• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین جا در مشهد برای شروع یک کسب و کار جدید؟

sama_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
کسی میدونه تو مشهد برای فروش لواشک و آلوچه و ... کجا مناسبه؟ یکی از دوستام میخواد مغازه اجاره کنه،نظر خودش خیابان امامت هست.
درضمن به من پیشنهاد شراکت یا سرمایه گذاری داده. به نظرتون با توجه به شرایط بازار پیشنهادشو بپذیرم؟ ممنون میشم نظر اساتید رو بشنوم

sama_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی الان هیچ مشهدی اینجا نیست؟!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
من مشهدی نیستم اما فکر نکنم هیچ جایی بهتر از کنار حرم فروش داشته باشند

samanta_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من مشهدی نیستم اما فکر نکنم هیچ جایی بهتر از کنار حرم فروش داشته باشند
بالاخره یه جوانمرد پیدا شد جواب بده!
اتفاقا منم به اطراف حرم فکر کردم. اینجور هله هوله ها جاهای تفریحی یا مراکز خرید و پر رفت و آمد خصوصا خانم ها بیشتر طرفدار داره

Last edited:

sama_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی،بالاخره یه جوانمرد پیدا شد جواب منو بده!
اتفاقا به اطراف حرمم فکر کردم. اینجور هله هوله ها جاهای تفریحی یا مراکز خرید و پر رفت و آمد خصوصا خانم ها بیشتر طرفدار داره.بهرحال ممنونم از پاسخت
ببخشید شما؟!!!!!!

XLL

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان سلام
کسی میدونه تو مشهد برای فروش لواشک و آلوچه و ... کجا مناسبه؟ یکی از دوستام میخواد مغازه اجاره کنه،نظر خودش خیابان امامت هست.
درضمن به من پیشنهاد شراکت یا سرمایه گذاری داده. به نظرتون با توجه به شرایط بازار پیشنهادشو بپذیرم؟ ممنون میشم نظر اساتید رو بشنوم

من مشهدیم
بلوار امامت لواشک فروشی!نکنی این کارو که اشتباهه مگر ابتدای امامت روبروی پارک ملت شاید اونم شاید مناسب باشه.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
حالا چرا لواشک فروشی؟
تو مشهده تسبیح و انگشتر و زعفرون و این جور وسایل که خودت بهتر از من میدونی فروشش خیلی بهتره

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
والا تا اونجایی که من میدونم تو محدوده آزادشهر خودشون رو هم قیمت میکنن و بعد میگن اجاره مغازه اینقدره
بستگی داره کجای امامت باشه؟
جاهای بهتری هم هست که اجاره کمتر و بازده بیشتری نسبت به امامت داشته باشه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوست عزیز امامت جای مناسبی برای مغازه داشتن هست اما نه هر مغازه ای !
این چیزی که شما میگین به درد این منطقه نمیخوره (البته روبروی پارک ملت احتمالا خوب باشه ) اما بهترین جا برای فروش اینطور چیزها همون دور بر حرم هست !
حالا هر مغازه ای هم که بخواین تو امامت بزنید با بستگی داره کدوم منطقه از امامت هست ؟ ( آزادشهر / زیبا شهر / نزدیک پارک ملت / دور بر چهارراه آزادشهر و میلاد / آخر امامت ) هر کدوم از این مناطق اجاره هاشون زمین تا آسمون فرق داره !

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ببخشید شما؟!!!!!!
دو قولو هستین!؟
بالاخره یه جوانمرد پیدا شد جواب بده!
اتفاقا منم به اطراف حرم فکر کردم. اینجور هله هوله ها جاهای تفریحی یا مراکز خرید و پر رفت و آمد خصوصا خانم ها بیشتر طرفدار داره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
اطراف حرم و ازاد شهر فقط با لواشک فروشی از پس اجارش برنمیاین.
به نظر من داخل مجتمع های تجاری مثل ویلاژتوریست ،پدیده ، فروشگاه های شهرداری و..... بهترین جاست چون اجاره به نسبت مورد بالا کمتره و دختر پسر جوون بیشتر:)

بالا