• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين شيوه براي بالا بردن سرعت اينترنت چيست؟

zohaamini

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من خودم در خارج از كشور هستم ولي دوستاني در ايران دارم كه به سختي و با سرعت خيلي پايين به اينترنت وصل مي شوند و نمي دانم

چطور كمكشان كنم.
مي خواستم از شما خواهش كنم هر كس تجربه يي در مورد اينترنت سرعت بالا در ايران دارد و يا شيوه هاي مختلف مثلا از طريق

wimax، يا مدم پرتابل و يا هر شيوه ديگر به من بگويد تا من هم بتوانم دوستان را راهنمايي كنم.
يا مثلا نمي دانم آيا سرعت اينترنت سيم كارت هاي تلفن هاي هوشمند بالا است و يا مي شود اين مشكل را حل كرد يا خير.
منتظر پاسخ شما هستم. :)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اوضاع داغونه دوست عزیز!

هیچ راهی هم جز خصوصی شدن متولی پهنای باند نداره!

تا وقتی دست مخابراته وضع همینه!

zohaamini

Registered User
لایک‌ها
0
حتي با شيوه هاي بدون سيم هم نميشه كمي سرعت رو بالاتر برد؟؟ مثلا وايمكس يا مدم هاي edge???:hmm:

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
عزیزم شیوه نداره باید پول خرج کنی .

zohaamini

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتون چيه از پول خرج كردن؟ ميشه كمي بيشتر توضيح بدين

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
الان چند روز هست که سرعت خیلی افتضاح شده. به نظر می آد که باید لپ تاپ رو زیر بغل زد و از حدود جغرافیایی این ممکلت خارج شد تا مشکل حل بشه. :wacko:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
الان چند روز هست که سرعت خیلی افتضاح شده. به نظر می آد که باید لپ تاپ رو زیر بغل زد و از حدود جغرافیایی این ممکلت خارج شد تا مشکل حل بشه. :wacko:

جالب بود .

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
سرعت اینترنت افغانستان 13mb/sهستش برا هر کار بر.خــــــــــــــــاک بر سر ایران خـــــــــــــــــــــــاک

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
ایران = کره شمالی= ایران

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
وقتی از داخل به اینترنت وصلی بشی تحت کنترل دولتی هستی و کاری نمیشه کرد.
مگر اینکه فکر میکنم از طریق ماهواره به نت وصل شد.

fryboy_h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان گلم من تازه ميخوام وصل كنم اينترنت ماهواره اي رو آنلاين و كارته دي وي بي هم خريدم sky star 2 و اكانت هم دارم جهتامم وصل(w3 , 902 iran) و فقط مونده نرم افزاراشو بنصبم كه بلد نيستم اگه كسي هست بهم آموزش بده واسش يه شارژه 5توماني ميگيرم
مرس اينم آيديم هميشه آنم game_love29

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
اينترنتي كه آمريكا به مردم ايران وعده داده بود با عنوان اينترنت كيفي يا چمداني، اينترنتي ست كه اصلا هنوز ساخته نشده !!! :lol:
گفته شده است ساخت و پيشرفت چنين اينترنتي سالها زمان خواهد برد.... اون هم اگه الان بود بي فايده بود، يك هفته بعد دوباره خراب ميشد :(

در حال حاضر امكان اتصال به اينترنت از طريق ماهواره امكان پذير نيست :)

تنها چيزي كه اين وعده و وعيدها داشت اين بود كه دهن مردم رو بستند تا اينها با خيال آسوده اينترنت مليشون رو (با كمك چين، روسيه، و كره ي شمالي) راه اندازي كنند. ;)

كه همين كار رو هم كردن :snitch:

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام دوستان،
من خودم در خارج از كشور هستم ولي دوستاني در ايران دارم كه به سختي و با سرعت خيلي پايين به اينترنت وصل مي شوند و نمي دانم

چطور كمكشان كنم.

اگر واقعا رفیقی و میخوای کمکشون کنی سعی کن تا جایی راه داره از این کشور خارجشون کنی:rolleyes: در غیر این صورت دقیقا مثل ادمی هستیم که افتاده توی مرداب...:(
مي خواستم از شما خواهش كنم هر كس تجربه يي در مورد اينترنت سرعت بالا در ايران دارد و يا شيوه هاي مختلف مثلا از طريق

wimax، يا مدم پرتابل و يا هر شيوه ديگر به من بگويد تا من هم بتوانم دوستان را راهنمايي كنم.
يا مثلا نمي دانم آيا سرعت اينترنت سيم كارت هاي تلفن هاي هوشمند بالا است و يا مي شود اين مشكل را حل كرد يا خير.
منتظر پاسخ شما هستم. :)

دوست عزیز لطفا از کارهای غیر ممکن حرف نزنید تو این مملکت سرعت نت بالا برو نیست حتی اگر کلی هم هزینه کنی اما یه یوزر معمولی باشی باز هم سرعتت همینه:hmm:

حتي با شيوه هاي بدون سيم هم نميشه كمي سرعت رو بالاتر برد؟؟ مثلا وايمكس يا مدم هاي edge???:hmm:

ما که همه چیزش رو استفاده و امتحان کردیم بازم به جایی نرسیدیم آخر سر فقط کلی عقده مونده که باید سر بعضی ها خالی بشه;)

عزیزم شیوه نداره باید پول خرج کنی .

پول + پارتی کلفت :D

سرعت اینترنت افغانستان 13mb/sهستش برا هر کار بر.خــــــــــــــــاک بر سر ایران خـــــــــــــــــــــــاک

ببخشید عزیز میشه بگی این اطلاعات رو از کجا اوردی؟
کلا اطلاعات عمومیت تو حلقم:happy:
عزیز برادر افغانستان فکر کنم (فکر کنم) کمترین سرعت نت رو داره و تقریبا با سرعت نت ایران برابره (Dial-up) :lol:
خیلی وقت پیش یه رتبه بندی دیدم که آخرین افغانستان بود و یکی مونده به اخری ایران از نظر سرعت نت

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
سرعت بالاتر = پول بیشتر :D

بالا