• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین لپتاپ برای استفاده از Visual Studio و برنامه نویسی

*lionheart*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان

من الان مدتهاست که از یک لپتاپ Dell با مشخصات

Cpu : Core i3 2.1Ghz
Ram : 4Gb DDR3
Hard : 128SSD
Graphic : 1 Gb ATI

برای برنامه نویسی استفاده میکنم و خدا را شکر تا الان هم جواب کارمو رو داده بود که بعد از 6 شش سال استفاده شبانه روزی الان خیلی گیر و هنگ داره

===============================

من الان میخوام یک لپتاپ مجددا بگیرم برای استفاده ی زیاد صرفا برای برنامه نویسی اونم با Visual Studio (گیر و اینا نکنه موقع کار کردن و فرامین رو بتونه سریع انجام بده )
یک لپتاپی میخوام که واقعا performance اش در حد High باشه
و چند سالی هم ابزار کارم باشه
ممنون میشم دوستان تجربیات و نظرات کارشناسی شون رو بهم بگن ممنون
106.gif

با تشکر از تک تکتون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان

من الان مدتهاست که از یک لپتاپ Dell با مشخصات

Cpu : Core i3 2.1Ghz
Ram : 4Gb DDR3
Hard : 128SSD
Graphic : 1 Gb ATI

برای برنامه نویسی استفاده میکنم و خدا را شکر تا الان هم جواب کارمو رو داده بود که بعد از 6 شش سال استفاده شبانه روزی الان خیلی گیر و هنگ داره

===============================

من الان میخوام یک لپتاپ مجددا بگیرم برای استفاده ی زیاد صرفا برای برنامه نویسی اونم با Visual Studio (گیر و اینا نکنه موقع کار کردن و فرامین رو بتونه سریع انجام بده )
یک لپتاپی میخوام که واقعا performance اش در حد High باشه
و چند سالی هم ابزار کارم باشه
ممنون میشم دوستان تجربیات و نظرات کارشناسی شون رو بهم بگن ممنون
106.gif

با تشکر از تک تکتون
سلام عزیز. چقدر سقف بودجه شماست؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تا حدودا سه و نیم ...چهار میلیون تومن
پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-71441/ASUS-N551JK-A/لپ-تاپ-ایسوس-N551JK
البته می تونید با حدود 350000 تومان رمش رو 16 گیگ کنید و همچنین اگر یه هارد SSD هم الان یا بعدا مثل Samsung Evo850 با حجم دلخواه روش بندازید دیگه معرکه میشه.

*lionheart*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-71441/ASUS-N551JK-A/لپ-تاپ-ایسوس-N551JK
البته می تونید با حدود 350000 تومان رمش رو 16 گیگ کنید و همچنین اگر یه هارد SSD هم الان یا بعدا مثل Samsung Evo850 با حجم دلخواه روش بندازید دیگه معرکه میشه.

من هم یکی از سیستم های که مد نظرم بود دقیقا همین سیستم بود ولی همونطور که گفتم برای کار برنامه نویسی صرف میخوام
یعنی الان همین لپتاپ هم که توی دستم هست باهاش صرفا برنامه نویسی انجام میدم و کارت گرافیک 1 گیگش اصلا به کارم نیومده و یا خیلی کم به کارم اومده
و این لپتاپ که 4 گیگ هم کارت گرافیک داره اصلا به کارم نمیاد و علاوه بر این که یک هزینه زیادی برای کارت گرافیک باید بدم ( مصرف باتری لپتاپ رو هم خیلی زیاد میکنه )
به همین دلیل ترجیح میدم به جای این که 4 گیگ گرافیک و رم 8 داشته باشه گرافیکش دو باشه و رم 12 یا 16 باشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من هم یکی از سیستم های که مد نظرم بود دقیقا همین سیستم بود ولی همونطور که گفتم برای کار برنامه نویسی صرف میخوام
یعنی الان همین لپتاپ هم که توی دستم هست باهاش صرفا برنامه نویسی انجام میدم و کارت گرافیک 1 گیگش اصلا به کارم نیومده و یا خیلی کم به کارم اومده
و این لپتاپ که 4 گیگ هم کارت گرافیک داره اصلا به کارم نمیاد و علاوه بر این که یک هزینه زیادی برای کارت گرافیک باید بدم ( مصرف باتری لپتاپ رو هم خیلی زیاد میکنه )
به همین دلیل ترجیح میدم به جای این که 4 گیگ گرافیک و رم 8 داشته باشه گرافیکش دو باشه و رم 12 یا 16 باشه
عزیز مساله اینه که دقیقا همانطوری که فرمودید شما بیشتر پردازنده و رم نیاز دارید. ضمنا به یاد داشته باشید حتی اگر اهل بازی هم بودید مهم پردازنده کارت گرافیک هست و رم کارت گرافیک اهمیت چندانی نه در کارآیی داره و نه در قیمت. اما لپ تاپی که قدرتمند باشه و پردازنده قوی داشته باشه خواه ناخواه کارت گرافیکی هم قوی روش گذاشتن. شما می تونید با کارت گرافیکی Intel که روش هست هم کار کنید(برای مصرف باطری کمتر). اما لپ تاپی که پردازنده قدرتمند داشته باشه و کارت گرافیکش پایین باشه پیدا نمیشه و معمولا قطعات متناسب با کارآیی هم انتخاب میشن .

Last edited:

*lionheart*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیز مساله اینه که دقیقا همانطوری که فرمودید شما بیشتر پردازنده و رم نیاز دارید. ضمنا به یاد داشته باشید حتی اگر اهل بازی هم بودید مهم پردازنده کارت گرافیک هست و رم کارت گرافیک اهمیت چندانی نه در کارآیی داره و نه در قیمت. اما لپ تاپی که قدرتمند باشه و پردازنده قوی داشته باشه خواه ناخواه کارت گرافیکی هم قوی روش گذاشتن. شما می تونید با کارت گرافیکی Intel که روش هست هم کار کنید(برای مصرف باطری کمتر). اما لپ تاپی که پردازنده قدرتمند داشته باشه و کارت گرافیکش پایین باشه پیدا نمیشه و معمولا قطعات متناسب با کارآیی هم انتخاب میشن .
این مدل رو خودتون باهاش کار کردید ؟
باتریش رو حالتی که از گرافیک Intel استفاده کنم چقدر شارژ نگه میداره
و یک سوال دیگه اینکه عمر مفید این باتری چقدر است ؟ میخواستم نظرتون راجع به کیفیت باتریش بدونم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
این مدل رو خودتون باهاش کار کردید ؟
باتریش رو حالتی که از گرافیک Intel استفاده کنم چقدر شارژ نگه میداره
و یک سوال دیگه اینکه عمر مفید این باتری چقدر است ؟ میخواستم نظرتون راجع به کیفیت باتریش بدونم
عزیز عموم لپ تاپها (به جز مدلهای خاص گران قیمت) که مانیتورشون کوچک نباشه حداکثر مدت باطری چه با گرافیک Intel و چه با گرافیک بالا بین 1 تا 2:30 باطری نگه می دارن. با مدلهخای مشابهش کار کردم. عمر باطری هم بسته به برند و اینکه خوب ازش نگهداری بشه(اینکه باطری رو جدا کنید بدترین کار واسه نگهداری باطریه و باید مدام شارژ و دشارژ کنید) معمولا بین 3 تا 5 سال کار می کنه. کلا به نظر من برندها به ترتییب کیفیت Apple , بعدش Vaio , بعدش Toshiba و Asus , بعدش HP و Dell و بعدش ... البته در برخی مدلها این چیدمان به هم می خوره و مثلا سری Envy برند HP خیلی خوبه یا برخی مدلهای لنوو. در هر صورت در مجموع پیشنهاد بنده اینه.

*lionheart*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان دیگه نظری ندارند ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این مورد از اسوس هم مورد مناسبیه
ASUS N551JK - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

بالا