• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین نرم افزار مکان یاب GPS برای گوشی های آندروید چیه ؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان من گوشیم Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro هستش و میخواستم یه برنامه GPS بریزم که قابلیت آفلاین داشته باشه ، نرم افزارهای بسیار زیادی برای این کار هست ولی نمیدونم از کدومش استفاده کنم و کدومش بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
سلام دوست عزیز
من خودم از برنامه SYGIC استفاده میکنم که واقعا عالی هستش .بصورت آفلاین هم میتونی استفاده کنی حتی قابلیت مسیریابی رو هم تو آفلاین داره.اگر هم به صورت آنلاین استفاده کنی تو مسیر عکسهایی از مکانهای معروف رو هم بهت نشون میده .این برنامه فارسی رو بصورت رسمی ساپورت میکنه و نقشه رو هم فارسی نشون میده.

از اینجا میتونی دانلود کنی :
کد:
http://forum.persiantools.com/t227781.html

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوست عزیز
من خودم از برنامه SYGIC استفاده میکنم که واقعا عالی هستش .بصورت آفلاین هم میتونی استفاده کنی حتی قابلیت مسیریابی رو هم تو آفلاین داره.اگر هم به صورت آنلاین استفاده کنی تو مسیر عکسهایی از مکانهای معروف رو هم بهت نشون میده .این برنامه فارسی رو بصورت رسمی ساپورت میکنه و نقشه رو هم فارسی نشون میده.

از اینجا میتونی دانلود کنی :
کد:
http://forum.persiantools.com/t227781.html
یک دنیا متشکر و ممنون
گذاشتم برای دانلود

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
آیا میشه روی گوشی Samsung Galaxy Note برنامه TomTom را نصب کرد و GPS آن بدون داشتن اینترنت کار میکن? از کجا میشه آخرین ورژن TomTom را دانلود کرد؟ممنونم

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
سلام دوستان.
آیا میشه روی گوشی Samsung Galaxy Note برنامه TomTom را نصب کرد و GPS آن بدون داشتن اینترنت کار میکن? از کجا میشه آخرین ورژن TomTom را دانلود کرد؟ممنونم

دوست عزیز

فکر نکنم این شرکت برای اندروید اپلیکیشن داشته باشه ، چون تو سایتش اپلیکیشنی برای محصولات اندرویدی نداشت ولی برای iOS اپلیکیشن مخصوص داشت.

بالا