• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین ثبت کننده دامین از نظر شما

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
قبل از هر چیزی منظور ثبت کننده های اصلی هست, نه واسطه ها.
اکثر ثبت کننده ها مثل هم هستند در اینجا ما بیشتر با مساله تحریم دست و پنجه نرم میکنیم تا قیمت و امکانات
مثلا Godaddy با ایرانی ها مشکل داره و بارها اکانت ها را بدلیل ایرانی بودن ساسپند کرده

Moniker یا Namecheap رو کسی تجربه کرده؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به نظر من name.com از همه بهتره ( فارغ از قضیه تحریم)... توی namecheap من 2 تا دومین دارم، ایراد خاصی نداره. پنلش کامله، دومین سیکرت رو هم بصورت اتوماتیک ایمیل میکنه. اما از لایسنس رجیسترر خودش استفاده نمیکنه. دومین ها به نام Enom ثبت میشه. شاید بخاطر مسائل مالیاتی باشه.
GoDaddy هم در یک کلام مزخرفه:D. وقتی میخوای دومین ثبت یا تمدید کنی، در هر مرحله ارز و مالیات ها رو تغییر میده، آخرش هم قیمت امریکا رو محاسبه میکنه با مالیات بر ارزش افزوده اروپا، بعد میری می بینی از حسابت پوند انگلیس برداشته :D( این شوخی بود، ولی تقریبا همینطوری عمل میکنه)

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
به نظر من name.com از همه بهتره ( فارغ از قضیه تحریم)... توی namecheap من 2 تا دومین دارم، ایراد خاصی نداره. پنلش کامله، دومین سیکرت رو هم بصورت اتوماتیک ایمیل میکنه. اما از لایسنس رجیسترر خودش استفاده نمیکنه. دومین ها به نام Enom ثبت میشه. شاید بخاطر مسائل مالیاتی باشه.
GoDaddy هم در یک کلام مزخرفه:D. وقتی میخوای دومین ثبت یا تمدید کنی، در هر مرحله ارز و مالیات ها رو تغییر میده، آخرش هم قیمت امریکا رو محاسبه میکنه با مالیات بر ارزش افزوده اروپا، بعد میری می بینی از حسابت پوند انگلیس برداشته :D( این شوخی بود، ولی تقریبا همینطوری عمل میکنه)
من هم از Name.com استفاده می کنم, ولی اخیرا با ساپورتشان مشکل پیدا کردم و قصد انتقال دامین ها را دارم

فقط اینجا و دیگر هیچ جا
گرامی این یک واسطه هست. از واسطه ایرانی هم تا جای ممکن باید دوری کرد تا اتفاقی که سر دامین Persianblog.com و صد ها دامین دیگر آمده سرمان نیاید

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
منم دو تا روی namecheap دارم فعلا که مشکلی پیش نیومده. با ایران مشکل دارند و نباید با مشخصات ایرانی ثبت نام کنید. مزیتی که برای من داشت این بود که بیتکوین هم قبول میکنه و لازم نیست حتما علاف پیپال مزخرف بشی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من هم از Name.com استفاده می کنم, ولی اخیرا با ساپورتشان مشکل پیدا کردم و قصد انتقال دامین ها را دارم
اگر تعداد دومین ها خیلی زیاده و قیمت مهمه و از هویت ایرانی میخوای استفاده کنی، از واسطه های اوکراینی و روسی استفاده کن. میتونی همون اول، دومین سیکرت رو ازشون بگیری که نگرانی نداشته باشی. هر بلایی که سر اونا بیاد، شما با داشتن دومین سیکرت و ایمیل کانتکت، دومین رو از دست نمیدی:D

منم دو تا روی namecheap دارم فعلا که مشکلی پیش نیومده. با ایران مشکل دارند و نباید با مشخصات ایرانی ثبت نام کنید. مزیتی که برای من داشت این بود که بیتکوین هم قبول میکنه و لازم نیست حتما علاف پیپال مزخرف بشی
فقط یه مدت کوتاه بیت کوین قبول میکرد، الان دیگه نمیکنه

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
فقط یه مدت کوتاه بیت کوین قبول میکرد، الان دیگه نمیکنه
bit.jpg
من مدتی بود سر نزده بودم بهش الان بنا بر صحبت شما رفتم نگاه کردم و این اسکرین رو همین الان گرفتم.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
مشاهده پیوست 1026194
من مدتی بود سر نزده بودم بهش الان بنا بر صحبت شما رفتم نگاه کردم و این اسکرین رو همین الان گرفتم.
به طور کلی بیت کوین توصیه نمیشه چون ماهیتش مخفی نگه داشتن پرداخت ها هست, ولی کریدیت کارت و پیپال شفاف هستن و شما رسید به نام خودتان میگیرید و این رسید پرداخت یک سند مهم هست برای مالکیت دامین. در موارد دامین هایجکینگ برای اثبات مالک دامین بودن, همین رسید پرداخت که به نام شخص باشه خیلی به کار میاد

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
این سکرت دومین چی هست و کاربردش چیه ؟
منظورتون همون کد انتقال هست ؟

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
گرامی این یک واسطه هست. از واسطه ایرانی هم تا جای ممکن باید دوری کرد تا اتفاقی که سر دامین Persianblog.com و صد ها دامین دیگر آمده سرمان نیاید
چاره کار چیه؟! مشکل تحریم و پرداخت. با مشخصات غیر ایرانی هم ثبت کنیم آی پی ایران را شناسایی میکنه و باید از چیزشکن تجاری استفاده کرد که یک لحظه هم قطع نشه
شما چه جوری از Name.com استفاده میکنید؟ مگه میشه؟!! به ریال که نمیشه پرداخت کرد تحریم هم هست
نمیدونم استاندارد رجیسترار بین المللی چیه و چرا مثل طویله شده, هیچ حساب و کتاب درستی نداره, دامین ملی هم که مالکیتش درسته ولی ارزش کار کردن نداره

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مشاهده پیوست 1026194
من هم الان بنا بر صحبت شما رفتم مجددا نگاه کردم، شما درست می فرمایید. دوباره پرداخت بیت کوین فعال شده. یه روش پرداخت Dwolla هم اضافه کرده که نمیدونم چیه:D
این سکرت دومین چی هست و کاربردش چیه ؟
منظورتون همون کد انتقال هست ؟
بله. شما توی رجیسترر جدید، این کد رو وارد میکنید، یه ایمیل از Icann به ایمیل کانتکت دومین میاد، بعد از تایید، دامین انتقال پیدا میکنه. نیازی به ارتباط با رجیسترر قبلی هم نیست

بالا