آژانس هواپیمایی
pop up

بهترين سيستم آمارگيري بازديدكنندگان سايت

شروع موضوع توسط Persia ‏6 مارس 2004 در انجمن بایگانی

  1. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    سايتهاي زيادي خدمات آمارگيري بازديدكنندگان سايت ارائه مي كنند كه برخي رايگان و برخي غير رايگان هستند.
    هر كدوم از اينگونه سايتها محاسن و معايبي نسبت به بقيه دارند.
    با در نظر گرفتن محاسن و معايب، به نظر شما بهترين سايت آمارگيري رايگان كدومه؟ چرا؟
     
  2. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
  3. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    من همه امكانات nedstatbasic رو مي خوام بعلاوه اينكه پسورد هم بشه روش گذاشت. اين داره؟ يه نمونه در حال كار سراغ داري ببينيم چجوريه؟

    آره اين چيز خوبيه. يكي از خصوصيات خوبش اينه كه لينكهايي كه از گوگل ميان رو درست نشون ميده و ميشه رفت تو صفحه گوگل مربوطه. چيزي كه خيلي از سايتهاي آمارگيري درست نشون نميدن.
    اما همونطور كه گفتم عيبش اينه كه نميشه روش پسورد گذاشت.

    ديگه چي هست؟(فارسي بودن يا نبودن زياد مهم نيست)
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
  5. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    آره! چرا نشون نده؟
    سمت چپ بالا رو How كليك كن.
     
  6. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ممنون
    اصلا وقت نكرده بودم رو اون لينك ها كليك كنم . . .
     
  7. boxilink
  8. magmag

    magmag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    0
    سلام
    كنتور هست به نام بلاگ پاترول كارائيش جالبه. من خودم يك متني توي وبلاگم در موردش نوشتم بريونت هم حرف نداره. توي يك سلسله مطالبي توي وبلاگم اين موضوع را پي گيري مي كنم
    http://blogpatrol.com
    http://bravenet.com
     
  9. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    كنتور پرشين وب تولز رو اگر براي نمونه ميخواهي نگاه كني به وبلاگ مشاهير سربزن...
    براي گذاشتن پسورد در براونت يه گزينه هستش كه ازت ميپرسه كه آيا اين كنتور هركسي مي تونه چك كنه يا نه؟ (يه چيزي شبيه اين) اگر اون گزينه رو غير فعال كني ديگه ديدن آمار توسط بازديد كننده غيرفعال ميشه...
     
  10. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    آقا كنتور پرشين وب تولز من هم گذاشتم
    پسورد هم ميتونه داشته باشه , خيلي كنتور خوب و جالبيه
    من يه مدت از SiteMeter هم استفاده ميكردم اونم خوبه
     
  11. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    ولي به نظر من براي اونايي كه دات كام هستن كامل ترين چيز همون awstat است كه روي هاستشون نصبه به احتمال زياد. در ضمن فقط صاحاب سايت مي تونه چك كنه و بقيه بايد ژسورد داشته باشن. كارش بي عيب و نقصه و چيزايي داره كه تقريبا هيچ كدوم اين كانتر هاي مجاني با هم ديگه ندارن. مثلا هيت و يونيك ويزيتور را به تفكيك نشون ميده. يا حتي نشون ميده كه كدوم صفحه سايتتون از همه بشتر بيننده داشته. يا حتي نشون ميده چند درصد از بيننده ها هر كدوم چند دقيقه تو سايت بودن. امارش تقريبا بي نظيره.
     
  12. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    كاملا درسته خيلي كامل و جالب هستش
     
  13. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    اون awstat من زياد ازش خوشم نمياد , چون بعضي از آمارهاش غلطه
    مثلا در قسمت Refering sites خيلي از سا يتهايي كه اصلا به من لينكي ندادن رو نشون ميده مثل bbc , gooya news , avantbrowser و...... و تازه در اون قسمت آدرس دقيق صفحه رو نمينويسه مثلا مينويسه : http://www.forum.persiantools.com/viewtopic.php يا http://aneantis-project.com.rya-network.com/forum/index.php
    براي همين من زياد به اون اعتماد ندارم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    كاملا درست ميگي پس سي جان. اون bbc , gooya news رو براي من هم نشون ميده. يه اشكال ديگه اي هم كه داره اينه كه اگه فايلهاي داخل پوشه Temp رو پاک کنيم کل اطلاعات ميپره.
    راستي پي سي، اون آمار تعداد کاربران آنلاين و . . . رو چه جوري تو سايتت نشون ميدي؟ کد خاصي داره؟
     
  16. magmag

    magmag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    0
    اوني كه شما ميگيد از بي بي سي ميادش فكر كنم علتش اين هست يكي تو صفحه ي يك سايتي هست دستي كه اون بالا سايت شما رو وارد مي كنه اين اتفاق مي افتد.
    اما يكي ازز نكات جالب بريو نت اينه كه مي توني اطلاعاتش رو واسه خودت دانلود كني ماله هر ماهت رو داشته باشي. يك خلاصه كار تقريبا. بريونت مرگ نداره و آخرشه.
    با يك دستور هم ميشه كنتور رو مخفي كرد تو صفحه ...
     
  17. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    ][چجوري؟ کدش چيه؟
     
  18. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    بايد يه لايه درست كني و خاصيت مخفي بودن بهش بدي ديگه . . .
     
  19. magmag

    magmag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    0
    کد:
    <div style="visibility:hidden" align="center"><!-- Start Bravenet.com Service Code -->
    ادامه كد <!-- END DO NOT MODIFY --></div>
     
  20. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    دستت درد نكنه. ممنون.
     
  21. magmag

    magmag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    0
    قربانت عزيز