بهترین ادیتور وردپرس برای مطالب چیه؟ smiley هم داشته باشه و امکانات دیگه
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,235 لایکها 12,462 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 25 نوامبر 2018 #1 بهترین ادیتور وردپرس برای مطالب چیه؟ smiley هم داشته باشه و امکانات دیگه
zadindev کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 6 نوامبر 2017 نوشتهها 5 لایکها 1 محل سکونت اصفهان 26 نوامبر 2018 #2 سلام ؛ اگر منظور شما افزونه هست من افزونه ی TinyMCE Advanced رو به شما معرفی میکنم که امکانات بسیار زیادی رو به همراه دارد
سلام ؛ اگر منظور شما افزونه هست من افزونه ی TinyMCE Advanced رو به شما معرفی میکنم که امکانات بسیار زیادی رو به همراه دارد
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,235 لایکها 12,462 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 29 نوامبر 2018 #3 به نقل از zadindev : سلام ؛ اگر منظور شما افزونه هست من افزونه ی TinyMCE Advanced رو به شما معرفی میکنم که امکانات بسیار زیادی رو به همراه دارد کلیک کنید تا بازشود... چند تا دونه smiley ساده بیشتر نداره! چطوری میشه smiley کامل تر روی ادیتور داشت؟
به نقل از zadindev : سلام ؛ اگر منظور شما افزونه هست من افزونه ی TinyMCE Advanced رو به شما معرفی میکنم که امکانات بسیار زیادی رو به همراه دارد کلیک کنید تا بازشود... چند تا دونه smiley ساده بیشتر نداره! چطوری میشه smiley کامل تر روی ادیتور داشت؟