بهترين فرمت از فوتوشاپ در فلش !

شروع موضوع توسط Pixar ‏10 ژوئن 2004 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    با سلام .

    با كيفيت ترين فرمتي كه ميشه از توي فوتوشاپ به فلش آورد چيه ؟

    يعني ميخوام طرحي رو كه تو فوتوشاپ ميزنم با كيفيت هر چه تمام تر در فلش استفاده كنم !

    بايد از چه فرمتي و چه كارهايي استفاده كنم ؟

    ممنون ميشم راهنماييم كنيد .

    با تشكر .
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    بستگي به نوع طرحتون داره كه چون در بعضي مواقع .jpg و بعضي ديگه .gif يا .png بهتر جواب ميده. خروجي رو با كيفيت بالا بگيريد در همه موارد و از اون سمت هم با كيفيت وارد كنيد. دقيق يادم نيست اما بايد بشه كه با يه برنامه واسطه هم مثلا مثل فري هند اين كار رو انجام داد, اما چون چند وقتي هست به فلش كاري نداشتم يادم نمياد.
    امدوارم كمكي كرده باشه.
    موفق باشيد.
     
  4. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City

    fireboy8766 جان باور كن همه اينها رو امتحان كردم ولي اون كيفيتي كه ميخوام رو نميده !!!!

    اين Image Ready CS كه خروجي SWF مي گيره ولي از شانس ما مشكل داره هنوز ... :(

    بازم مرسي .
     
  5. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    شرمنده من در حال حاضر فلش نصب ندارم اما در اولين فرصت اگه به چيزي خاصي رسيدم بهت ميگم. شما كار فلشت چي هست مگه؟ چيز خاصيه؟
     
  6. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    مرسي fireboy8766 جان .

    راستش كار خاصي نيست من خودم اصولا توي اينجور موارد خيلي وسواس دارم يك اينترو هست با يك بنر كه در اين مورد يك كمكي مشكل دارم اگه اين Image Ready رو بتونم رديف كنم مشكلم حل ميشه !

    به هر حال مرسي .

    موفق باشي . ;)
     
  7. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    fireboy8766 جان شما هنوز با Image Ready CS مشكلي نداري ؟ :(
     
  8. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    به نظر من بهترين خروجي png اون هم از fierworks
     
  9. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    کيفيت رو خيلي بالا ببرين و بعد با png وارد فلش کنيد و اونجا کيفيتش رو تا جايي که مورد نظرتون هست کم کنيد ... همين
     
  10. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اول اينكه بايد عذر خواهي كنم كه دير كردم براي جواب, تاپيك رو گم كرده بودم و سوال رو هم فراموش كرده بودم , خوب شد كه پست زدين و تاپيك بالا اومد.
    به هر صورت من راهي رو پيدا كردم و اگر شما بهتر از اين راه رو پيدا كردين حتما بنويسيد! :D
    عكس مورد نظرتون رو با فرمت فتوشاپ EPS خروجي بگيريد. بعد در برنامه Illustrator اون فايل EPS رو باز كنيد . از Illustrator با فرمت SWF خروجي بگيريد و بعد فايل SWF رو ميتونيد در فلش Import كنيد. اگر از نظر كيفيت تغييري با فايل اوليه شما داشت به من بگين!!!!
    موفق باشيد.
     
  11. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
  12. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    تشكر از همه دوستان .
     
  13. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    تشكر از همه دوستان . ;)
     
  14. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    تشكر از همه دوستان . ;)!!!!!!
     
  15. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    آقا چرا انقدر تشكر ميكني ؟!؟! :D
     
  16. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    سرعتمون كمه ديگه يك دفعه قاطي ميكنه ديگه !!!

    شما ببخشيد .
     
  17. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    دست رو دلم نذار !!! وقتي مياي يه شهر ديگه تازه ميفهمي Dial-Up هاي تهران DSL بوده ... قدرشو نميدونستم ! :d
     
  18. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    :lol: :lol:
     
  19. HamedMx

    HamedMx کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    آقا احتياج به برنامه هاي مثل Adobe Illustrator نداره چون خود فلش فرمت EPS رو باز مي كنه
     
  20. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    دوست عزيز ، دليل بردن فايل eps به Illustrator اين هست كه از اون فايل خروجی مستقيم swf بگيريم. در ضمن باز كردن فايلهای تصويری در فلش، با كيفيت پايينتر انجام ميشه، چونن فلش حجم و گرافيك اون فايل رو پايين مياره و اگر با swf در فلش وارد بشه تصوير بهتری داريم.

    در ضمن فايلهای eps برای وارد كردن در فلش error ميدن!
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون