• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بازیکن دربی ( پرسپولیس - استقلال ) از نظر شما چه کسی بود؟

بهترین بازیکن دربی ( پرسپولیس - استقلال ) از نظر شما چه کسی بود؟

• کریم باقری

Votes: 0 0.0%
  • مهدی واعظی

• پژمان نوری

• ابراهیم توره

• Total voters
    42

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
قیمه جان یک سوال !
هدف از نوشتن اسم بازیکنانی مثل توره یا واعظی پی بود ؟:D
واعظی که دو سه موقعیت رو گرفت
توره هم حق با توست باید به جاش جان واریو رو می نوشتم

مدیر می تونه عوض کنه ؟ جان واریبو به جای توره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کلا پرسپولیسیا اخرشن :D

نظر سنجی اصلا عادلانه نیست .. قبول ندارمش..
حالا فکر میکنن یه بازیکن مثل کریمی که دریپل میزنه بهترین میشه ! ! کریم باقری از کریمی بهتر بازی کرد ..
خوب شرکت نکن آقاجان....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
استقلالی ها اصلا نفس این نظرسنجی رو قبول ندارند علت هاش هم واضحه اگه خواستید براتون بگم :)
نظرت چیه کوشکی رو هم وارد کنه..(سالار هست)

A0353436.jpg

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نظرت چیه کوشکی رو هم وارد کنه..(سالار هست)

A0353436.jpg
اسپام زیادی شد اینجا من که پستامو پاک میکنم اما یادتون باشه اگه بخوام به اون درش بزنم از این بهتر میتونم جوابتون رو بدم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به نظر من آرش برهانی از اس اس و علی کریمی از پرسپولیس بیشتر از همه تو چشم اومد بازیشون ، کریم هم خوب بود..

جباری و منصوری هم خوب بودن ولی کامل بازی نکردن

چون یه نفر رو میشه انتخاب کرد و خلق موقعیت آرش برهانی از کریمی بیشتر بود به اون رای دادم

پ ن : اسپم زدن و متلک و تاپیک خراب کردن از آسون ترین کارهاس به احترام قیمه عزیز جوابی نمیدم

مخلص همه :)

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
قیمه جان مثل اینکه دست اندرکاران برنامه ی نود توی طراحی مسابقشون مشکل داشتن...

اومدن از تاپیک تو سوء استفاده کردن:lol:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
البته اونجا که دیگه دو گزینه بیشتر نبود و مساوات هم رعایت شد من نمی دونم چرا بین آراء کریمی و برهانی ایـــــــــــن همـــــــه اختلاف بود ( 77 به 23 ) شما می دونید دوستان ؟

راستی آقا فرزاد ، خلق موقعیت رو که هافبک ها انجام دادن برای برهانی و برهانی از این تعداد موقعیت ها فقط یه دونه رو گل کرد و ما بقی رو هدر داد در حالیکه کریمی به عنوان یه هافبک هم موقعیت خلق کرد ( تک به تک توره ) و هم گلزنی کرد . من فکر می کنم بین کیفیت بازی این دو نفر تفاوت زیادی بود ...

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
البته اونجا که دیگه دو گزینه بیشتر نبود و مساوات هم رعایت شد من نمی دونم چرا بین آراء کریمی و برهانی ایـــــــــــن همـــــــه اختلاف بود ( 77 به 23 ) شما می دونید دوستان ؟

راستی آقا فرزاد ، خلق موقعیت رو که هافبک ها انجام دادن برای برهانی و برهانی از این تعداد موقعیت ها فقط یه دونه رو گل کرد و ما بقی رو هدر داد در حالیکه کریمی به عنوان یه هافبک هم موقعیت خلق کرد ( تک به تک توره ) و هم گلزنی کرد . من فکر می کنم بین کیفیت بازی این دو نفر تفاوت زیادی بود ...

من تو چند پست قبلیم چون مطمئن بودم علی کریمی بیشترین رای رو میاره عرض کردم که اگه 3 نفر بازیکن میدان هم از پرسپولیس بودن باز هم بهتر بود بازیکن ها یکسان باشن بگذریم

تو تاپیک نود هم عرض کردم ..تو تکنیک منحصر به فرد کریمی هیچ شکی نیست و همون صحنه دریبل تو محوطه جریمه و گل و ... کافی بود تا اغلب به اون رای بدن

با فرمایش دومتون اصلا موافق نیستم " استارت " های آرش بود که پاس ها رو به ثمر میرسوند .. شما ببینید رو صحنه گل عقب تر از 3 مدافع آماده پرسپولیس بود ولی در کسری از ثانیه خودش رو کلی از اونها جلو تر انداخت یا تو همن صحنه مشکوک به پنالتی ،شاید اگه هر مهاجم دیگه بود اصلا این موقعیت ها خلق نمیشد تا بخوایم ازشون صحبت کنیم .. نه ؟ کما اینکه تو همون صحنه که میفرمائید یک مدافع سایه به سایه توره بود و پرس اون در اوت شدن توپ دخیل :)

تکنیک و تاکتیک فوتبال علی کریمی به شخصه نه تنها از آرش بلکه از خیلی های دیگه هم بیشتره هیچ جای شکی نیست ، ولی تو این بازی هر 2 یک گل زدن ولی آرش دست کم 4 تا خلق موقعیت داشت که یکیش گل شد .. یکیش .... و 2 تا رو هم بد زد

با احترام به نظر همه فکر میکنم کفه ترازو اندکی به سمت آرش بود :blush:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
البته اون یکی کفه ترازو که داشت از شدت سنگینی این یکی از جا در می رفت ...

ولی آقا فرزاد برای یه مهاجم سرعتی روی خط آفساید ایستادن و استارت زدن اصلا کار سختی نیست . البته باید ذاتا بازیکن سرعتی باشه که بتونه استارت های سریع بزنه که خب این از خصوصیات بازی آرش هست . و برای آرش که به دلیل این خصوصیتش طبعا فرصتهای زیاد گلزنی فراهم می شه از دست دادن این فرصت ها خیلی بده . همین مساله باعث شد یه فصل کابوس وار رو تو استقلال بگذرونه . به شهادت بازی هایی که از استقلال دیدم تقریبا توی همه بازیها آرش موقعیت های ( به قول قلعه نوعی بالای 80 ) گیرش میومد ( خلق نمی کرد ، براش خلق می کردن ) اما همه رو به مرغ های آسمون میزد. پس ما در بازی دربی چیز جدیدی از آرش ندیدیم . ( البته گلزنیش تا حدود زیادی جدید بود ) که بخوایم در مقام مقایسه با کریمی حق رو به آرش بدیم . در باره کریمی هم که خودتون واقفید و نیازی به توضیح نیست .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
البته اون یکی کفه ترازو که داشت از شدت سنگینی این یکی از جا در می رفت ...

ولی آقا فرزاد برای یه مهاجم سرعتی روی خط آفساید ایستادن و استارت زدن اصلا کار سختی نیست . البته باید ذاتا بازیکن سرعتی باشه که بتونه استارت های سریع بزنه که خب این از خصوصیات بازی آرش هست . و برای آرش که به دلیل این خصوصیتش طبعا فرصتهای زیاد گلزنی فراهم می شه از دست دادن این فرصت ها خیلی بده . همین مساله باعث شد یه فصل کابوس وار رو تو استقلال بگذرونه . به شهادت بازی هایی که از استقلال دیدم تقریبا توی همه بازیها آرش موقعیت های ( به قول قلعه نوعی بالای 80 ) گیرش میومد ( خلق نمی کرد ، براش خلق می کردن ) اما همه رو به مرغ های آسمون میزد. پس ما در بازی دربی چیز جدیدی از آرش ندیدیم . ( البته گلزنیش تا حدود زیادی جدید بود ) که بخوایم در مقام مقایسه با کریمی حق رو به آرش بدیم . در باره کریمی هم که خودتون واقفید و نیازی به توضیح نیست .

:)

فرمایش شما راجع به سوابق آرش کاملا صحیحه ولی ما داریم " فقط " و " فقط " راجع این بازی صحبت میکنیم و نظر میدیم درسته ؟

تو این بازی " خلق موقعیت " آرش بیشتر بود فکر کنم آمار هم همینو میگه .. نه ؟ :)

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب اختلاف نظر من و شما هم سر همین موضوع هست که موقعیت های آرش رو هافبک ها خلق کردن نه آرش . در واقع در سیستم حمله به روش فرار از آفساید رول اصلی رو هافبک هایی بازی می کنن که بتونن با بازیخوانی قوی مهاجمی که روی خط آفساید ایستاده رو به موقع صاحب توپ کنن .

من به نظر شما احترام میذارم و این رو صرفا اختلاف سلیقه خودم و شما می دونم :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آرش خوب برای خودش موقعیت خلق میکنه در بازی داربی هم آخر بازی یک حرکت بسیار زیبا انجام داد
مدافع حریف را دریبل زد و خودشو با دروازه بان تک به تک کرد که البته بعدش توپ را به آسمان زد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بازیکن باید در موقعیت خوب قرار بگیره تا که ههافبک بتونه بازی سازی شو انجام بده !
وقتی برهانی حرکت نکنه هافبک چیکار میکنه؟!
از بحث خارج نشیم
برهانی خیلی خوب بود.. فقط اگه اون موقعیت هارو از دست نمیداد :(

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب اختلاف نظر من و شما هم سر همین موضوع هست که موقعیت های آرش رو هافبک ها خلق کردن نه آرش . در واقع در سیستم حمله به روش فرار از آفساید رول اصلی رو هافبک هایی بازی می کنن که بتونن با بازیخوانی قوی مهاجمی که روی خط آفساید ایستاده رو به موقع صاحب توپ کنن .

من به نظر شما احترام میذارم و این رو صرفا اختلاف سلیقه خودم و شما می دونم :)

درود بر شما

موفق باشید ..

بالا