• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کارتونی که دیدیم

از کدوم انیمیشن بیشتر خوشتون اومد؟

• Midori no Hibi

Votes: 4 14.3%
  • بریسک

Votes: 6 21.4%
  • کینشن

Votes: 9 32.1%
  • یو یو هاکاشو

Votes: 3 10.7%
  • ناراتو

Votes: 12 42.9%
  • بلاد

Votes: 6 21.4%
  • کابوی بیهاپ

Votes: 2 7.1%
  • کیبا

• نینجا اسکرول

Votes: 1 3.6%
  • سمورایی چمپلو..

Votes: 2 7.1%
  • Utawarerumono

Votes: 3 10.7%
  • بلیچ

Votes: 9 32.1%
  • inuyasha

Votes: 1 3.6%
  • death note

• Total voters
    28
  • Poll closed .

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
2yluryd.jpg

laught16.gif
ای وای چقدر خندیدم
کجاش بی اخلاقه؟ یه نمونه از اذیتهاشو میتونی بگی:eek: ؟ تو Season اول ناروتو که واقعا خیلی ضایع بود:f34r: :lol: اگه تو هم جای ساکورا بودی ، پدر ناروتو رو در میاوردی;)

اين ساكورا همش روباه ملوسمو ميزنه!ضايعش مي كنه!بعدم خيلييم دلش بخواد با ناراتو بره بيرون هيچ هنريم نداره فقط مزاحمه!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
كارتون زيبا يويو هاكاشو با طنزي جاتل با بازي بوتان ملوس خودم!;)

پیشی پیشی نازه

mini_botan8.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اين ساكورا همش روباه ملوسمو ميزنه!ضايعش مي كنه!بعدم خيلييم دلش بخواد با ناراتو بره بيرون هيچ هنريم نداره فقط مزاحمه!;)

شاید تو Season1 حرف تو صحیح بود ، ولی تو شیپودن (Spoiler) ساسوری رو که میشناسی، نه؟ اونو شکست میده:cool: خودشم آخه این ناروتو کجاش ملوسه
kyubi.gif
؟ یبار گازت بگیره خوبه؟ خودشم ناروتو خودش ، خودشو ضایع میکنه ، به هیچکس هم ربطی نداره. ساکورا هم یه بار زده که این ناروتوی دیوانه میخواست بغلش کنه!!!! بقیه اوقات بخاطر اینکه این ناروتو حرفهای زیادی میزنه ، زدتش :f34r:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
شاید تو Season1 حرف تو صحیح بود ، ولی تو شیپودن (Spoiler) ساسوری رو که میشناسی، نه؟ اونو شکست میده:cool: خودشم آخه این ناروتو کجاش ملوسه
kyubi.gif
؟ یبار گازت بگیره خوبه؟ خودشم ناروتو خودش ، خودشو ضایع میکنه ، به هیچکس هم ربطی نداره. ساکورا هم یه بار زده که این ناروتوی دیوانه میخواست بغلش کنه!!!! بقیه اوقات بخاطر اینکه این ناروتو حرفهای زیادی میزنه ، زدتش :f34r:

در مورد گاز گرفتن بايد بگم اينم تخصص ساكوراست!(يكي از نينجاهاي سوند گاز گرفت(كه البته كاري از اين مفيد تر ازش بر نميود!;) بعدم معلومه كه ناراتنو ملوسه!)از حالا گفته باشم من الان تو سرياول 213
اگه يبار ديگه اين شاگردتون دست رو ناراتو بلند كنه با چكش و ميخ(روش كشتن خون اشامها!) مي فرستمش اون دنيا!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد گاز گرفتن بايد بگم اينم تخصص ساكوراست!(يكي از نينجاهاي سوند گاز گرفت(كه البته كاري از اين مفيد تر ازش بر نميود!;) بعدم معلومه كه ناراتنو ملوسه!)از حالا گفته باشم من الان تو سرياول 213
اگه يبار ديگه اين شاگردتون دست رو ناراتو بلند كنه با چكش و ميخ(روش كشتن خون اشامها!) مي فرستمش اون دنيا!
میگم شیان چقدر امروز خشن شدی!!:happy:

اینو اول داشته باش ::D :lol: :happy:

3yywk1u.jpg

خودشم اگه اینطور تعصب داری ، بهتره قسمت 1-2 شیپودن رو نگاه نکنی;) و همچنین ، ساکورا الان دیگه مدیک نینجا هستش ، یعنی در نظر بگیر چند دفعه جون ناروتو رو نجات داده:cool: و نجات خواهد داد ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
میگم شیان چقدر امروز خشن شدی!!:happy:

اینو اول داشته باش ::D :lol: :happy:

3yywk1u.jpg

خودشم اگه اینطور تعصب داری ، بهتره قسمت 1-2 شیپودن رو نگاه نکنی;) و همچنین ، ساکورا الان دیگه مدیک نینجا هستش ، یعنی در نظر بگیر چند دفعه جون ناروتو رو نجات داده:cool: و نجات خواهد داد ;)

این دفاع از خود بود !اول اون و هاپوش روباهکمو. گاز گرفتن!بعدم نجاتم بده کار زیاد مهمی نمیکنه!(پرستار وظیفش اینه!) تازه ناراتو داره برا همه می جنگه!(سری جدیدو که دیدم ثابت میکنم!)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب حالا كه هواداراي ساكوراي خون اشام(اينم ساكورا از ديواي ريژيستم بد تره!)عقب كشيدن من برم سراغ كارتون بعدي!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اگر به خون خون اشام علاقه منديد!ديدن BLOOD+جدا بهتون توصيه مي شه!;)

normal_BLOOD+_ORIGINAL_SOUNDTRACK_2.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بلاد داستانم عشق و انتقام!با بازي خواننده بزرگ نسل خون اشام!ديوا

haji3.jpg

haji1.jpg

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
بلاد قشنگ بود! بهترین کارکترش هاجی بود!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
داستان دوستا سمورایی ویه دختره وجستجوشون!
یکی از سمورایی یه لاته دوستداشتنی و دومی یه جنتلمن ناز!و دختره هم سینه اش کوچیکه!;)

champloo.jpg

_JinFuu__Giving_In_by_Samurai_Champloo_Clu.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
هيچ كارتوني بجر ناراتو توانايي دو رقمي شدنو. نداره!;)

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
shian-san بايد اين اسم anime ها رو انگليسی ( يا romaji ) می نوشتی که يه ساعت دنبال "ترجمه" هر کدومش نگرديم :wacko: ... حالا که فارسی نوشتی کاش لااقل همون طوری که خونده ميشه می نوشتی : مثلا "برزرک" رو نوشتی "بريسک" يا "کنشين" رو نوشتی "کينشن" ، "ناروتو" شده "ناراتو" ، "کابوی بيباپ" شده "بيبهاپ"
shock.gif
... بابا رحم داشته باش

يه چيز ديگه هم بگم ( اگه کتک نميخورم البته
black-eye.gif
) :
بهتره اين رای گيری رو واسه يه چند وقتی باز نگه داريم، چون تقريبا همه anime هايی که گذاشتی سری های بلند بالا هستن که ديدنشون ( و گرفتنشون ) طول ميکشه... مثلا من خودم تا حالا فقط دو تاشونو ديدم و فعلا دلم نمياد رای بدم
shifty.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
shian-san بايد اين اسم anime ها رو انگليسی ( يا romaji ) می نوشتی که يه ساعت دنبال "ترجمه" هر کدومش نگرديم :wacko: ... حالا که فارسی نوشتی کاش لااقل همون طوری که خونده ميشه می نوشتی : مثلا "برزرک" رو نوشتی "بريسک" يا "کنشين" رو نوشتی "کينشن" ، "ناروتو" شده "ناراتو" ، "کابوی بيباپ" شده "بيبهاپ"
shock.gif
... بابا رحم داشته باش

يه چيز ديگه هم بگم ( اگه کتک نميخورم البته
black-eye.gif
) :
بهتره اين رای گيری رو واسه يه چند وقتی باز نگه داريم، چون تقريبا همه anime هايی که گذاشتی سری های بلند بالا هستن که ديدنشون ( و گرفتنشون ) طول ميکشه... مثلا من خودم تا حالا فقط دو تاشونو ديدم و فعلا دلم نمياد رای بدم
shifty.gif

در مورد اسامی تو ایران هرجور راحترن می گن!مثلا هرماینی می شه هرمیون!جان من بگین بریسک بهتره یا برزک!در ضمینه باز گزاشتن رای گیری باید ملکمون اقدام کنن!
راستی خودت میدوری نو هبی رو دیدی!;)

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
راستی خودت میدوری نو هبی رو دیدی!;)

نه والا ! نديدم... من تا حالا از اين ليست فقط Naruto رو ديدم و نصف Bleach رو
sweat.gif
فعلا منم يه جورايی شبيه اونايی هستم که ميان اينجا ميگن "ها ! ای anime که گفتی يعنی چه ؟"

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
نه والا ! نديدم... من تا حالا از اين ليست فقط Naruto رو ديدم و نصف Bleach رو
sweat.gif
فعلا منم يه جورايی شبيه اونايی هستم که ميان اينجا ميگن "ها ! ای anime که گفتی يعنی چه ؟"

Midori no Hibi
بریسک

کینشن

یو یو هاکاشو
ناراتو
بلاد
کابوی بیهاپ
کیبا
نینجا اسکرول
سمورایی چمپلو..
Utawarerumono

بلیچ
inuyasha
death note
اها اینایی که قرمز کردم تک دیویدین قشنگ!بریسک وMidori no Hibi و کیبا از همه قشنگترن!(بین تک ها!)
بین فیلمای سینمایی اعتماد و خیانت کینشن و نینجا اسکرول از همه قشنگ ترن!
به ترتیب زیبایی بن طولانیا اول ناراتو بعد کینشن بعد یویوهاکاشو و بلیچه

حالا که قسم دادی :D ..... هیچکدوم. برسرک (Berserk) درسته ;)

دنیل ساما یه ی هم بخاطر مظلومیت گاتز مظلوم!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ميبينيد كه بين گزينه هاي راي گيري روباهكم ناراتو بيشتر از بقيه راي اورده و خوب اين برتريشو نشون مي ده!:happy:

بالا