• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهتــــرین اجناس برای واردات جزئی/کلی از دبــــــی

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
درود حضور دوستان
من چند روز دیگه دارم میرم دبی
اگر کسی اشنایی در هر زمینه ای داره ممنون میشم بفرمایید
همچنان مهمتر از همه اینکه چه جنسی بیارم با حداقل و حداکثر سرمایه که به سودی برسم ؟

ارادتمند

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
قدم اول :
داشتن کارت بازرگانی :D.....اگه داری که موفق باشی اگه نداری ببوس این ایده رو بزار کنار .

Ali_3947

Registered User
لایک‌ها
25
درود حضور دوستان
من چند روز دیگه دارم میرم دبی
اگر کسی اشنایی در هر زمینه ای داره ممنون میشم بفرمایید
همچنان مهمتر از همه اینکه چه جنسی بیارم با حداقل و حداکثر سرمایه که به سودی برسم ؟

ارادتمند

دوست عزیز تجارت اینطور نیست که شما مسافری می ری ازهر جنس لوازم شخصی می تونی برای خودت بیاری در وزن مجاز اینطور نیست هرچی بخوایی بیاری
ما خودم دفتر بازرگانی داریم اینطوری نیست کارت بازرگانی می خواد کارت می خواد ترخیص کار می خواد باید ثبت سفارش کنی و کلی داستان دیگه دوست عزیز
خواستی ما هر کالایی بخوایی از دبی و چین می تونیم برات بیاریم اینکه چی خوبه درست نیست ما هستن افرادی که براشون از دبی و چین جنس میاریم ولی هر کسی نمی تونه هر کالایی رو بفروشه و روش کار کنه مثلا از دوتان هستن جرم خام براشون میاریم خیلی هم وارد می کنن ولی نه من نه شما این قلم به دردمون نمی خوره باید توی کالایی که میاری تجربه داشته باشی توی بازار ازت بخرن

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوست عزیز تجارت اینطور نیست که شما مسافری می ری ازهر جنس لوازم شخصی می تونی برای خودت بیاری در وزن مجاز اینطور نیست هرچی بخوایی بیاری
ما خودم دفتر بازرگانی داریم اینطوری نیست کارت بازرگانی می خواد کارت می خواد ترخیص کار می خواد باید ثبت سفارش کنی و کلی داستان دیگه دوست عزیز
خواستی ما هر کالایی بخوایی از دبی و چین می تونیم برات بیاریم اینکه چی خوبه درست نیست ما هستن افرادی که براشون از دبی و چین جنس میاریم ولی هر کسی نمی تونه هر کالایی رو بفروشه و روش کار کنه مثلا از دوتان هستن جرم خام براشون میاریم خیلی هم وارد می کنن ولی نه من نه شما این قلم به دردمون نمی خوره باید توی کالایی که میاری تجربه داشته باشی توی بازار ازت بخرن

دوست عزیز چجوری میشه کارت بازرگانی گرفت؟

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101

سپاس از بابت راهنمایی تون
نمیخام تجرات کنم ، میخام اگر بشه مثلن با یک کامپیوتر و یا یکی دوتا گوشی و این چیزا کمی از هزینه سفر در بیاد
همین :D

Ali_3947

Registered User
لایک‌ها
25
سپاس از بابت راهنمایی تون
نمیخام تجرات کنم ، میخام اگر بشه مثلن با یک کامپیوتر و یا یکی دوتا گوشی و این چیزا کمی از هزینه سفر در بیاد
همین :D

حالا شد دوست عزیز نوشته بودی واردات کلی از دبی آخه

Ali_3947

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز چجوری میشه کارت بازرگانی گرفت؟

سلام دوست عزیز میشه گرفت ولی باید باهاش کار کنی چون مالیات داره شرکت های هستن چند میلیون میگرن و بهتون کارت می دن به نام خودتون منتها فقط کارت نیست باید کارت ترخیص هم داشته باشی اگه کارتون نیست بدردتون نمی خوره

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سلام دوست عزیز میشه گرفت ولی باید باهاش کار کنی چون مالیات داره شرکت های هستن چند میلیون میگرن و بهتون کارت می دن به نام خودتون منتها فقط کارت نیست باید کارت ترخیص هم داشته باشی اگه کارتون نیست بدردتون نمی خوره

ممنون از راهنماییت. پس اگه یه زمانی خواستیم بزنیم تو این کار، از شرکت های بازرگانی میشه این کارتو گرفت؟
برای گرفتن کارت ترخیص باید چیکار کرد؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان قطره چكاني اطلاعات ميدهن...ميترسن دست زياد بشه...

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
بالا