• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهینه سازی سئو - سقف بازدیدتان را خودتان تعیین کنید !

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
آیا دوست دارید بازدید وب سایتتان را متحول کنید !؟

اگر شما صاحب وب سایتی هستید که در آن مطالب زیادی قرار می گیرد (مثل سایت های خبری ، سایت تفریحی ، سایت های دانلود و…) ، با این بسته می توانید بازدید وب سایت خود را متحول نمایید !
در این بسته ، ما وب سایت شما را به طریقی خاص بهینه سازی می کنیم و تضمینی که برای این بهینه سازی می دهیم ، افزایش فوق العاده چشم گیر بازدید وب سایت شما است . در واقع در این نوع بهینه سازی ، بازدید وب سایت شما وابسته می شود به مطالبی که می گذارید .

در این نوع بهینه سازی سئو ، شما هر چه مطلب بهتر و جذاب تری بگذارید ، بازدید کننده بیشتری را جذب می کنید و مطالب شما و محتوای آنها با بازدید شما رابطه ی مستقیم پیدا می کنند ؛ هر چه مطلب جذاب تری در وب سایتتان قرار گیرد ، بازدید سایت شما بیشتر و بیشتر می شود .
خصوصیت این بهینه سازی ، این است که مطالب شما بعد از قرار گرفتن در سایتتان ، بلافاصله و بعد از چند دقیقه ، در گوگل ایندکس هستند و قرار دارند .

شرایط انجام کار :

با عرض سلام و تبریک اعیاد مبارک ماه مبارک رجب خدمت کاربران عزیز ؛

الحمدلله سرمون خلوت شده ؛ و البته با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم ، در صورت تمایل ، با شرایط جدید در خدمت کاربران عزیز سایت هستیم .

در ابتدای کار مبلغ 50 هزار تومان دریافت می شود ؛ به 2 دلیل : 1- که مهمترین دلیل هم هست ، جلوگیری از سوء استفاده ی احتمالی برخی از کاربران ؛ چرا که بعضا دیده شده است که اشخاصی بدون داشتن پول ، درخواست سئو می دهند ، بعد که کار ما تمام شد و نتیجه ی کار هم دیده شد ، غیبشان می زند و ما هیچ گونه دسترسی به آنها نداریم که حقمان را بگیریم . 2- این هزینه به منظور کارمزد در ازاء بهینه سازی کد های سایت دریافت می شود .

از این به بعد ، سئو فقط برای سایت هایی که سیستم مدیریت وب سایتشان وردپرس است انجام می شود و تعرفه ها به شرح زیر می باشند :

میزان افزایش بازدید روزانه | مدت زمان انجام کار | هزینه

1000 تا 2000 | حدود 1 ماه | 600 هزار تومان

2000 تا 4000 | حدود 2 ماه | 800 هزار تومان

بیش از 5000 | حدود 3 ماه | توافقی

* دقت بفرمایید ، افزایش کلی بازدید روزانه مد نظر ما است ؛ نه تعداد آی پی های ورودی از گوگل

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آیا دوست دارید در هر مطلبی که قرار می دهید ، صفحه ۱ گوگل باشید ؟

در این نوع بهینه سازی سئو ، شما هر چه مطلب بهتر و جذاب تری بگذارید ، بازدید کننده بیشتری را جذب می کنید و مطالب شما و محتوای آنها با بازدید شما رابطه ی مستقیم پیدا می کنند ؛ هر چه مطلب جذاب تری در وب سایتتان قرار گیرد ، بازدید سایت شما بیشتر و بیشتر می شود .
خصوصیت این بهینه سازی ، این است که مطالب شما بعد از قرار گرفتن در سایتتان ، بلافاصله و بعد از چند دقیقه ، در گوگل ایندکس هستند و قرار دارند .

جهت سفارش این محصول اینجا کلیک کنید !

من از سئو سر در نمیارم ولی کلن اگر مطلب جذاب و جدید بذاری دیگه نیاز به سئوی پیچیده نیست. بازدید خودکار بالا میره​

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
آیا دوست دارید در هر مطلبی که قرار می دهید ، صفحه ۱ گوگل باشید ؟

آیا دوست دارید فقط محدود به چند کلمه کلیدی خاص نباشید و در همه ی کلمات کلیدی مربوط به سایت شما ، جزو نتایج صفحه ۱ گوگل باشید ؟

بهینه سازی سئو انوع مختلفی دارد که تیم مهندسی سیب میزبان مفتخر است نوعی از سئو را معرفی نماید .
اگر شما صاحب وب سایتی هستید که در آن مطالب زیادی قرار می گیرد (مثل سایت های خبری ، سایت تفریحی ، سایت های دانلود و…) ، با این بسته می توانید بازدید وب سایت خود را متحول نمایید !
در این بسته ، ما با کار های تخصصی و پیچیده ای که انجام می دهیم ، وب سایت شما را به طریقی خاص بهینه سازی می کنیم وتضمینی که برای این بهینه سازی می دهیم ، افزایش فوق العاده چشم گیر بازدید وب سایت شما است . در واقع در این نوع بهینه سازی ، بازدید وب سایت شما وابسته می شود به مطالبی که می گذارید .

نمونه : وب سایت اسکریپت ما این وب سایت ، با اینکه در حدود ۱۰ مطلب در آن قرار گرفته است ، در مطالبی که جذاب بوده است رتبه های بالایی را کسب کرده است ؛ به طور مثال :
در عبارت “قالب vCard” => صفحه ۱ گوگل
در عبارت "افزونه شبکه اجتماعی" => صفحه 1 گوگل
و...

هزینه ی این بهینه سازی سئو بین ۷۵۰ هزار تا ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است (بسته به سیستم مدیریت وب سایت شما و…) .

جهت سفارش این محصول اینجا کلیک کنید !

1-راه پیچیده در سئو نداریم..اگر راهی دارین به طور خلاصه و سربسته که فکر نکنید میخوایم اطلاعات دزدی کنیم توضیح بدین
2-طریقه خاص که سئو کلاه سیاه که نیس؟
3-چه تضمینی وجود داره؟

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
ببینید دوستان !

2 تا موضوع هست که باید خدمتتون عرض کنم ؛ یکی اینکه بعد از سئوی سایتتون ، شما تو هر کلمه و عبارتی که بخواید بالا بیاید ، باید در همون رابطه هم مطلب بزارید ؛ یعنی الان مثلا 2 تا پست در مورد قالب vCard توی وب سایت اسکریپت ما که همینطوری سئو شده قرار گرفته ، الان اگر سرچ کنید "قالب vCard" ، می تونید ببینید که این سایت تو صفحه اول گوگل هست .

موضوع دیگه اینکه تنها تضمینی که ما واسه سئو میدیم ، افزایش بازدیده ؛ لذا دوستانی که هنوز مطمئن نیستن که این محصول می تونه بهشون کمک کنه یا نه ، می تونن اول سفارش بدن ، ما سایتشون رو سئو کنیم (بدون پرداخت هیچ پولی) ، بعد از گذشت 1 ماه ، اگر به کارایی که ما گفتیم عمل کردن ولی افزایشی در بازدید روزانه سایتشون ندیدن ، هیچ پولی لازم نیست پرداخت کنن ؛ اما اگر بازدید روزانه سایتشون افزایش پیدا کرد (افزایش چشم گیر) ، اون وقت می تونن هزینه ی سئو رو بدن .
این هم تضمینیه واسه کسب اعتماد دوستان .

با احترام

Last edited:

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان با وجود تضمینی که دادیم ، فکر نمی کنم دیگه جای شکی باقی بمونه !
کسی متقاضی نیست ؟

ali13688

Registered User
لایک‌ها
2
کسی متقاضی نیست ؟

سلام
با اين تضمين كه گفتين من ميخوام سايتم رو شما سئو كنيد
فقط اينكه چقدر وقت ميبره؟
و اينكه من ميخوام كه بياد جزء سه لينك اول
ادرسش هم توي امضاء هستش

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
کسی متقاضی نیست ؟

سلام من میخوام سایتم را با این وجود سئو کنید در صورتی که به تعداد بالا رسیدیم هزینه 750 تقدیم شما میشه

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
با اين تضمين كه گفتين من ميخوام سايتم رو شما سئو كنيد
فقط اينكه چقدر وقت ميبره؟
و اينكه من ميخوام كه بياد جزء سه لينك اول
ادرسش هم توي امضاء هستش

سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی

پروسه ی زمانی کار ، از شروع بهینه سازی تا زمانیکه نتیجه ی کار رو مشاهده بفرمایید ؛ حداکثر 45 روزه .
متاسفانه انجام چنین کاری با این نوع سئو که ما ارائه میدیم ، ممکن نیست . چرا که این نوع سئو همونطور که عرض کردم ، برای سایت های پر مطلب بیشتر توصیه میشه و تنها تضمینی که ما برای نتیجه ی کار میدیم ، افزایش بازدیده .

موفق و سلامت باشید

سلام من میخوام سایتم را با این وجود سئو کنید در صورتی که به تعداد بالا رسیدیم هزینه 750 تقدیم شما میشه

سلام دوست عزیز
خوشحال میشیم شما هم به جمع مشتریان ما بپیوندید ! پ.خ خدمت شما ارسال شد ؛ منتظر پاسخ شما هستیم .

موفق و سلامت باشید

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان با وجود تضمینی که دادیم (اول سئو بدون پرداخت پول ، بعد از 1 ماه اگر افزایش بازدید داشتید ، هزینه رو پرداخت می کنید) ، فکر نمی کنم دیگه جای تاملی باقی بمونه !
کس دیگه ای متقاضی این محصول نیست ؟

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
از دوستان کس دیگه ای متقاضی این خدمت نیست ؟

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
منم موافقم با اول سئو و بعد پرداخت وجه البته اگه سئو تضمینی هست و جزو پیج 1 میاد و رتبه های بالا و همیشگه یه خبر بهم بدین

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
فعلا ما 2 روزه ایمیل زدیم و پخ خبری نشده ازشون //
پشتبانیشون هم همینجوره؟

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
فعلا ما 2 روزه ایمیل زدیم و پخ خبری نشده ازشون //
پشتبانیشون هم همینجوره؟

با سلام و عرض پوزش بخاطر دیر پاسخ دادن به دوستان (کمتر به اینجا سر میزنم) !

درخواست شما مشاهده شد ؛ اما قابل انجام نیست . سایت شما در حال حاضر حدود 100 هزار بازدید در روز داره که کم نیست ! و اینکه دو ، سه برابر کردن تعداد ورودی های گوگلتون تو یه ماه اصلا مقدور نیست ! به همین دلیل هم پاسخ ندادم .

منم موافقم با اول سئو و بعد پرداخت وجه البته اگه سئو تضمینی هست و جزو پیج 1 میاد و رتبه های بالا و همیشگه یه خبر بهم بدین

ما هم با اول سئو ، بعد پرداخت هزینه موافقیم ! اما 2 تا نکته :
یکی اینکه سیاست کاریمون یه کمی فرق کرده ؛ در ابتدای کار 50 هزار تومان دریافت میشه (به عنوان دستمزد بهینه سازی کد های سایت) و بعد از مدت تعیین شده در صورت مشاهده ی افزایش بازدید وب سایت ، بقیه ی هزینه از شما دریافت خواهد شد .
دوم اینکه ما تضمین نمی کنیم شما توی کلمه ی خاصی بیاید بالا و تنها تضمینی که میدیم افزایش بازدیده ! گرچه به همین روش ، در حال حاضر سایت خودمون تو این عبارات اومده صفحه 1 گوگل (با اینکه انتظارشو نداشتیم) ! اما باز هم تضمینی نمی دیم که تو کلمه ای بیاید صفحه 1 ؛ فقط افزایش بازدید رو تضمین میدیم .
"سئو تضمینی" ، "بهینه سازی سئو" ، "تبدیل psd به html" ، "هاست پربازدید" ، "هاست پر ترافیک" و... .

آدرس وب سایتمون : www.sibmizban.ir

اما باز هم تاکید می کنیم که تنها تضمینی که میدیم ، افزایش بازدیده .

موفق و پیروز و سلامت باشید

manthra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یکم قیمتتون بالا نیست ؟؟
مثالتون اسکریپت ما هست که این بنده خدا بازدیدی نداره ... شما تضمین بازدید می دید نه تضمین کلمه کلیدی !! ( طبق حرف خودتون )
البته خوب انتظار چندانی هم نیست در مورد بازدیدش

نمونه کلمه کلیدی رو زدی قالب vCard ما که صفحه اول گوگل ندیدم

من کلمات کلیدی سخت تر رو می تونم بیارم صفحه اول گوگل , کار پیچیده ای هم انجام نمی دم .. یعنی سئو کار پیچیده ای نیست

به نظرم کوتاه توضیحی درباره نحوه کارتون البته به صورت سربسته بدید بهتر باشه .... البته شما هزینه رو بعد از مشاهده کار دریافت می کنید اما برای همون 50 اولیه اش ( با اینکه پولی هم نیست ) و برای بهینه سازی کد ها دریافت می کنید حتی کد های سایت اسکریپت ما هم صد در صد بهینه نیست و یک سری ایرادات داره

اگر سئو اینقدر راحته والا ما هم وارد این بحث بشیم درآمدش خوبه یک میلیون !!! من تضمین می دم کلمات کلیدی خیلی سخت رو بیارم صفحه اول گوگل نمونه هم انجمن خودم توی کلمه کلیدی "انجمن سرگرمی" :) ..... ( خداییش سخته این کلمه کلیدی با این همه انجمن )

البته این تیکه آخر رو برای شوخی گفتم ....

اگر سربسته یه توضیحی از نحوه کارتون بدید من مشتری هستم

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
یکم قیمتتون بالا نیست ؟؟
مثالتون اسکریپت ما هست که این بنده خدا بازدیدی نداره ... شما تضمین بازدید می دید نه تضمین کلمه کلیدی !! ( طبق حرف خودتون )
البته خوب انتظار چندانی هم نیست در مورد بازدیدش

نمونه کلمه کلیدی رو زدی قالب vCard ما که صفحه اول گوگل ندیدم

من کلمات کلیدی سخت تر رو می تونم بیارم صفحه اول گوگل , کار پیچیده ای هم انجام نمی دم .. یعنی سئو کار پیچیده ای نیست

به نظرم کوتاه توضیحی درباره نحوه کارتون البته به صورت سربسته بدید بهتر باشه .... البته شما هزینه رو بعد از مشاهده کار دریافت می کنید اما برای همون 50 اولیه اش ( با اینکه پولی هم نیست ) و برای بهینه سازی کد ها دریافت می کنید حتی کد های سایت اسکریپت ما هم صد در صد بهینه نیست و یک سری ایرادات داره

اگر سئو اینقدر راحته والا ما هم وارد این بحث بشیم درآمدش خوبه یک میلیون !!! من تضمین می دم کلمات کلیدی خیلی سخت رو بیارم صفحه اول گوگل نمونه هم انجمن خودم توی کلمه کلیدی "انجمن سرگرمی" ..... ( خداییش سخته این کلمه کلیدی با این همه انجمن )

البته این تیکه آخر رو برای شوخی گفتم ....

اگر سربسته یه توضیحی از نحوه کارتون بدید من مشتری هستم

قیمت اصلا بالا نیست !

سایت اسکریپت ما ، الان خیلی کم مطلب توش قرار گرفته (حدود 20 ، 25 تا) ! با این تعداد مطلب ، این بازدید براش معقولانه هم هست !
حالا نمونه کار می خواید ؟
بهونه - اخبار ایران, سرگرمی, فال, عکس, آموزش
اسکریپت ها مرجع فارسی اسکریپت | Scriptha
و...

ما با کلمات کلیدی و... کار نداریم ؛ فقط افزایش بازدید رو تضمین میدیم .

کار های ما هم 2 مرحله داره :

بهینه سازی کد ها ؛ آموزش در طریقه ی قرار دادن مطالب و... که عمده ی کار هم مربوط میشه به خود مدیر سایت که به نکته ها و آموزش هایی که می دیم اهمیت بده و رعایتشون کنه یا نه . اگر رعایت کنه ، بازدیدش میره بالا .

والسلام !

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
افزایش بازدید از کجا؟؟؟من ورودی گوگل میخوام این را تضمین میدین؟؟؟چندتا مثلا ؟؟؟

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
افزایش بازدید از کجا؟؟؟من ورودی گوگل میخوام این را تضمین میدین؟؟؟چندتا مثلا ؟؟؟

از گوگل !
بله !
مثلا بعد از گذشت یک ماه ، اگر روزی 5 تا پست بزارید ، 1000 تا ؛ اگر روزی 10 تا پست بزارید ، 2000 تا و... .

--------------
خدمت کاربران عزیز باید عرض کنم که تا اطلاع ثانوی ، از ارائه این خدمت به دوستان معذوریم ؛ چون باید به مشتریان قبلی پشتیبانی بدیم ، وقت نداریم .

لذا تا اطلاع ثانوی ، این محصول ارائه نمی شود .

با احترام ؛ موفق و پیروز و سلامت باشید

بالا