ehsan_persian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 7
از نظر شما چیه؟
به نظر من
opera با اینکه هنوز چپ به راست را پشتیبانی نمیکنه
به نظر من
opera با اینکه هنوز چپ به راست را پشتیبانی نمیکنه
از لحاظ چرتی و بدون امکاناتی اینترنت اکسپلورر !
نه اپرا که تو رو ميبينه کلاً خودش auto uninstall ميشه. ولی debug نميده ها !!!فقط Fire Fox و دیگر هیچ ..
هر وقت اپرا نصب کردم در کمتر از 15 دقیقه پاکش کردم
IE هم که کلا تعطیله
به جا آوانت از Maxthon استفاده کن. برا اينکه روت کم شه من از 6-7 تا browser استفاده ميکنم. ولی هميشه اول اپرا دوم فاير.- آوانت
- فايرفاکس
- اپرا
(خب مگه چيه، من از هر سه تاشون در کنار هم استفاده مي کنم ^.^)
از اتفاق امکانات اپرا بيشتره. خيلی از ملحقات FireFox تقليدی از نمونه مشابه در Opera است.از نظر امکانات فایرفاکس
از نظر سرعت و مصرف کم تر منابع سخت افزاری سیستم اپرا
از لحاظ چرتی و بدون امکاناتی اینترنت اکسپلورر !
امتحان کن. 100 تا page با اپرا باز کن. با فايرفاکس باز کن با IE هم باز کن. اپرا خيلی که بگيره 40-70 مگ رم ميگيره. فايرفاکس با همون page های 5 و 6 شروع ميکنه به کنتور رم انداختن ولش کن شونصد برابر کل رم و pagefile اشغال ميکنه. يه بار عصر ساعت 6 بود 10-12 تا page باز کردم ولش کردم تا صبح نزديک 550 مگ گرفته بود آخرشم هميشه crash ميکنه بسته ميشه. IE رو هم خدا بده برکت از همون page اول با 35 مگ شروع ميکنه هر page اضافه هم همينقدر ميره روش. باز IE 6 خدا بيامرز سبکتر بود. Maxthon باز بهتره به اپرا نزديکتره ولی نه زياد.کاملا !!! مخصوصا با این سیاست های microsoft که محصولات جدیدیش فقط رو SP2 نصب میشن، خوب تقصیر من چیه که سیستم من با SP2 مشکل داره ؟
به نظر من FireFox 2 خیلی با امکاناته، مخصوصا فارسی رو هم تا حد خوبی ساپورت میکنه و Right-to-Left هم داره.
من خودم از نسخه Portable اش استفاده میکنم که خیلی خوبه!
(تا اونجایی که میدونم Opera هم نسخه Portable داره.)
راستی واقعا Opera رو Performance سیستم کمتر تاثیر میذاره ؟!!!
از اتفاق امکانات اپرا بيشتره. خيلی از ملحقات FireFox تقليدی از نمونه مشابه در Opera است.
خيلی از ملحقات FireFox تقليدی از نمونه مشابه در Opera است.
نه فایرفاکس اصلا هم اینطور نیست من همیشه کمترین تعداد page ای که دارم 10 تاست و هیچ وقت هم مشکل crash مگر در مواردی خیلی خاص مثل باز کردن فایهای quick time ندارم. از extention خاصی رویه فایرفاکس استفاده می کنی؟ مثل fast firefox؟فايرفاکس با همون page های 5 و 6 شروع ميکنه به کنتور رم انداختن ولش کن شونصد برابر کل رم و pagefile اشغال ميکنه. يه بار عصر ساعت 6 بود 10-12 تا page باز کردم ولش کردم تا صبح نزديک 550 مگ گرفته بود آخرشم هميشه crash ميکنه بسته ميشه.