• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین روش نگهداری دی وی دی چیست؟؟

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر به اینکه بیشتر کسایی که توی این سایت عضو هستن بیشتر اهل دیدن فیلم روی دی وی دی هستن و خودشون آرشیوهای تعداد بالایی دارن میخواستم سوال کنم بهترین راه نگهداری دی وی دی چیه تا خراب نشه؟
آیا همین جلدها پلاستیکی و پکهای 50 تایی خوبه یا آلبومهای نگهداری؟
یا روش بهتری سراغ دارید؟

orrywi.jpg

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
از همون رول ها استفاده کن. دی وی دی هم سعی کن مارک های مرغوب بخری. TDK و Panasonic !!

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
من سوالی دارم
دی وی دی خام e-tec خریدم 200 تومنی
رایتر من بالای 3.5 گیگ رو نمیشناسه
دلیلش چی میتونه باشه

mshmyreg

Registered User
لایک‌ها
0
نظر به اینکه بیشتر کسایی که توی این سایت عضو هستن بیشتر اهل دیدن فیلم روی دی وی دی هستن و خودشون آرشیوهای تعداد بالایی دارن میخواستم سوال کنم بهترین راه نگهداری دی وی دی چیه تا خراب نشه؟
آیا همین جلدها پلاستیکی و پکهای 50 تایی خوبه یا آلبومهای نگهداری؟
یا روش بهتری سراغ دارید؟

orrywi.jpg

همشهري جان !
براي نگهداري فيلم ها حتما از آلبوم استفاده كن. البته نوع دي وي دي هم بسيار مهمه. از توي ارزونهاش T-Gate و Lg انتخاب هاي خوبي ان. اگه توي پكهاي 50 تايي نگهداري كني بعد از مدتي اون پاييني ها رو بايد بدي نمكي ببره!
آلبومهاي EBox خوب چيزي ان خووووب

البته با احترام به نظريات ديگران. تجربه شخصي يه كلكسيونر كوچيك بود

شاد باشي

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اينجور كه من ميدونم اين پك ها بهتره
اما اگر دوستان نظر ديگه اي دارن به منم بگن تا دي وي دي هام به فا * نرفته
-----------------
در مورد اون رول ها هم تا اونجا كه من ميدونم بدليل تماس زياد و هر از گاهي جابجايي اسيب زيادي به دي وي دي ميزنه

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
من خودم شخصا برگ هاي ضد خش رو پيشنهاد مي كنم و مخالفت شديدي با رول دارم!

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همشهري جان !
براي نگهداري فيلم ها حتما از آلبوم استفاده كن. البته نوع دي وي دي هم بسيار مهمه. از توي ارزونهاش T-Gate و Lg انتخاب هاي خوبي ان. اگه توي پكهاي 50 تايي نگهداري كني بعد از مدتي اون پاييني ها رو بايد بدي نمكي ببره!
آلبومهاي EBox خوب چيزي ان خووووب

البته با احترام به نظريات ديگران. تجربه شخصي يه كلكسيونر كوچيك بود

شاد باشي

درود
با حرفتون موافقم ، مخصوصا اینکه در رولهای 50 تایی برای پیدا کردن یه فیلم باید کل 50 تا رو ببینی و قاعدتا فیلما سالم نمیمونن.و مهمترین دلیل نگرانی من از رولهای فقط همین مورد هست.
درمورد آلبوم این اسمی که گفتی نمیدونم منظورت همین آلبومهای معمولی هست یا چیز دیگه ای؟!!؟؟!
این آلبومهای معمولی رو 284 تاییشو پاساژ صدف دیدم میداد 8500.

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کیف سی دی خیلی تعدادش زیاد می شه، رول ها هم خوب نیست، چون هم دی وی ها دی تماس با هم هستند، هم این که وزن دی وی دی های بالایی رو پایینی هست،بهترین شکل نگهداری این جعبه ها هستند. که

روی هم دیگه به شکل کاملا مناسبی قرار می گیرند، که هم ظاهر زیبایی دارن و هم اینکه چون دی وی دی ها به صورت ایستاده هستند اصلا وزنشون روی همدیگه نیست، به این شکل.

ولی متاسفانه دیگه گیر نمیاد، من خودم داشتم ولی جدید می خواستم که تو بازار کسی نداشت،اینجا هم گشتم کسی نداشت، اینم تاپیکش

تازه تو خودش پک های ضد خش داشت، که کیفیتش چند برابر اینهاست که الان تو بازار می بینید...

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
از اينا من تو بازار رضا ديدم
بخاطر داشتن ليست هم دسترسي به سي دي يا دي وي دي راحت تره

بالا