• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کامپایلر

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر شما بهترین کامپایلر برای c++ چیه؟؟
به نظر من intel همینطور برای لینوکس فقط بگید.
یه سوال دیگه یه مرجع کامل c++ معرفی کنید.من دیتل را تمام کردم.یه کتاب کامل هم برای هوش مصنوعی. و همچنین الگوریتم. منظورم اینه که خیلی کاملش را می خوام.
ممنون.

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
من تا حالا هیچ کامپایلری از اینتل ندیدم اصلا نشنیدم که اینتل نرم افزاری در این سطح داشته باشه
در ضمن برای هوش مصنوعی زبان های بهتری از سی++ هست بهتر برید سراغ اونها چون اکثر کتاب های هوش مصنوعی هم به زبان هایی مثل لیسپ اسکیم و... هست

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
نمی دونم شاید چون من هیشه از طرفدار های AMD بودم سراغ اینتل نمی رم در مورد کامپایلر ها هم کامپایلر محبوب من هم تو ویندوز و تو لینوکس gcc هست البته گاهی اوقات از بورلند هم استفاده می کنم

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

GCC
Visual C++
Intel (Windows)
Intel (Linux)
Metrowerks
Comeau
Borland
Digital Mars
اين ها از يك كتابي بود ؛ نميشه گفت اين بهترين هست و يا ديگري
هدف از طراحي هر كدام فرق مي كنه در غير كسي بيكار نيست كه بياد كد نويسي مجدد و تكراري بكند تنها براي چسباندن اسم برندش به كامپايلر

در نهايت اين نتيجه گيري من هست كه :
امروز الگوريتم هاي بهين كردن در دست تمامي شركت ها تا حدودي است و امروز بحث بر سر پلتفرم و كلاس هاي كنارش و توانايي هاي اجرا و .. هست(البته براي زبان ها) و رقابت كامپايلر را بهتره بگيم مفسر ها مثل JAVAFX و Python و Perl و ... كه در حال رشد مفسري هستند.

اما در مورد كتاب براي هوش مصنوعي كاملا با آقا آرش موافقم و در سي فكر نكنم ديده باشم (مطمئن نيستم مثلا : Modeling_Derivatives_in_C++.pdf اما هوش.م. نه)

و در ادامه چند خط در مورد كامپايلر اينتل :

Intel produces several C++ compilers for use with Intel processors. They are notable for generating extremely fast codeperhaps the fastest available for the Intel architecture

The Intel C++ Compiler for Windows makes use of Microsoft's Visual C++ or Visual Studio development environments, which must be installed for the Intel compiler to function properly

بالا