• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین شمارنده برای وبسایت چیه؟

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان
میخواستم بدونم بهترین و واقعی ترین آمار وبسایت رو از چه سیستم شمارنده ای می تونم بگیرم؟
سیستم سایتم وردپرس هست و الان افزونه CyStats دارم + گوگل Analytics
اطلاعاتشون خیلی با هم متناقضه! CyStats خیلی بیشتر نشون میده!!

پیشنهاد شما چیه؟ :f34r:

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
به Google Analytics اعتماد کن :rolleyes:

شنیدم گوگل Analytics چون از Javascript استفاده می‌کنه بازدیدها رو کمتر از میزان واقعی نشون میده. ولی مثلا افزونه های وردپرس چون از هسته وردپرس برای شمارش استفاده میکنن اینطوری نیست.
درسته؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من كه فعلا دارم از Tinystat كار ميكنم و فكر ميكنم هم ايرانيه و هم امكاناتش بيشتره و فكر ميكنم درست نشون ميده . (بيشتر نشون ميداد خوشحال ميشدم ولي چيكار كنيم ديگه درست نشون ميده)

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
من كه فعلا دارم از Tinystat كار ميكنم و فكر ميكنم هم ايرانيه و هم امكاناتش بيشتره و فكر ميكنم درست نشون ميده . (بيشتر نشون ميداد خوشحال ميشدم ولي چيكار كنيم ديگه درست نشون ميده)

Any other idea?

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
هرچی cysatats نشون میده رو تقسیم بر 3 کن درست میشه

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
پس قابل استنادترین همون Google Analytics هست دیگه؟
آپشن بدرد بخور دیگه‌ای نداریم، نه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
جدی میگم ...
با گوگل مقایسه کردم مثلا های استات میزد 4800 تا گوگل میزد 4500 تا ... نسبت به بازدید خیلی خوب میزنه :D

منم جدی میگم:دی

پس قابل استنادترین همون Google Analytics هست دیگه؟
آپشن بدرد بخور دیگه‌ای نداریم، نه؟

از اینا بزار :
font13a.png

http://www.free-counters.co.uk

:rolleyes: :lol:

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان عزیز وبمستر یه مقدار اطلاعاتتون رو زیاد کنید همش سر دوتا سایت که تو دهن میچرخه به دیگران معرفی میکنید
دوست عزیز میتونی هم از گوگل آنالیز استفاده کنی ، هم میتونی از سایت گت کلیکی استفاده کنی . گت کلیکی اطلاعات رو برات بهتر دسته بندی میکنه تا گوگل
سایت : getclicky.com
فقط میگی آمار رو کم نشون میده آنالیز برای اینه که خیلی ها میزارن توی قسمت فوتر سایت ، برای همین تا زمانی که سایت تا فوتر برای کاربر لود نشه آماری نمی افته ، شما آمار گیر رو باید قبل از بسته شدن تگ head قرار بدی تا مشکل کم شمردن حل بشه

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان عزیز وبمستر یه مقدار اطلاعاتتون رو زیاد کنید همش سر دوتا سایت که تو دهن میچرخه به دیگران معرفی میکنید
دوست عزیز میتونی هم از گوگل آنالیز استفاده کنی ، هم میتونی از سایت گت کلیکی استفاده کنی . گت کلیکی اطلاعات رو برات بهتر دسته بندی میکنه تا گوگل
سایت : getclicky.com
فقط میگی آمار رو کم نشون میده آنالیز برای اینه که خیلی ها میزارن توی قسمت فوتر سایت ، برای همین تا زمانی که سایت تا فوتر برای کاربر لود نشه آماری نمی افته ، شما آمار گیر رو باید قبل از بسته شدن تگ head قرار بدی تا مشکل کم شمردن حل بشه

کد آنالیتیکسِ من توی هدر هست، دقیقا همونجایی که فرمودید.
من فقط یه جایی شنیدم که مرورگرهایی که Javascript روشون غیرفعاله، بازدیدشون شمارش نمیشه توسط آنالیتیکس.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
کد آنالیتیکسِ من توی هدر هست، دقیقا همونجایی که فرمودید.
من فقط یه جایی شنیدم که مرورگرهایی که Javascript روشون غیرفعاله، بازدیدشون شمارش نمیشه توسط آنالیتیکس.

درسته ، وقتی کسی جاواش رو غیر فعال کنه برای شما هم شماره نمیندازه ، البته همه آمارگیر ها همینطوری هستن.
البته میتونی با استفاده از gzip و کش سایتت رو سرعتش رو بالا ببری به اینصرت که کارب یه بار وارد بشه شاید طول بکشه ولی برای بارهای بعدی ین برق میادش و فقط این آمارگیر اطلاعاتش هر بار ارسال میشه که سرعت بارگذاری فوق العاده بالا میره

بالا