من مثال زدم که شما پی به اشتباه خودتون من باب تفکیک سینما به این صورت دهه ، دهه ببرید چون واقعا از هر لحاظ جایز نیست . و قبول ندارم که سینما پسرفت کرده ! شاید نسبت تعداد فیلم های بد به دلیل بالا بودن شمار ساخت فیلم نسبت به فیلم های خوب بیشتر شده باشه ، ولی هنوز هم فیلم های خوب به دست کارگردان های چه به نام و چه گم نام ساخته می شه و در معرض عموم قرار می گیره، صرفا چون تعداد فیلم هایی که تنها هدفشون فروش هست بیشتر شده دلیل بر این نیست که فیلم خوب ساخته نمی شه یا سینما پسرفت کرده
مثالتون اصلا همچین کاربردی نداشت؛ چون عاقلانه نیست که شما بگین این دهه فلان فیلم رو داره، منم بگم اون دهه فلان فیلم مطرح رو داره؛ پس فیلم من بهتره! اصلا مگه سند سینما رو در فلان دهه به نام من و شما زدن که بخوایم سر فیلمهاش با هم کل کل کنیم؟! ضمن اینکه بنده قبل تر هم گفتم که سینما هیچ وقت از فیلمهای بزرگ خالی نمیشه.
چرا فکر میکنین مقایسه کار اشتباهیه؟ فقط کافیه بتونیم مبنای صحیح و منطقی ای ارائه کنیم؛ اونوقت هر مقایسه ای ممکن میشه.
یادم نمیاد جایی گفته باشم چون سینمای الان تعداد آثار بیشتری داره پس داره پسرفت میکنه. اتفاقا فیلمسازی در کنار هنر بودنش یک صنعته و این خیلی خوبه که فیلم تولید بشه و مردم به عنوان یک فعالیت فرهنگی رو به سالن های سینما بیارن.
متاسفانه باید بگم تابحال تمام برداشت های شما از عرایض بنده در این باره اشتباه بوده. من دارم از یک تغییر صحبت میکنم، تغییری که بشر به اون دچار شده و این روی همه جنبه های فرهنگی و هنری و ... تاثیر گذاشته و نه تنها سینما. جالبه که خیلی از متفکرین دهه ها و سده های پیشین این تغییر رو پیش بینی کرده بودند.
اون دوستمون که زحمت کشیدند و نزدیک یک صفحه در موردش توضیح دادند، عرایض بنده رو کاملا درک کردند. شاید قصور از من بوده که تا به حال نتونستم به شما منتقلش کنم.