برگزیده های پرشین تولز

بهترین مارک ماهی تن در بازار

NAKOOT

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,759
لایک‌ها
454
محل سکونت
از اینجا رونده از اونجا مونده
آقو ما یک تن ماهی خریدیم اسمش یادم نیست، میوه فروشی محلمون آورده بود روش نوشته بود 5500 قیمت رو اما 3500 فروشش بود! خداییش هم پر ملات بود هم خوشمزه، حالا ماهی تن داخلش هست یا گوشت سگ آبی رو دیگه نمی دونم اما خوشمزه بود!
باس برم باز از همون بخرم.
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
آقو ما یک تن ماهی خریدیم اسمش یادم نیست، میوه فروشی محلمون آورده بود روش نوشته بود 5500 قیمت رو اما 3500 فروشش بود! خداییش هم پر ملات بود هم خوشمزه، حالا ماهی تن داخلش هست یا گوشت سگ آبی رو دیگه نمی دونم اما خوشمزه بود!
باس برم باز از همون بخرم.
در حالی که رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از تخفیف ۵۰ درصدی تن ماهی و بی‌نصیب ماندن مصرف‌کنندگان از این امر خبر داده، دبیر سندیکای صنایع کنسرو اعلام کرد که واحد‌های تولیدی زیر‌پله‌ای به منظور افزایش فروش خود تخفیف‌ قائل می‌شوند.

  • o_5f6db547.jpg


    محمد میررضوی درباره تخفیف ۲۵۰۰ تومانی تن ماهی که البته به جیب عمده‌فروشان می رود، گفت: واحدهای تولید تن ماهی که استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت هستند چنین تخفیف‌هایی را ارائه نمی‌کنند.

    او قیمت مصوب هر قوطی تن ماهی را ۵۶۰۰ تا ۵۷۰۰ تومان عنوان کرد و گفت: طبق تفاهم نامه سندیکای تن ماهی با سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان قرار شده است که قیمت هر قوطی تن ماهی براساس نوع و وزن بین ۵۶۰۰ تا ۵۷۰۰ تومان در نظر گرفته شود.

    میررضوی گفت: ارائه تخفیف‌های ۵۰ درصدی برای فروش تن ماهی از سوی واحدهای تولیدی غیر مجاز که اصطلاحا زیر پله‌ای نامیده می‌شوند، به منظور افزایش فروش صورت می‌گیرد و خریداران باید هنگام خرید به برند و علامت استاندارد تن ماهی توجه کنند.

    او تعداد واحد‌های تولید تن ماهی را ۱۲۰ واحد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۷۰ درصد آن‌ها به صورت غیر مجاز و زیر پله‌ای‌ها فعالیت می‌کنند.

    ‌دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: بسیاری از واحدهای تولید تن ماهی به دلیل نظارت و کنترل از سوی سندیکا، تمایل به عضویت در این مجموعه ندارند.

    او با بیان این‌که وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد برخوردهای لازم را برای مقابله با واحدهای زیر پله‌ای انجام می دهند، گفت: واحد‌هایی که عضو سندیکا هستند، تن ماهی مرغوب و با کیفیت در بازار عرضه می کنند.

    میررضوی با بیان این‌که تن ماهی استاندارد ایرانی قابل رقابت با محصول کشورهای اروپایی و آسیایی است، گفت: سالانه صادرات بسیار خوبی به کشورهای اروپایی و آسیایی بدون مشکل صورت می گیرد.

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران وزن استاندارد هر قوطی تن ماهی را ۱۸۰ گرم عنوان کرد و گفت: اگر واحد تولیدی قصد کاهش وزن داشته باشد باید آن را روی قوطی درج کند و اگر حجم مواد موجود در قوطی کمتر از وزن درج شده روی قوطی بود، مصر‌ف‌کننده باید از مصرف تن ماهی صرف‌نظر کند.

    او ادامه داد: فروش تن ماهی ۱۲۰۰ تومانی در حاشیه اتوبان‌ها غیر منطقی است چرا که بسته بندی هر قوطی تن ماهی ۴۰۰ تومان هزینه دارد و با توجه به این که تن ماهی یک ماده غذایی مهم است مصر‌ف‌کننده باید از خرید این گونه تن ماهی‌ها جدا خودداری کند.

    میررضوی یکی دیگر از راهکارهای تشخیص تن ماهی استاندارد و سالم را توجه به کلمه تن روی بسته بندی عنوان کرد و گفت: مصر‌ف‌کنندگان باید هنگام خرید تن ماهی به تمام نکات توجه کنند.
 

depot

Registered User
تاریخ عضویت
31 جولای 2012
نوشته‌ها
165
لایک‌ها
25
محل سکونت
تهران ( رسالت )
من چون باشگاه میرم مصرفم زیاده ... در حال حاضر فقط تحفه و سوپر مکس ........ این سوپر مکس که عجیب با کیفیته .
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
یه تن ماهی بود اسمش سوپر مکس بود از این تایلندی ها
از همه بهتر بود
تحفه و شیلانه هم عالین.

من چون باشگاه میرم مصرفم زیاده ... در حال حاضر فقط تحفه و سوپر مکس ........ این سوپر مکس که عجیب با کیفیته .

شیلانه
شیلتون
تحفه
سوپر مکس

یاعلی
سوپر مکس واقعا کیفیت خوبی داره اما حجم گوشتی که داخل قوطی هست نسبت به قیمتش یک مقداری بالاست.
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
منظورم این بود که حجم گوشتش کمه:D
 

912

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,068
لایک‌ها
472
محل سکونت
in the sky
شیلتون
 

ali2040

Registered User
تاریخ عضویت
8 آگوست 2012
نوشته‌ها
495
لایک‌ها
193
کادوس و طبیعت.طبیعت 6500 گرفتم ولی خداییش عالی بود.
 

farzaad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 می 2015
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
25
سن
37
خداییش هیچی شیلتون نمیشه لا مصب اصن یه مزه دیگه میده
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,513
لایک‌ها
624
محل سکونت
MACS0647-JD
کدوم کنسرو ماهی تن رو بخریم؟

صحنه آشنا برای من و خیلی‌ها، خیره شدن به ردیف کنسورهای ماهی تن سوپرمارکت‌ها است و فکر کردن به اینکه «کدوم رو بردارم». هیچ وقت هم تنها نیستیم و همیشه دو سه نفر دیگه هم مشغول همین فکر هستن و اولین کسی که دستش به سمت یکی از تن‌ها بره، بقیه ازش می پرسن «این خوبه؟».

من حوصله‌ام از این سر رفته و می خوام با یک روش نیمه علمی چها تا از برندهای مشهور رو بررسی کنم و تصمیم بگیرم که کدوم بهتره. منظور هم از روش علمی، روشی است که مستند شده و بقیه هم می تونن تکرار و بررسی و نقدش کنن و نتایج خودشون رو بگیرن. دلیلی هم که بهش گفتم نیمه علمی اینه که من متخصص بو و مزه و .. نیستم و مثلا با خوردن دو سه نوک چنگال از هر کدوم رتبه دادم که فلان تن، از فلا کنسرو شور تر است.

شرکت کننده‌ها
یک بررسی سریع از مردم و بررسی قفسه‌ها، باعث می شه من چهار تا شرکت کننده انتخاب کنم که همه در روغن هستن:

tuna_begin.jpg

فاکتورها
قبل از سنجش، نیاز داریم بدونیم که چه چیزی باید سنجیده بشه. من برداشتی از «کنسرو ماهی تن خوب» دارم و شما یک برداشت اینه. به همین دلیل توی فیسبوک از دوستانم پرسیدم که موقع انتخاب یک تن ماهی، فاکتورهاشون چیه و با نظرات خودم به این فهرست رسیدم:

  • درش راحت باز بشه
  • پر باشه
  • گوشت یک تیکه باشه
  • مزه اش خوب باشه
  • استخوان و پوست نداشته باشه
  • بوی اشتها بر انگیز
  • رنگ خوب و روشن یک تیکه
  • شور نباشه
  • طول انقضا خیلی طولانی نباشه (نگهدارنده کم)
  • قیمت نسبت به وزن
البته فاکتورهای دیگه‌ای هم بود (مثلا اینکه دلفین حین شکار تن کشته نشده باشه یا کارخونه در جایی باشه که تن صید می شه) که به خاطر ناتوانی در سنجش حتی نسبی، کنارشون گذاشتم.

در مورد قیمت لازمه قیمت برای هر گرم رو حساب کنیم چون سه تا از کنسروها ۱۸۰ گرمی هستن و تحفه ۱۲۰ گرمی. پس قیمت هر کنسرو رو تقسیم بر وزن کردم و به این رسیدم که هر گرم تن ماهی (با احتساب روغن و…) تقریبا بین ۲۹ تا ۳۳ تومن قیمت داره.

در جدول نهایی به این فاکتورها ضریب‌هایی هم می‌دیم چون مثلا مزه خوب و نداشتن بوی ماهی خام، از نظر من بسیار مهمتر از رنگ است یا قیمت.

جدول امتیازات
جدولی از چهار تا برند معرفی شده و فاکتورهای بحث شده درست کردم که توش همیشه عدد ۱ به معنی بدترین و عدد ۴ به معنی بهترین است. در جایی مثل قیمت کاملا رتبه ها مشخص است ولی مثلا توی «شور نبودن» به هر کنسرو به شکل مستقل امتیاز داده شده (مثلا اگر دو تن A و B خیلی شور بودن به هر دو امتیاز ۱ دادیم و اگر سه تا تن گوشت یک تیکه کامل داشتن به هر سه ۴ دادیم).

عملیات
طبق توصیه همیشگی، همه کنسروها رو با هم و به یک شکل ۲۰ دقیقه جوشوندم و بعد گذاشتم کمی خنک بشن و یک کوچولو درهاشون رو باز کردم، بو کردم و ریختم توی لیوان:

opened.jpg

  • تحفه کوچیکتر است و در مقایسه روغن باید به این نکته دقت کنیم
  • شیلتون اصلا بوی خوبی نداشت. بوی ماهی خام حس می کردم
بعد کلا درها رو باز کردم:

tuna_opened.jpg

  • بخش زیادی از روغن شیلتون، توش مونده بود. نمی شه گفت روغنش کمتره. به جای سوراخ روی قوطی بستگی داره. به همه امتیاز برابر می دم.
و خب از هر کدوم مقداری می خورم. باید اعتراف کنم که در تشخیص مزه چندان عالی نیستم و احتمالا برای یک غیرحرفه‌ای، بو تاثیر زیادی توی درک از مزه داره. توی شیلتون قطعاتی بسیار نخواستنی هست که نمی دونم پوست است یا باله و از نظر ظاهر برنده شیلانه است اما مزه اویلا و تحفه در رتبه اول و دومه.

نتایج
بعد از مشخص کردن ضریب‌ها و امتیازدهی که کار سختیه، نتیجه اینه که رتبه اول به اویلا می رسه بخصوص به خاطر مزه خوب و رتبه دوم با اختلاف خیلی کم به شیلانه احتمالا به خاطر روشنی، یک تیکه بودن و کلا ظاهر جذابتر از بقیه. تحفه با اینکه بد مزه نبود ولی خیلی خورد و خالی بود (با در نظر گرفتن وزن و جعبه کوچیکتر) و شیلتون هم به طور خاص به خاطر بوی زُخم و قطعات غیرجذابی که توش دیده شد امتیازش پایین اومده.

مشخصه که نمونه گیری به شکل «یک کنسرو اتفاقی» بوده و مثلا ممکنه یک کنسرو دیگه شیلتون بسیار هم یکدست باشه ولی به هرحال نتایج نهایی به این شکل اعلام می شه:


tuna_tables.png

و نمودار تارعنکبوتی هر برند هم به این شکل در میاد:

tuna_chart.png


و مشخصه که برنده ما اویلا به عنوان ناهار خورده شده، بقیه به مصارف عام المنفعه اختصاص پیدا میکنن.

منبع : http://jadi.net/2015/01/بهترین-تن-ماهی-کنسرو/
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,513
لایک‌ها
624
محل سکونت
MACS0647-JD
تن ماهی ساحل و بندرعباس هم خیلی خوبه، چون کارخونه اونها توی بندرعباس هست

و امکان دسترسی به ماهی تازه توی این برندها بیشتر از سایر برندهاست.

این نظرات رو هم مطالعه کنید، نکات خیلی مهمی داره:

tuna_commnts.png
 

Farrnazhosni

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2016
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
36
من چند بار شيلتون خريدم اين اواخر خيلي بد بود هربار فكر كردم شايد دوباره طعمش مثل قبلا خوب باشه ولي خيلي خيلي بد بود و بوي زهم ميداد.
 

Farrnazhosni

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2016
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
36
کدوم کنسرو ماهی تن رو بخریم؟

صحنه آشنا برای من و خیلی‌ها، خیره شدن به ردیف کنسورهای ماهی تن سوپرمارکت‌ها است و فکر کردن به اینکه «کدوم رو بردارم». هیچ وقت هم تنها نیستیم و همیشه دو سه نفر دیگه هم مشغول همین فکر هستن و اولین کسی که دستش به سمت یکی از تن‌ها بره، بقیه ازش می پرسن «این خوبه؟».

من حوصله‌ام از این سر رفته و می خوام با یک روش نیمه علمی چها تا از برندهای مشهور رو بررسی کنم و تصمیم بگیرم که کدوم بهتره. منظور هم از روش علمی، روشی است که مستند شده و بقیه هم می تونن تکرار و بررسی و نقدش کنن و نتایج خودشون رو بگیرن. دلیلی هم که بهش گفتم نیمه علمی اینه که من متخصص بو و مزه و .. نیستم و مثلا با خوردن دو سه نوک چنگال از هر کدوم رتبه دادم که فلان تن، از فلا کنسرو شور تر است.

شرکت کننده‌ها
یک بررسی سریع از مردم و بررسی قفسه‌ها، باعث می شه من چهار تا شرکت کننده انتخاب کنم که همه در روغن هستن:

مشاهده پیوست 823547

فاکتورها
قبل از سنجش، نیاز داریم بدونیم که چه چیزی باید سنجیده بشه. من برداشتی از «کنسرو ماهی تن خوب» دارم و شما یک برداشت اینه. به همین دلیل توی فیسبوک از دوستانم پرسیدم که موقع انتخاب یک تن ماهی، فاکتورهاشون چیه و با نظرات خودم به این فهرست رسیدم:

  • درش راحت باز بشه
  • پر باشه
  • گوشت یک تیکه باشه
  • مزه اش خوب باشه
  • استخوان و پوست نداشته باشه
  • بوی اشتها بر انگیز
  • رنگ خوب و روشن یک تیکه
  • شور نباشه
  • طول انقضا خیلی طولانی نباشه (نگهدارنده کم)
  • قیمت نسبت به وزن
البته فاکتورهای دیگه‌ای هم بود (مثلا اینکه دلفین حین شکار تن کشته نشده باشه یا کارخونه در جایی باشه که تن صید می شه) که به خاطر ناتوانی در سنجش حتی نسبی، کنارشون گذاشتم.

در مورد قیمت لازمه قیمت برای هر گرم رو حساب کنیم چون سه تا از کنسروها ۱۸۰ گرمی هستن و تحفه ۱۲۰ گرمی. پس قیمت هر کنسرو رو تقسیم بر وزن کردم و به این رسیدم که هر گرم تن ماهی (با احتساب روغن و…) تقریبا بین ۲۹ تا ۳۳ تومن قیمت داره.

در جدول نهایی به این فاکتورها ضریب‌هایی هم می‌دیم چون مثلا مزه خوب و نداشتن بوی ماهی خام، از نظر من بسیار مهمتر از رنگ است یا قیمت.

جدول امتیازات
جدولی از چهار تا برند معرفی شده و فاکتورهای بحث شده درست کردم که توش همیشه عدد ۱ به معنی بدترین و عدد ۴ به معنی بهترین است. در جایی مثل قیمت کاملا رتبه ها مشخص است ولی مثلا توی «شور نبودن» به هر کنسرو به شکل مستقل امتیاز داده شده (مثلا اگر دو تن A و B خیلی شور بودن به هر دو امتیاز ۱ دادیم و اگر سه تا تن گوشت یک تیکه کامل داشتن به هر سه ۴ دادیم).

عملیات
طبق توصیه همیشگی، همه کنسروها رو با هم و به یک شکل ۲۰ دقیقه جوشوندم و بعد گذاشتم کمی خنک بشن و یک کوچولو درهاشون رو باز کردم، بو کردم و ریختم توی لیوان:

مشاهده پیوست 823550

  • تحفه کوچیکتر است و در مقایسه روغن باید به این نکته دقت کنیم
  • شیلتون اصلا بوی خوبی نداشت. بوی ماهی خام حس می کردم
بعد کلا درها رو باز کردم:

مشاهده پیوست 823551

  • بخش زیادی از روغن شیلتون، توش مونده بود. نمی شه گفت روغنش کمتره. به جای سوراخ روی قوطی بستگی داره. به همه امتیاز برابر می دم.
و خب از هر کدوم مقداری می خورم. باید اعتراف کنم که در تشخیص مزه چندان عالی نیستم و احتمالا برای یک غیرحرفه‌ای، بو تاثیر زیادی توی درک از مزه داره. توی شیلتون قطعاتی بسیار نخواستنی هست که نمی دونم پوست است یا باله و از نظر ظاهر برنده شیلانه است اما مزه اویلا و تحفه در رتبه اول و دومه.

نتایج
بعد از مشخص کردن ضریب‌ها و امتیازدهی که کار سختیه، نتیجه اینه که رتبه اول به اویلا می رسه بخصوص به خاطر مزه خوب و رتبه دوم با اختلاف خیلی کم به شیلانه احتمالا به خاطر روشنی، یک تیکه بودن و کلا ظاهر جذابتر از بقیه. تحفه با اینکه بد مزه نبود ولی خیلی خورد و خالی بود (با در نظر گرفتن وزن و جعبه کوچیکتر) و شیلتون هم به طور خاص به خاطر بوی زُخم و قطعات غیرجذابی که توش دیده شد امتیازش پایین اومده.

مشخصه که نمونه گیری به شکل «یک کنسرو اتفاقی» بوده و مثلا ممکنه یک کنسرو دیگه شیلتون بسیار هم یکدست باشه ولی به هرحال نتایج نهایی به این شکل اعلام می شه:


مشاهده پیوست 823554

و نمودار تارعنکبوتی هر برند هم به این شکل در میاد:

مشاهده پیوست 823553


و مشخصه که برنده ما اویلا به عنوان ناهار خورده شده، بقیه به مصارف عام المنفعه اختصاص پیدا میکنن.

منبع : http://jadi.net/2015/01/بهترین-تن-ماهی-کنسرو/
ممنون از راهنمايي خوبتون
 

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 مارس 2009
نوشته‌ها
6,319
لایک‌ها
10,751
محل سکونت
تهران
من یکبار کارخونه تن ماهی رو دیدم بنا به فیلد ! کاریم
ماهی های کج و کوله و مرده و . . در کنار مخصولات سالم پخش مشه تو تن و پک میشه
اینجا هم ایرانه.
وقتی خود قزل رو تازه میخری یه وعده مصرف کنی 15 تو من هم نمیشه کنسرو تو ایران خوردن اشتباهه.
حداقل جوشوندنشو فراموش نکنید
 

Arash Dayee

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 آگوست 2016
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
4
سن
33
بهترین تن ماهی هوانا (Hovana) هستش
که بهترین تن ماهی سال انتخاب شد و کوبایی هستش.از فیله ماهی درست شده و بوی بد مثل بقیه تن ماهی ها نمیده و رنگش رو خود شما مقایسه کنید تفاوتش و میفهمید و روغنش هم روغن زیتون هستش و مره ای کاملا متفاوت و مزه واقعیه ماهی رو حس میکنید.
حتما امتحان بکنید این تن ماهی خوشمزه و اصل رو.
 
بالا