• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین حساب الکترونیکی در بین بانکهای ایران چیه؟

asemaneahvaz

Registered User
لایک‌ها
76
با سلام
دوستان من امروز یه حساب سیبا باز کردم تا پرداختهای الکترونیکی داخل کشوری رو باهاش انجام بدم
اما وقتی فهمیدم که 16500 تومن باید بابت دستگاه رمز یاب بدم بیخیالش شدم( یکی نیست بگه آخه اینجا بانکه یا دکون بازار)
حالا از دوستان خواهش میکنم راهنمای کنید که کجا برم حساب باز(صادرات،پارسیان ،....) کنم که این دله بازیها رو نداشته باشه
مرسی

space-man

Registered User
لایک‌ها
0
سامان
پارسیان
اقتصاد نوین

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
سامان ....
اینترنت بانکش هم مجانی هست.

البته خوب فعلا افرادی که حساب سامان دارند کم هست

hamid_rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بانک پاسارگاد چطور اون اصلا بانک اینترنتی داره ؟

yaseryavari

Registered User
لایک‌ها
0
پاسارگاد اینترنت بانک داره ! نکته جالبش هم اینه که توی 5 دقیقه برات اینترنت بانک رو فعال می کنند!! بانک ملی برای سیبا همین کار رو توی یکماه انجام میده !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پارسیان gateway پرداخت هم میده؟ شبیه سامان میشه با شتاب پرداخت کرد دیگه؟
دوم اینکه برای گرفتنش چی لازمه؟ فقط به حقوقی میدن یا به اشخاص حقیقی هم میدن؟

Aboozar61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سامان رو من بیشتر می پسندم.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اما به نظر میاد پارسیان درگاهش از همه بهتره چون ایران خودرو هم ازین درگاه داره استفاده می کنه !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منظورم به بزرگی تشکیلات بود !

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا منو راهنمایی کنید که تو چه بانکی حساب باز کنم که این امکانات رو داشته باشه . من چون چند سالی ایران نبودم خیلی از موضوع پرتم

1. امکان دریافت پول از تمام عابر بانک ها رو داشته باشه

2.به وسیله خود دستگاه عابر بانک امکان انتقال پول به تمام کارت های بقیه بانکها(غیر از اون بانکی که توش حساب دارم ) رو داشته باشه

3. اگه این عمل انتقال پول رو هم از طریق اینترنت هم بشه انجام داد که چه بهتر

ممنون میشم راهنماییم کنید

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چند نکته را لازم دانستم که بگویم.

1- بانک سامان هم خوب است اما امنیتش خوب نیست. / اگر کمی جست و جو کنید متوجه این موضوع خواهید شد.

2- و دوم اینکه اگر می خواهید حساب اینترنتی باز کنید که پرداخت های داخل کشور را با آن مثل پرداخت قبض تلفن و ... توصیه می کنم از همان بانک به صورت دستی اقدام کنید.
موفق باشید.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
لطفا منو راهنمایی کنید که تو چه بانکی حساب باز کنم که این امکانات رو داشته باشه . من چون چند سالی ایران نبودم خیلی از موضوع پرتم

1. امکان دریافت پول از تمام عابر بانک ها رو داشته باشه

2.به وسیله خود دستگاه عابر بانک امکان انتقال پول به تمام کارت های بقیه بانکها(غیر از اون بانکی که توش حساب دارم ) رو داشته باشه

3. اگه این عمل انتقال پول رو هم از طریق اینترنت هم بشه انجام داد که چه بهتر

ممنون میشم راهنماییم کنید
1 - الان تمام بانک ها عضو شبکه شتاب هستند و این امکان وجود داره . البته گهگداری شبکه شتاب مختل شد فقط باید به عابربانک کارتی که دارید مراجعه کنید .
2 - این امکان وجود داره اما برای حسابی به جز حساب بانک کارت شما 500 تومن کارمزد روی هر تراکنش می گیرن . برای صورتحساب چاپی هم همین طور 100 تومن کم میشه . البته دو ماه میشه که بانک پارسیان بعد از عوض کردن کارت هاش مشکل داره و کلا قاطی شده سیستمش .
3 - انتقال پول از اینترنت فقط به حساب های بانکی کارت شما امکان داره و فقط چند بانک این امکان رو با دستگاه رمزیاب فراهم می کنند مثل ملی و صادرات . بانک های خصوصی و دیگه رو نمیدونم .

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حال حاضر در مورد پرداخت های الکترونیکی بهتر از بانک سامان گزینه ای وجود ندارد.

* البته تاکید می شه که هنوز بانک سامان از نظر بانکداری الکترونیکی حتی از استاندارد هم پایین تر است.

به نظر من حداقل این همه بانک خصوصی باید یکشون می توانست واقعاً یک پول الکترونیکی را به شدت در ایران رواج بده. فقط می دانم از نظر بانکداری الکترونیکی بانک های ما حتی از موسسات مالی جزی چون وب مانی در روس نیز عقب مانده ترند و باعث می شوند که ما برای تبادل وجوه خود با کشورهای اطراف مجبور به دور زدن راه هایی بشویم که سبب می شود بیشتر ارز از کشور خارج شود...

البته من فکر می کنم اگر بچه های وبی با هم متحد بودند می توانستند یک واحد مالی تحت وب را با هم پایه گذاری کنند و آن را حداقل در کشور خود برای خرید اینترنتی گسترش بدهند.. ولی متاسفانه این اتحاد لازم در بین ایرانی های اینترنتی هم وجود ندارد...

بالا