بهینه سازی حافظه وب سایت

شروع موضوع توسط abed19 ‏16 آپریل 2013 در انجمن MySQL

  1. abed19

    abed19 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    480
    تشکر شده:
    1
    سلام دوستان بد جوری لنگم سیتم بالا نمیاد، با رام یا همون حفظ مشکل دارم باید بهینش کنم ولی‌ نمیدونم چطوری ارور ۵۰۰ میده میگه حفظ مجازی زیادی رو مصرف کردن نمیدونم چطوری باید درستش کنم. راهنمایی کنید لطفا
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. abed19

    abed19 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    480
    تشکر شده:
    1
    بروبچ کمک کنید خدایی لنگم موندم چیکار کنم الان تو کنترل پنل که رفتم زده بود نصف حفظ مجازی رو استفاده کردم اگه بازدید باز زیاد بشه بازم سایتم میاد پائین
     
  4. galaxy_pro

    galaxy_pro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2011
    نوشته ها:
    913
    تشکر شده:
    59
    شما از یه سرویس دهنده خوب هاست بگیرید
    اسکریپت سایتتون چی هست ؟!
    بازدید چند تاست تو روز ؟!
     
  5. phpmastercode

    phpmastercode کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    6
    ببینید موارد زیادی در مصرف بالای RAM در هاست تاثیر داره مثل:
    1-کوئری های غیراستاندارد
    2- ساختار دیتابیسی ضعیف و بی نظم که باعث سنگین تر و کند شدن کوئری ها می شود
    3- نوع خود کد اسکریپت : مثلا ممکنه در یک جای کد شما برای یک عمل خاصی در یک آرایه و یا استرینگ و... اتفاقی بیافته که باعث بشه کد مربوطه
    زیادی به منابع سرور فشار بیاره مثل افتادن در یک Loop غیراستانداردو...
    بنابراین تا کدهای برنامه دیده نشه قطعا هیچ کس نمیتونه نظر خاصی بده. من فقط موارد کلی رو گفتم تا شاید کمکی باشه براتون.
     
    ifelse از این نوشته تشکر کرده است.
  6. POXER

    POXER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2011
    نوشته ها:
    61
    تشکر شده:
    3
    شما دو راه حل دارید:
    1- تغییر در برنامه های نوشته شده PHP و SQL های نوشته شده برای ارتباط با MySQL و مدیریت کانکشن های بازتان در PHP
    2- تغییر سرویس هاستینگ خود در صورتی که باز هم مشکل داشتید.

    شاد باشید
     
  7. dashahmad

    dashahmad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2014
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    شیراز
    علاوه بر مواردی که دوستان گفتند وقتی خطای 500 رخ می ده سرور بیش از حد بهش فشار اومده و یا بیش از 13 ثانیه توی لود بوده به همین منظور برای بهینه تر شدن و مدیریت منابع داخلی سرور این خطا به وجود میاد ...
    بعضی مواقع این خطا در زمانی که از تابع cUrl استفاده می شود و یک محتوای حجیم در یک متغیر بارگزاری می شود این اتفاق نیز می فاتد.
    به همین منظور می توانید حد اکثر زمان لودتون رو به یک ساعت تغییر بدید تا این مشکلتون برطرف بشه (این تنظیمات در فایل php.ini سرور قابل انجام خواهد بود.)
     
  8. razavix

    razavix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2013
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    اصفهان
    با یکسری بهینه سازی در دیتابیس هم می توان تا حدودی این مشکل را حل کرد. نیاز به بررسی دیتابیس برای بهینه سازی است
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون