کسب درآمد ماهیانه از سایت باکس 14
سلام به دوستای گلم
امیدوارم حالتون خوب باشه.
میخوام بهتون یه سایتی رو معرفی کنم که میتونید با یکم صرف وقت ماهیانه سیصد هزار تومان را براحتی اونم فقط با کلیک کردن بدست بیارید.
خب حتما میپرسید این چه جور سایتیه که پول میده؟
ببینید این سایت یک سایت تبلیغاتی جهانی است که آگهی شرکت های دیگر را برای افزایش بازدید و افزایش رتبه الکسا در گوگل را نمایش می دهد که شما بابت مشاهده آگهی ها پولی بدست میارید.
روش های کسب درآمد در این سایت:
1)کسب درآمد از طریق کلیک کردن و مشاهده آگهی ها
2)کسب درآمد از طریق پاپ آپ
3)کسب درآمد از طریق بازدید خودکار
4)کسب درآمد از طریق بازاریابی اینترنتی
5)کسب درآمد از طریق سرمایه گذاری
و..............
خب بعد کلیک بر روی لینک ثبت نام زیر وارد سایت شده و فرم ثبت نام را پر كنید.
توجه:در فرم ثبت نام تاریخ تولد را به میلادی بنویسید مثلاً 1370=1991
ضمناً شماره شبای کارت بانکی تان را بدون IRوارد کنید.
پرداخت درآمد شما از طریق تمامی کارت های بانکی مهیاست.
پس اگر نمیخواهید وقت خود رو در اینترنت تلف نکنید و با صرف فقط یک یا دو ساعت به درآمد مناسبی به عنوان شغل دوم برسید همین الان ثبت نام کنید.
همچنین در صورت سرمایه گذاری سود شما به صورت روز شمار با نرخ 12%ساعت دوازده هر شب به حسابتان واریز میشود.
ببینید دوستان من سایت باکس چهارده یک سایت معتبر و دارای سابقه جهانی به مدیریت آقای پارسایی است.الان سایت های کلیکی زیادی در این زمینه فعالیت می کنند اما سایت های معتبر فقط به تعداد انگشتان دست میرسه.یکی از این سایت های معتبر سایت باکس چهارده است که میشه درآمد خوبی از اون بدست آورد.من خودم تا الان دویست هزار تومان از باکس 14 درآمد داشتم اونم تو یه ماه.
شما تو این سایت فعالیت کنید من بهتون قول میدم پشیمون نمیشید.
الان نمیشه تو هر سایتی فعالیت کرد مگر اینکه سایت دارای مدیریت فعال و مطمئنی مثل باکس 14 داشته باشه.
ضمناً باکس 14 دارای سابقه جهانی است که میتونید تو اینترنت بخونید.
شاخه های باکس 14:
1)سایت دات نت
اولین شاخه و سایت گروه جهانی باکس 14 دات نت است که میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید :
لینک ثبت نام
2)دات ارگ
دومین سایت باکس 14 سایت دات ارگ میباشد.
آدرس ثبت نام:
لینک ثبت نام
3)سایت دات کام
این سایت یک سایت جهانی به زبان انگلیسی می باشد که این خود سند معتبری بر جهانی بودن این سایت میباشد.
لینک ثبت نام
4)سایت دات آی آر
این سایت باکس چهارده به تازگی فعالیت خود را شروع کرده و دارای آگهی های 11و22و33تومانی می باشد.شما از این سایت فقط با مشاهده آگهی ها 286تومان بدست میارید و چون حداقل برداشت سایت دو هزار تومان است میتونید تو یه هفته برداشت بزنید اونم فقط با کلیک. اگه فعالیت زیادی داشته باشید مثلا زیر مجموعه بدست بیارید درآمد شما خیلی بیشتر خواهد بود.
لینک ثبت نام
5)آخرین سایت دات بیز
آخرین سایت گروه جهانی باکس 14 دات بیز است.
این سایت در زمینه تبلیغات گوگل فعالیت میکند و به تازگی فعالیت خود را شروع کرده است.
لینک ثبت نام
برای آشنایی با انواع روش های کسب درآمد از اینترنت به وبلاگ ما سری بزنید:
www.milyoner98.mihanblog.co
سلام به دوستای گلم
امیدوارم حالتون خوب باشه.
میخوام بهتون یه سایتی رو معرفی کنم که میتونید با یکم صرف وقت ماهیانه سیصد هزار تومان را براحتی اونم فقط با کلیک کردن بدست بیارید.
خب حتما میپرسید این چه جور سایتیه که پول میده؟
ببینید این سایت یک سایت تبلیغاتی جهانی است که آگهی شرکت های دیگر را برای افزایش بازدید و افزایش رتبه الکسا در گوگل را نمایش می دهد که شما بابت مشاهده آگهی ها پولی بدست میارید.
روش های کسب درآمد در این سایت:
1)کسب درآمد از طریق کلیک کردن و مشاهده آگهی ها
2)کسب درآمد از طریق پاپ آپ
3)کسب درآمد از طریق بازدید خودکار
4)کسب درآمد از طریق بازاریابی اینترنتی
5)کسب درآمد از طریق سرمایه گذاری
و..............
خب بعد کلیک بر روی لینک ثبت نام زیر وارد سایت شده و فرم ثبت نام را پر كنید.
توجه:در فرم ثبت نام تاریخ تولد را به میلادی بنویسید مثلاً 1370=1991
ضمناً شماره شبای کارت بانکی تان را بدون IRوارد کنید.
پرداخت درآمد شما از طریق تمامی کارت های بانکی مهیاست.
پس اگر نمیخواهید وقت خود رو در اینترنت تلف نکنید و با صرف فقط یک یا دو ساعت به درآمد مناسبی به عنوان شغل دوم برسید همین الان ثبت نام کنید.
همچنین در صورت سرمایه گذاری سود شما به صورت روز شمار با نرخ 12%ساعت دوازده هر شب به حسابتان واریز میشود.
ببینید دوستان من سایت باکس چهارده یک سایت معتبر و دارای سابقه جهانی به مدیریت آقای پارسایی است.الان سایت های کلیکی زیادی در این زمینه فعالیت می کنند اما سایت های معتبر فقط به تعداد انگشتان دست میرسه.یکی از این سایت های معتبر سایت باکس چهارده است که میشه درآمد خوبی از اون بدست آورد.من خودم تا الان دویست هزار تومان از باکس 14 درآمد داشتم اونم تو یه ماه.
شما تو این سایت فعالیت کنید من بهتون قول میدم پشیمون نمیشید.
الان نمیشه تو هر سایتی فعالیت کرد مگر اینکه سایت دارای مدیریت فعال و مطمئنی مثل باکس 14 داشته باشه.
ضمناً باکس 14 دارای سابقه جهانی است که میتونید تو اینترنت بخونید.
شاخه های باکس 14:
1)سایت دات نت
اولین شاخه و سایت گروه جهانی باکس 14 دات نت است که میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید :
لینک ثبت نام
2)دات ارگ
دومین سایت باکس 14 سایت دات ارگ میباشد.
آدرس ثبت نام:
لینک ثبت نام
3)سایت دات کام
این سایت یک سایت جهانی به زبان انگلیسی می باشد که این خود سند معتبری بر جهانی بودن این سایت میباشد.
لینک ثبت نام
4)سایت دات آی آر
این سایت باکس چهارده به تازگی فعالیت خود را شروع کرده و دارای آگهی های 11و22و33تومانی می باشد.شما از این سایت فقط با مشاهده آگهی ها 286تومان بدست میارید و چون حداقل برداشت سایت دو هزار تومان است میتونید تو یه هفته برداشت بزنید اونم فقط با کلیک. اگه فعالیت زیادی داشته باشید مثلا زیر مجموعه بدست بیارید درآمد شما خیلی بیشتر خواهد بود.
لینک ثبت نام
5)آخرین سایت دات بیز
آخرین سایت گروه جهانی باکس 14 دات بیز است.
این سایت در زمینه تبلیغات گوگل فعالیت میکند و به تازگی فعالیت خود را شروع کرده است.
لینک ثبت نام
برای آشنایی با انواع روش های کسب درآمد از اینترنت به وبلاگ ما سری بزنید:
www.milyoner98.mihanblog.co