
خوب اينم از اين ! تا حالا جايي در باره دوربينم انقدر حرف نزده بودم :p
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
حافظه تا سقف 1MG
منظور 1GB بوده؟!
ضمنا چه بدسلیقه بودن(یا کم فکر) که با این که فیلم برداری می کنه، نذاشتن Webcam باشه
البته شاید مثل مال منه که نمی تونه بیش از n ثانیه پشت سر هم فیلم بگیره(به خاطر محدودیت سرعت انتقال داده)
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
نه فك نكنم ! چون من با اين با يه CF 128 mg حدود 15 دقيقه پشت سر هم فيلم گرفتم ! مشكلي نداشت !
اين حتي خروجي تلويزين هم داره ولي webcam نيست ! من مجبور شدم يه دوربين crative pc cam 300 هم به عنوان webcam بخرم! كيفيت تصويرشم با دوربين هاي dijitalcam رقابت مي كنه !مشكل ديگشم اينه كه موقع فيلم برداري زومش از كار ميوفته ....
رااستي بابت تذكر هم ممنون !
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام آفريننده
1.
حافظه تا سقف 1MG
منظور 1GB بوده؟!
2.
من با اين با يه CF 128 mg
جناب من اشتباه مي كنم يا شما؟!
اون CF که نوع حافظه است.
این جا هم باید 128MB می نوشتی؟ واحد حافظه بایت ه.
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
جناب من اشتباه مي كنم يا شما؟!
اون CF که نوع حافظه است.
این جا هم باید 128MB می نوشتی؟
اشتباه كه فك نكنم شما كرده باشي ! بعدشم خوب منم 128MB نوشتم ديگه ! بهدشم اون 1GB هم من دفعه اول اشتباه كرده بودم و شما درست تصحيح كرديد ! آخرين سقف حافظه CF تا چند وقت پيش همين 1GB بود كه معادل همو 1024MG هست !ولي اخيراَ يه شركت ژاپني CF هايي با حجم 2GB(2048MG) هم زده !

خلاصه كه هيچ كدوم اشتباه نكرديم ;) (جز اشتباه اوليه من!)
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام آمرزنده
من با اين با يه CF 128 mg
شايد من چشام ضعيفه ولي من mg مي بينم. بايد MB باشه.

ضمنا من dijitalcam را هم نديده بودم. مجيد جان dijital نه، digital !

آها! راستی من در خبر ها دیدم که شرکت SanDisk، کارت های SD(Secure Digital)l در 512MBی و 1GBی و کارت های CF(CompactFlash) در 2و 4GBی داده.
 
بالا