• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین و با کیفیت ترین کلوپ هواداری فوتبال سال 1385

بهترین کلوپ هواداری فوتبال کدام است ؟

• کلوپ هواداران میلان

Votes: 6 33.3%
  • کلوپ هوادران بارسلونا

Votes: 4 22.2%
  • کلوپ هواداران رئال مادرید

Votes: 5 27.8%
  • کلوپ هواداران اینترمیلان

Votes: 1 5.6%
  • کلوپ هواداران بایرن مونیخ

• کلوپ هواداران منچستر یونایتد

• Total voters
    18
  • Poll closed .

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
امیدوارم دوستان ناراحت نشند ولی میخواستم نظرات خودم رو بعنوان یک ناظر بی طرف در مورد کلوپ ها بگم
قبل از هر چیز بگم که من طرفدار تنها یک تیم نیستم وشاید چیزی بیش از 10 الی 12 تیم مورد علاقه داشته باشم که البته در صدرشون یووه هست البته نه این یووه سالهای اخیر من یووه زمان پلاتینی و بو نیک و روسی رو خیلی دوست داشتم بعد هم اون زمانی که باحو تو این تیم بود که بهترین دورانشون بود

اما در مورد کوپ ها
از لحاظ کیفیت مطالب - تعدد نویسندگان - بحث های تحلیلی و خبری به نظر من بهترین کلوپ رئال مادرید هست هرچند که من نه تنها طرفدار این تیم نیستم بلکه از قدیم الایام به شدت ازش متنفر بودم کلا از تیمهایی که با خرید بیش از حد ستاره ها میخواند نتیجه بگیرند بدم میاد الان جلسی به مراتب از این حیث بدتر از رئاله و اونا هم دیر یا زود تاوانش رو میدن
بگذزیم فقط خواستم بگم که فکر نکنید چون رئالی هستم اینو گفتم

در رتبه دوم کلوپ میلان قرار داره البته فاصله کیفی این دو کلوپ خیلی زیاد نیست ولی آمار پستها و حجم مطالب مفید کلوپ رئال به نظر من بیشتره تو کلوپ میلان نسبت بیشتری از پست ها به تعریف و تمجید های احساسی پرداخته شده

بعد از این دو کلوپ سایر کلوپ های هواداری به نظر من خیلی فاصله دارند
در رتبه سود کلوپ بارسا هست که فقط اخبار رو خوب منعکس می کنند ولی بیش از حد متکی به یک نویسنده هست - بحث های تحلیلی و فنی خیلی کمتری داره و پست های کوتاه و تک خطی هم زیاد تر از دو کلوپ دیگه توش دیده میشه
رتبه چهارم رو به اینتر میلان میدم که یه مقدار فعالیت اعضاش کنده و خیلی هم تلگرافی پست میزنند و بیشتر به کرکری خوندن پرداخته میشه البته امیدوارم که دوست خوبم سیامک ناراحت نشند بهرحال این فقط نظر شخصی منه

رتبه پنجم رو من به کلوپ بایرن میدم به این دلایل که پست های کوتاه و تک خطی خیلی کم داره - بیشتر به بحث های تحلیلی و فنی توش پرداخته میشه و به نسبت اعضای کم و بازدید کمتری که داره مطالب خوبی توش دیده میشه

و بالاخره کلوپ های منجستر - یووه و لیورپول که اصلا در حد سایرین نیستند خیلی دیر به دیر و رهگذزی پست میخورند و فعالیت چندانی ندارند

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امیدوارم دوستان ناراحت نشند ولی میخواستم نظرات خودم رو بعنوان یک ناظر بی طرف در مورد کلوپ ها بگم
قبل از هر چیز بگم که من طرفدار تنها یک تیم نیستم وشاید چیزی بیش از 10 الی 12 تیم مورد علاقه داشته باشم که البته در صدرشون یووه هست البته نه این یووه سالهای اخیر من یووه زمان پلاتینی و بو نیک و روسی رو خیلی دوست داشتم بعد هم اون زمانی که باحو تو این تیم بود که بهترین دورانشون بود

اما در مورد کوپ ها
از لحاظ کیفیت مطالب - تعدد نویسندگان - بحث های تحلیلی و خبری به نظر من بهترین کلوپ رئال مادرید هست هرچند که من نه تنها طرفدار این تیم نیستم بلکه از قدیم الایام به شدت ازش متنفر بودم کلا از تیمهایی که با خرید بیش از حد ستاره ها میخواند نتیجه بگیرند بدم میاد الان جلسی به مراتب از این حیث بدتر از رئاله و اونا هم دیر یا زود تاوانش رو میدن
بگذزیم فقط خواستم بگم که فکر نکنید چون رئالی هستم اینو گفتم

در رتبه دوم کلوپ میلان قرار داره البته فاصله کیفی این دو کلوپ خیلی زیاد نیست ولی آمار پستها و حجم مطالب مفید کلوپ رئال به نظر من بیشتره تو کلوپ میلان نسبت بیشتری از پست ها به تعریف و تمجید های احساسی پرداخته شده

بعد از این دو کلوپ سایر کلوپ های هواداری به نظر من خیلی فاصله دارند
در رتبه سود کلوپ بارسا هست که فقط اخبار رو خوب منعکس می کنند ولی بیش از حد متکی به یک نویسنده هست - بحث های تحلیلی و فنی خیلی کمتری داره و پست های کوتاه و تک خطی هم زیاد تر از دو کلوپ دیگه توش دیده میشه
رتبه چهارم رو به اینتر میلان میدم که یه مقدار فعالیت اعضاش کنده و خیلی هم تلگرافی پست میزنند و بیشتر به کرکری خوندن پرداخته میشه البته امیدوارم که دوست خوبم سیامک ناراحت نشند بهرحال این فقط نظر شخصی منه

رتبه پنجم رو من به کلوپ بایرن میدم به این دلایل که پست های کوتاه و تک خطی خیلی کم داره - بیشتر به بحث های تحلیلی و فنی توش پرداخته میشه و به نسبت اعضای کم و بازدید کمتری که داره مطالب خوبی توش دیده میشه

و بالاخره کلوپ های منجستر - یووه و لیورپول که اصلا در حد سایرین نیستند خیلی دیر به دیر و رهگذزی پست میخورند و فعالیت چندانی ندارند

تحلیل جالبی بود مرسی!
فکر کنم این پست کاملآ در راستای اهداف این تاپیک بود نشون میده که هدف پرطرفدار بودن تیم نیست بلکه مفید بودن کلوپ هواداران هست!
این نظر نشون میده تمام کلوپ ها خوانده شدن که این خیلی خوبه!
به ظر من به این میگن نظر کارشناسانه!
;)

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون
فکر می کردم بیشتر باعث ناراحتی دوستان بشه

ولی واقعیت همینه که گفتید
شاید در کوتاه مدت شلوغی الکی و پستهای احساسی جالب باشه ولی در دراز مدت مفید بودن کلوپ ها و عمق مطالبه که خواننده رو جذب میکنه
مثلا من نوعی که حتی ممکنه طرفدار میلان یا رئال نباشم وقتی می بینم اخبار و تحلیلهای خوبی توی کلوپ ها هست مطمئنا تمام پستهای جدید رو میخونم ولی اگه به فرض بیشتر شاهد مطالب سطحی و صرفا تعریف و کرکری و اینجور حرفا باشه مطمئنا در دراز مدت فقط همون چند نفری که طرفدار اون تیم هستند رو جدب می کنه و بقیه خواننده ها رو از دست میده
الان مثلا در کلوپ رئال همیشه میشه قبل از بازی ترکیب تیم - مصدومین و عایبان مصاحبه های مربی و بازیکنان رو خوند و همچنین مصاحبه ها و بازتاب های بعد از بازی و حتی اکثر اعضا راجع به نتیجه احتمالی بازی بحث میکنند که این خیلی به کیفیت این کلوپ کمک کرده

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
مقایسه کلوپ ها از نگاه آمار تا این لحظه

رئال مادرید - تعداد پست 921 - تعداد بازدید4947
میلان - تعداد پست 641 - بازدید :4011
بارسلونا - پست 579 بازدید 4608
اینتر - پست 442 - 2610
بایرن مونیخ - پست 113- 736 بازدید
لیورپول 17 - 107

البته تاریخ تشکیل تاپیک ها هم مهمه که به ترتیب
31-10-2006 استارتر افسانه - رئال مادرید
mdibmehr2 15-05-2006 - بارسلونا
30-10-2006 لایو فور وات - میلان
26-08-2006 زدفرهاد - اینتر

خب کلوپ بارسا حداقل 5 ماه زودتر از بقیه ایجاد شده که این مساله تعداد بیشتر بازدیدها رو کاملا توجیه میکنه ولی تعداد کمتر پست ها رو نه
جالبه که کلوپ اینتر هم دو ماه قبل از کلوپ های میلان و رئال ایجاد شده

تاریخ شروع در کنار تعداد پست ها حجم فعالیت هر کلوپ رو بخوبی نشون میده و بازهم تاییدی هست بر رتبه بندی قبلی بنده

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی جالبه که کلوپ رئال با اینکه از همه دیرتر شروع به کار کرده تعداد بازدید و مطلب بیشتری داره
signquestion3xd.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
جالب نیست . فقط به خاطر اینه که فعالن گروهشون .
من که درگیر کلوپ توی پارس فوتبالم فعلا .
به کلوپ بارسا هم رونق ندادم هنوز. ..

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
البته بیشتر هدف من این بود که بیایم یه جور فرهنگ سازی بکنیم .
از بهترین ها قدردانی کنیم و این باعث بشه بقیه هم به تلاش بیفتند .
شاید پرشین تولز ( البته ببخشیدا اما مجبورم بگم ) با مدیریت ضعیفی که داره , همواره باعث از دست دادن کاربران شده . اما من به بخش ورزش ( خصوصا مدیر استثنایی آن ) علاقه مند شدم و دوست دارم اینجا از یک فروم ساده و معمولی خارج بشه .

اینجو کارها باعث میشه کیفیت بالا بیاد و کاربران زیادی را جذب کنه . انتخاب بهترین کلوپ , انتخاب بهترین نویسنده و ...
البته من انتظار داشتم اینجور تاپیک ها از سوی خود مدیریت ایجاد بشه و اوست که باید کاربران را علاقه مند کند .

بالا