• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین تاپیک بخش سریال های تلویزونی را انتخاب کنید.

بهترین تاپیک بخش سریال های تلویزونی را انتخاب کنید.

• لاست

Votes: 3 12.5%
  • غرورو تعصب و دیگر برداشت های تلویزیونی آثار ادبی

Votes: 4 16.7%
  • جواهری درقصر

Votes: 7 29.2%
  • آن شرلی دختری با موهای قرمز (رویای سبز)

Votes: 2 8.3%
  • افسانه شجاعان

Votes: 6 25.0%
  • پرستاران

Votes: 2 8.3%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bitaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواستم یه نظر سنجی برای انتخاب بهترین تاپیک سریال های تلویزونی راه اندازی کنم تا ببینم ازدید کابران چه تاپیکی قابلیت بهترین بودن را دارد؟
لازمه که بگم خیلی عالی میشه که دوستان درانتخاب بهترین تاپیک پرمحتوا بودن ونظم وباراطلاعاتی و جو تاپیک ودرنظر داشته باشن تا اون تاپیکی که لیاقتش و داره نام بهترین و به خودش اختصاص بده .
من از میان سریال های این بخش چند تا از محبوبترین هارو کاندید کردم .:happy:

Bitaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود من به تاپیک غرور و تعصب رای دادم ازنظر من تمام شرایط بهترین تاپیک شدن رو داره هم از نظر محتوا و بار اطلاعاتیه مفیدش هم جووهم به خصوص نظم و ترتیب فوق العاده تاپیک .:happy:
ادیت
دوستان حتما علت انتخاب تاپیک مورد نظر هم ذکر کنن ممنونم

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز خوشحالم یه همچین تاپیکی افتتاح شد منم به غرور وتعصب رای میدم درسته اونجا زیاد پست نمیذارم ولی به عنوان یه خواننده تاپیک غرور وتعصب از همه نظر عالیه از نظر جو صمیمانه ای که بین اونا حاکمه از مرتب بودن تاپیکشون از اینکه بحثایی غیر از مطالب خودشون ندارن خلاصه همه چیزش عالیه;):p

Ehsan_Sh

Registered User
لایک‌ها
118
سلام دوست عزیز
خسته نباشی .
از نظر لطف شما و دوستان دیگه راجع به همکاری صمیمانه ی بچه های تاپیک "غرور و تعصب و دیگر ..." خیلی خیلی ممنونم .
فقط می خواستم با اجازه ت یه پیشنهاد بدم : ای کاش تعداد گزینه ها رو بیشتر می کردی . چون یکی دو تا تاپیک پر طرفدار دیگه هم تو این بخش داریم .

-------------------------------------------------------------

من خودم به تاپیک "آن شرلی" رای میدم چون دوستی من با بچه های گل تاپیک "غرور و تعصب و دیگر ..." از اونجا شروع شد ، به همت Happyhome عزیز که الان مدتی میشه به Persiantools نیومده ن.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
همه تاپیک ها خوبن و باید از زحماتشون قدردانی بشه ولی تاپیک جواهری در قصر یه چیز دیگس:happy:

roky

Registered User
لایک‌ها
10
خوب برای من خیلی انتخاب بین غرور وتعصب و آن شرلی سخت بود مونده بودم بین مادره اینترنتیمو و بچه اینترنتیم کدوم وانتخاب کنم دیدم تا مامان نبود بچه به این خوبی متولد نمیشد :happy:

henna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رای من جواهری در قصر

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من قبلا رای دادم ، الان نمیدونم به کدوم ولی نظر الانم لاست بهترینه :دی

faryadi

Registered User
لایک‌ها
0
من بین انتخاب غرور وتعصب و جواهری در قصر موندم ولی تابحال تاپیکی به محبوبیت جواهری در قصر ندیدم

در نهایت من به جواهری در قصر رای میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا