• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم ارسال اس ام اس از نظر شما؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
وب مسترای عزیز،

چند تا سیستم ارسال اس ام اس در نظر گرفتیم.

اما کسی هست تجربه ی کار کردن با این سایت های ارسال اس ام اس کار کرده باشه و بهترین رو معرفی کنه؟

از هر نظر، قیمت، پشتیبانی، ....

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

برای شماست یا شما باهاشون کار کردید؟

==

پس از بررسی: afe بسیار گرون

cloobsms هزینه ی اولیه ی گرون

mbza11

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
منم می فروشم. نمی گم بهترین هست ولی خوبه.
یه نگاه به امضام بنداز (فروش ویژه دارم).
تست:
http://sms.f2u.ir
نام کاربری و کلمه عبور: f2utest

سرور دوم (تا آخر ماه راه میفته) قیمت ها ازاین پایین تره.

موفق باشید.

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
برای شماست یا شما باهاشون کار کردید؟

==

پس از بررسی: afe بسیار گرون

cloobsms هزینه ی اولیه ی گرون

من سال 86 تو کار ارسال اس ام اس تبلیغاتی بودم نمایندگی عصر فرا ارتباط بودم و با اسپادانا سپاهان ( همین کلوب اس ام اس ) همکاری می کردم اون موقع ها اسمش پارک اس ام اس بود از نظر کاری قبولشون دارم و واقعا کار می کنن بعضی از اشخاصی که تو این صنف هستند درسته قیمت پایین میگیرن ولی من به خدماتشون اطمینان ندارم چون اون سال ها که ما در این صنف بودیم دیدیم که میگیم
راستی یکی هم میشناسم :D مستاجرم یعنی طبقه پایین دفتر من محل کارشه پسر خوبیه کارشم درسته شرکت داده پرداز زیتون سامانه ی ارسال پیامک www.hamedansms.ir
ارادتمند

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان وب مستر، به عنوان یک خریداری که قبل از خرید مو رو از ماست می کشه و تا مطمئن نشه از هیچ سرویسی استفاده نمی کنه در انتخاب "درنا اس ام اس" تردیدی نداشتم

اما پس از تهیه ی سرویس، پشتیبانی فوق العاده ی این سرویس کاری کرد که دامن از دست بدم.....

با تشکر از مسئولین این شرکت، فقط امیدوارم به صورت دائمی باشه این پشتیبانی و خدایی نکرده در باغ سبز نباشه که احتمالش رو هم نمی دم.

در کل توصیه می شه شدید.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان وب مستر، به عنوان یک خریداری که قبل از خرید مو رو از ماست می کشه و تا مطمئن نشه از هیچ سرویسی استفاده نمی کنه در انتخاب "درنا اس ام اس" تردیدی نداشتم

اما پس از تهیه ی سرویس، پشتیبانی فوق العاده ی این سرویس کاری کرد که دامن از دست بدم.....

با تشکر از مسئولین این شرکت، فقط امیدوارم به صورت دائمی باشه این پشتیبانی و خدایی نکرده در باغ سبز نباشه که احتمالش رو هم نمی دم.

در کل توصیه می شه شدید.

دو خط اولت معناش با دو خط دومت همیخونه!

E110

Registered User
لایک‌ها
13
بیشتر دقت کن.

بعدی.

اصلاح: *نمیخونه

منظور این بود که من وقتی دو خط اول رو خوندم این برداشت رو پیدا کردم که شما قبل از خرید کاملا مطمئن شدید ولی با کلمه اما در خط دوم انگار سرویس نامناسب و اون چیزی که انتظار نداشتید رو بهتون دادن
اما بین جملات متفاوت بودن بار معنایی جملات قبل و بعد رو میرسونه
نمیدونم، شاید من اشتباه میکنم :)

بالا