• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اموزشگاه شبکه

ghasedak91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
میخواستم بپرسم کدام اموزشگاه تو تهران سیسکو رو عالی درس میده؟؟

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
همگی فقط فقط به فکر پول هستند.تنها ابزار مورد نیاز یادگیری شبکه اندکی زبان + کتاب + ویدیو های اموزشی + اراده و پشتکار است.کلاسها جز اتلاف وقت و پول چیز دیگری ندارند. و به دلیل وقت کم هرگز نمیتوانند همه مطالب رو پوشش بدند و معمولا میپیچونند.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
همگی فقط فقط به فکر پول هستند.تنها ابزار مورد نیاز یادگیری شبکه اندکی زبان + کتاب + ویدیو های اموزشی + اراده و پشتکار است.کلاسها جز اتلاف وقت و پول چیز دیگری ندارند. و به دلیل وقت کم هرگز نمیتوانند همه مطالب رو پوشش بدند و معمولا میپیچونند.
این روش که خیلی توصیه میشه
اما مشکل اصلی اینه که خیلی ها اولش رو باید کسی براشون استارت بزنه بقیش رو خودشون برم
مثلاً من همین امروز CCNA رو تو سایبرتک تموم کردم
احتمال 90 درصد مابقی راه رو خودم برم و از روی منابع بخونم
شرمنده کهکشان نور و جا انداختم !! اگه میشه این 2 تا اموزشگاه را مقایسه کنید!
راستش من تا حالا با دوستانی که کهکشان رفتند صبحتی نداشتم و نمیتونم نظری بدم
اما یک نفر از دوستان تو نورانت nooranet دوره MCITP میره میگه برای این دوره از نظر علم استاد و امکانات چیزی کم وکاست نداره
نورانت هم چون تازه تاسیس هستند تخفیف های خیلی بالا میده معمولاً بالای 50 درصد تخفیف میده یا دو کورس رو ثبت نام کنی یه کورس به انتخاب آموزشگاه میتونی رایگان بری

ghasedak91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
این روش که خیلی توصیه میشه
اما مشکل اصلی اینه که خیلی ها اولش رو باید کسی براشون استارت بزنه بقیش رو خودشون برم
مثلاً من همین امروز CCNA رو تو سایبرتک تموم کردم
احتمال 90 درصد مابقی راه رو خودم برم و از روی منابع بخونم

راستش من تا حالا با دوستانی که کهکشان رفتند صبحتی نداشتم و نمیتونم نظری بدم
اما یک نفر از دوستان تو نورانت nooranet دوره MCITP میره میگه برای این دوره از نظر علم استاد و امکانات چیزی کم وکاست نداره
نورانت هم چون تازه تاسیس هستند تخفیف های خیلی بالا میده معمولاً بالای 50 درصد تخفیف میده یا دو کورس رو ثبت نام کنی یه کورس به انتخاب آموزشگاه میتونی رایگان بری

ممنون ازراهنمایی شما:)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سایبر تک بهترین آموزشگاه IT در سال 90 شد

باید یه جایی هم برید که مدرکش رو قبول کنن!

infernalarrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من CCNA رو در سايبرتك با دكتر كاظمي گذروندم، فقط ميتونم بگم پول رو دور ريختم، دوره network+ بود بيشتر تا CCNA، هي مي گفتيم پس اين همه ميگيد پيشنياز پيشنياز واسه چيه، چرا 5 - 6 جلسه كلاس به اين گروني رو بايد در مورد كارت شبكه و كابل و اين چيزا بگيد؟
تو بگو ما دستمون به يه روتر سيسكو خورد كه نخورد. فقط با Packet Tracer كار كرديم، هر چي هم مي گفتيم بابا پس كلاس عمليش كجاست، كارت WIC رو كجاي اين روتر مادر مرده بايد بكنيم، مي گفت خودتون هر وقت كه LAB خالي بود بريد اونجا كار كنيد.
من واقعا نمي دونم كه كدومشون بهتره، اما اين سايبرتك كه اينجوري بود.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من CCNA رو در سايبرتك با دكتر كاظمي گذروندم، فقط ميتونم بگم پول رو دور ريختم، دوره network+ بود بيشتر تا CCNA، هي مي گفتيم پس اين همه ميگيد پيشنياز پيشنياز واسه چيه، چرا 5 - 6 جلسه كلاس به اين گروني رو بايد در مورد كارت شبكه و كابل و اين چيزا بگيد؟
تو بگو ما دستمون به يه روتر سيسكو خورد كه نخورد. فقط با Packet Tracer كار كرديم، هر چي هم مي گفتيم بابا پس كلاس عمليش كجاست، كارت WIC رو كجاي اين روتر مادر مرده بايد بكنيم، مي گفت خودتون هر وقت كه LAB خالي بود بريد اونجا كار كنيد.
من واقعا نمي دونم كه كدومشون بهتره، اما اين سايبرتك كه اينجوري بود.

میشه بگید چه تاریخی این دوره رو رفتید؟
تو لیست اساتید سایبرتک شخصی به نام کاظمی نیست و من هم چیزی در موردش نشنیدم
من یک ماه پیش دوره CCNA رو گذروندم
فقط 3 جلسه اول نتورک+ و یه سری موارد دیگه که ربطی به نتورک+ نبود مطرح شد چون چند تا از دانشجو ها گفتند که مستقیم اومدن ccna
از 12 جلسه ای هم که گذروندیم حدود 3-4 جلسه switch و router سر کلاس بود و چندتا سناریو رو تو کلاس باهاشون شبیه سازی کردیم
در حین کلاس هم توضیحاتی در مورد TMG مایکروسافت و کاربردهاش صحبت شد

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

iMacs

Registered User
لایک‌ها
13

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
کهکشان تو یوسف آباد ..البته به نظر خودم.

shamim98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
132
عزیزان
من از چند نفر شنیدم عصر شبکه بدک نیست
ccna

بالا