• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اموزشگاه شبکه

infernalarrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان نظرتون در مورد سماتک چیه ؟

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
مرکز آموزش های پیشرفته رمیس (استاد دوره های پیشرفته سیسکو آقای اسد پور هستن با سه مدرک CCIE که فوق العاده است تدریس شان، البته بقیه اساتید هم خوبن)
آموزش شبکه رمیس

comp.tarjomeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من سه سال پیش network+ , mcse را درکهشکان گذراندم. کلاس قهرمان زاده بود و کلا از اول تا آخر کلاس
شوخی خنده و چرت و پرت گویی(به صورت خیلی ناجور) بود! یک از بچه ها موفق شد کلاسشو عوض کنه(تازه اون هم یه مبلغی دوباره ازش گرفتن)
حرفی هم نمیشد بهشون زد. کلا 700000 تومن پولمو دور ریختم.

الان میخام CCna بگذرونم.

سایبرتک برای ccna استادهاش اینها هستند: ناظم -غفاریان - شاملو - رجایی - جم زیور - نصرتی
ولی نمیدونم کدامشان بهتره
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

راستی در کرج غیر از مجتمع فین جای بدرد بخوردی هست؟ کسی سراغ داره؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من سه سال پیش network+ , mcse را درکهشکان گذراندم. کلاس قهرمان زاده بود و کلا از اول تا آخر کلاس
شوخی خنده و چرت و پرت گویی(به صورت خیلی ناجور) بود! یک از بچه ها موفق شد کلاسشو عوض کنه(تازه اون هم یه مبلغی دوباره ازش گرفتن)
حرفی هم نمیشد بهشون زد. کلا 700000 تومن پولمو دور ریختم.

الان میخام CCna بگذرونم.

سایبرتک برای ccna استادهاش اینها هستند: ناظم -غفاریان - شاملو - رجایی - جم زیور - نصرتی
ولی نمیدونم کدامشان بهتره
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

راستی در کرج غیر از مجتمع فین جای بدرد بخوردی هست؟ کسی سراغ داره؟

رجایی کلاً طرفدار سیسکو هست اگر میخوای بعد ccna همون Cisco ادامه بدی این دوره رو با رجایی بردار ccnp هم با خویشتندار و...
برای mcitp هم محمدی پور پیشنهاد میشه

comp.tarjomeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رجایی کلاً طرفدار سیسکو هست اگر میخوای بعد ccna همون Cisco ادامه بدی این دوره رو با رجایی بردار ccnp هم با خویشتندار و...

ممنون از جواب:cool:

Bennaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پیشنهادم به شما این هست که یک سری به سایت I . T . T . T . C بزنید و محصولات مهندس نظرداد رو هم امتحان کنید.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
با اجازه از استارتر محترم
من یه آموزشگاه خوب برای IT میخوام
میشه به من معرفی کنید ؟! در حدی که برای آزمون بین المللی اش آماده کنند دانشجویان رو

comp.tarjomeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رفتم سایبرتک . خوب بود راضیم. با رجایی برداشتم استاد خوبیه . محیطش خوبه و پرسنلش هم خوش برخورد هستند. از کهکشان که خیلی بهتره.

راستی برای دوره A+ آموزشگاه خوب کسی سراغ داره؟ میخوام یکم هم اطلاعات سخت افزاریم بره بالا.

rd2002rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

برای شرکت در کلاس های CCNA باید حتما قبلش network + رو گذروند ؟؟؟
آخه من توی دانشگاه به صورت مفصل درس شبکه به ما تدریس شده

ممنون

comp.tarjomeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز

برای شرکت در کلاس های CCNA باید حتما قبلش network + رو گذروند ؟؟؟
آخه من توی دانشگاه به صورت مفصل درس شبکه به ما تدریس شده

ممنون
Network + پیشنیاز است . میتونی کتابشو از اینترنت دانلود کنی سرفصلهاشو ببینی اگه همرو بلد بودی
خوب کلاسشو شرکت نکن ،در بعضی آموزشگاه ها گذراندن پیشنیاز اجباری است در بعضی ها نیست.
اول سرفصلهای کتابو یه چک بکن .بعد از آموزشگاه سوال کن که اجباری هست یا نه.
از سایت ebookee.com میتونی دانلود کنی
موفق باشی

amirali khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من آموزشگاه سایبرتک رو پیشنهاد می دم - من CCNA رو با استاد شاملو پاس کردم و سر کلاسها دیوایس هم می دن . به نظر من یه سر بزن خودت تحقیق کن من که راضی بودم

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست نمایید.

2381282-0912

www.FarazNetwork.ir

در ضمن یکسری جزوه ، فیلم آموزشی و پروژه به صورت رایگان در سایت موجود می باشد.

itlider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اومدم جواب بدم که دوستان اطلاعات خوبی گذاشتن...
اطلاعاتی از جنوب و جنوب غرب کشور بهتون بدم
تو جنوب و جنوب غرب کشور بهترین موسسه تو دانشگاه شهید چمران اهوازه
برند موسسه نت ویژن هست
اساتید فوق العاده ای داره
هر فرد پست یک سرور میشینه
دوره ها به صورت فنی و علمیه
www.netvision.ir
061-33362042-4
دوره هاشونو به صورت آنلاین در کل کشور هم برگزار میکنن

samira-mh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهندس ضرغام مدرس دوره های مختلف مایکروسافت تو موسسه سایبرتک و کندو هستند، نمیدونم سیسکو هم درس میدن یا نه ، اگر دیدین درس میدادند شدیدا پیشنهاد میکنم چون روش تدریسشون فوق العاده هست، خودتون یه جلسه آزمایشی رایگان برید کلاسشون آموزشگاه کندو و نحوه تدریسشون رو ببینید.
همیشه خود آدم از نزدیک شرایط و واقعیت رو ببینه خیلی بهتره از اینکه بر اساس گفته ها و تعاریف دیگران تصمیم بگیره.
هر مدرس دیگه ای هم که خواستید برید ، پیشنهاد میکنم حتما یه جلسه آزمایسشی برید سر کلاسشون و بعدا تصمیم بگیرید...

roja.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كلاس تو سماتك رفتم ccna و ccnp الان هم مدرك ccna بين المللي دارم .استادم فرزاد حيدري بو د.

hamid.lyrics

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ccna رو موسسه کهکشان خوندم. با استاد محمد صمیمی . خیلی دوره خوبی بود . واقعا راضی بودم. مسلط و خیلی دلسوز . بیشتر مطالب به صورت کاربردی و سناریو در کلاس انجام میشد. حتما دوره mcsa هم با صمیمی می خوام بگذرونم .

DHFer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

میدونم مطلب قدیمی هستش اما چون خودم یه روزی پیگیر این موضوع بودم و چون جواب ها کامل نبود خیلی سردرگم بودم به خاطر همین تصمیم گرفتم به نظر خودم کاملترین جوابی که میتونم رو بدم تا شاید بعدا به درد کسی بخوره

من خودم دوره های مایکروسافت رو تو موسسه امیرچوپانی گذروندم

آقای امیرچوپانی استاد توانمند و با معلوماتی هستن و من در این موضوع شکی ندارم که ایشون بهترین مدرس توی ایران هستن

اما یه پیشنهاد براتون دارم و توصیه میکنم همیشه به این صورت پیش برید

من پیشنهاد میکنم هر کاری رو میخواید شروع کنید یا دوره ای رو ثبت نام کنید حتما قبل از اقدام به ثبت نام مقایسه های لازم رو انجام بدید

سعی کنین بجای توجه به نظرات دیگران که ممکن شخصی یا به دلایل دیگری باشه، نتیجه دوره هایی که افراد گذروندن رو توی کارشون ببینید و یا صداهای ضبط شده اساتید رو تهیه کنید و گوش بدید و بعدا انتخابتون رو بکنید. ضمنا بجز تجهیزاتی که میتونه فراهم کرده باشه، اصلا خود آموزشگاه تاثیری نداره بلکه اصل کار استاد هستش به خاطر همین میگم سعی کنید صداهای ضبط شده از کلاس رو تهیه کنید تا بتونید با نحوه تدریس اون مدرس هم آشنا بشید

اینطوری خیلی راحت تر میتونید تصمیم بگیرید و مطمئن میشید بهترین تصمیم رو گرفتید و با دید باز جلو رفتید

امیدوارم که این مطلب برای دوستانی که این سوال براشون پیش میاد و دوست دارن توی دوره ای شرکت کنن مفید واقع بشه

موفق باشید

بالا