• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به دنبال طراح گرافیکی خوش ذوق - دوستان معرفی کنید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام

برای سایت بازی انلاینم می خوام یک قالب جدید بزنم قابل فعلی به لطف طراحش a2d3d.ir به چند نفر دیگه هم فروخته شد با قیمت بسیار بالا و کاملا ناقص

و البته زیاد هم جذاب نشده

دوستان کسانی که مشهور ترن و کار های زیبایی ازشون دیدین رو معرفی کنید

با تشکر فراوان

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

دوست من راجع به طراح قبلی بهتره که این طوری حرف نزنید
سند و مدرک هم نشون بدید که آقای حبیبی این کارو کرده که یه وقت سوء تفاهمی نشه و اگه بوده برسرف بشه. اعتبارو این طوری خراب نکنید

در مورد کارتون هم من آقای شعبانی رو معرفی میکنم: بانک گرافیک
ولی دست به جیبتون باید خوب باشه

موفق باشید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام

سند و مدرک هم نشون بدید که آقای حبیبی این کارو کرده که یه وقت سوء تفاهمی نشه و اگه بوده برسرف بشه. اعتبارو این طوری خراب نکنید

موفق باشید
فکر کنم این یک نمونش باشه
نجواگیم | بازی آنلاین

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484

janghorban

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان در مورد سایت نجواگیم باید عرض کنم ، این قالب کپی نشده.
هزینه این قالب هم خیلی ببشتر از قیمتی بود که در بالا بیان شده است.
این قالب اختصاصی طراحی شده و بنده موردی در این قالب مشاهده نمی کنم که اثبات کند از قالب کپی برداری انجام شده. توجه داشته باشید این قالب با قالب سایت ذکر شده کاملا تفاوت دارد.
بلوک ها کنار ، بلوک های وسط ، زمینه ، هیدر ، منوی بازی ها ، فرم لاگین ،آخریــن امتیازات ، پروفايل ، قهرمانان ، صفحه بازی ، و حتی منو ها
از ویژگی های اختصاصی برنامه نویسی : sprite بودن قالب است و استایل جدا برای مرورگرهای IE
می توانید مشاهده کنید: http://najvagame.com/templates/bluegreen/images/sprite.jpg
در مورد سیستم سایت ، تبدیل قالب اسکریپت توسط برنامه نویسان خود گروه نجوا انجام شده است..
ما سعی می کنیم همیشه طراحی سایت را به تیم خودمان واگذار کنیم اما مشکلاتی مانند وقت کم تیم ما ، پروژه ی اچ تی ام ال این سایت به آقای حبیبی واگذار شد.
خواهش میکنم در این مورد کمی حرفه ای فکر کنید و حتما بعد از مشاهده دقیق قالب قضاوت نمایید.
قبلا هم به مدیر محترم این سایت عرض کردم ، بدون مدرک صحبت کردن ناعادلانه است.
اگر قرار باشد اینگونه قضاوت کنیم باید گفت که همه ی قالبهای موجود در اینترنت کپی و دزدی هستند چون در طراحی همگی آنها از اچ تی ام ال و فتوشاپ استفاده شده است..
با احترام

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
ممنون دوست عزیز که اینطوری با آبروی من بازی می کنید
لطف کنید این چند نفر رو معرفی کنید دوستان هم بدونن
و چقدر زیبا میشد اگه لینک این تاپیک رو میدادید بنده هم ببینم نه اینکه دوستانم لینک بدن
فکر نکنم استفاده از آیکن های مشابه و موضوع سایت دلیلی بر کپی بودن قالب باشه
وگرنه الان تمام دنیا باید با هم جنگ داشته باشن که چرا قالبت شبیه قالب من شده !

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
هر کسی که کمی وارد باشه به یک نگاه متوجه میشه این 2 سایت چقدر شبیه طراحی شدند

به هر حال سایت من و سایتی که یکی از دوستان معرفی کردند کاملا مشهوده و نیازی نیست من توضیح اضافه بدم

این کار هم به دوستمون NAKOOT سپرده شد

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام

موفق باشید

فعلا که جناب شعبانی (آی بنر) 10 روزه دل ما رو خون کرده برا 3 تا بنر! نه ایمیل جواب میدن! تلفن هم بعد از 20 بار زنگ زدن جواب دادن گفتن پای پی سی نیستم چک میکنم خبر میدم! که دیگه دوباره رفتنو خبری نشد و دوباره جواب ندادن! حالا هم ما نزدیک300-400 هزارتومان هزینه سفارش تبلیغات تو چندین سایت دادیم لنگ ایشون موندیم!:eek:

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دلیلتون کامل منتطقی بود کاملا !!!

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
دلیلتون کامل منتطقی بود کاملا !!!

اینجا وب مستر های حرفه ای هستند

کاملا قابل تشخیصه دوستان شما این 2 کار رو چقدر متفاوت می بینید ؟

ایا وقتی به

akhjoonbazi.com

نگاه می کنید و بعد به ادرس

najvagame.com

وارد میشید چی می بینید ؟ :D

mjmafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هر کسی که کمی وارد باشه به یک نگاه متوجه میشه این 2 قالب غیر از بعضی آیکنها و رنگ بندی کلی هیچ شباهتی به هم ندارن.
من خودم طراح هستم و تا حالا بیشتر از 80 تا قالب برای سایتهای مختلف طراحی کردم و به نظر من طراح این دو قالب سعی کرده با توجه به موضوع از یک سری رنگهای مشخص استفاده کنه و همین دلیلیه برای اینکه آدم فکر کنه قالب ها شبیه هم هستن در حالی که غیر از رنگبندی (از لحاظ کلی) و بعضی از آینکنها که اونم طبیعیه یه طراح از یه سری آیکنهای مشخص توی طرح هاش استفاده کنه هیچ چیز این قالب ها شبیه به هم نیستن خصوصا از لحاظ کد نویسی که اگه سورس رو نگاه کنین متوجه میشین هیچ شباهتی بین این دو قالب وجود نداره. البته هر دو قالب ایراداتی هم دارن که این ایرادات در سایت آخ جون بازی بیشتره اما در مجموع هر کی که کمی (تاکید می کنم فقط کمی) حرفه ای باشه می فهمه که حتی اگه در نگاه اول شبیه هم به نظر برسن اما تفاوتهای خیلی زیادی در این دو قالب قابل مشاهده ست.

Last edited:

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
منم دنبال یه اسکربیت بازی انلاین دو نفره هستم
هست نال شده؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
به نظر من هر کسی که کمی وارد باشه به یک نگاه متوجه میشه این 2 قالب غیر از بعضی آیکنها و رنگ بندکی کلی هیچ شباهتی به هم ندارن.
من خودم طراح هستم و تا حالا بیشتر از 80 تا قالب برای سایتهای مختلف طراحی کردم و به نظر من طراح این دو قالب سعی کرده با توجه به موضوع از یک سری رنگهای مشخص استفاده کنه و همین دلیلیه برای اینکه آدم فکر کنه قالب ها شبیه هم هستن در حالی که غیر از رنگبندی (از لحاظ کلی) و بعضی از آینکنها که اونم طبیعیه یه طراح از یه سری آیکنهای مشخص توی طرح هاش استفاده کنه هیچ چیز این قالب ها شبیه به هم نیستن خصوصا از لحاظ کد نویسی که اگه سورس رو نگاه کنین متوجه میشین هیچ شباهتی بین این دو قالب وجود نداره. البته هر دو قالب ایراداتی هم دارن که این ایرادات در سایت آخ جون بازی بیشتره اما در مجموع هر کی که کمی (تاکید می کنم فقط کمی) حرفه ای باشه می فهمه که حتی اگه در نگاه اول شبیه هم به نظر برسن اما تفاوتهای خیلی زیادی در این دو قالب قابل مشاهده ست.

عجیبه شما عضو شدید که همینو بگید ؟ خیلی جالبه . شاید هم شما یکی از نویسندگان بالا هستید :D

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
عجیبه شما عضو شدید که همینو بگید ؟ خیلی جالبه . شاید هم شما یکی از نویسندگان بالا هستید :D
اینم یه روش جدید از طرف شماست
با یوزر جدید میاید از طراح طرفداری می کنید و بعدش میگید این خود طراح هست ، اومده از خودش حمایت کنه
کارت خیلی زشت هست ;)

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من این ماجرا رو ریپورت کردم به مدیران اینجا تا بیان و خودشون بگن یوزر جدید کی بوده

mjmafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی از اعضای گروه نجوا هستم که نجوا گیم هم متعلق به ماست. یکی از همکاران آدرس این تاپیک رو داد، منم با وجود اینکه وقتم خیلی محدود هست اما از اونجایی که دیدم این تاپیک با هدف و غرض شخصی ایجاد شده و نه با هدف پیدا کردن طراح تصمیم گرفتم عضو بشم و نظر شخصیمو بزارم. من مدیر سایت وبلاگنویسان و دهها سایت و وبلاگ دیگه هستم و سایت نجواگیم رو هم بیشتر با هدف ارائه بازی به وبلاگنویسان راه اندازی کردیم که خدا رو شکر تا این لحظه (با توجه به اینکه کمتر از 1 ماه از راه اندازی میگذره) تونستیم تا حد زیادی موفق باشیم.
------------
اگه شک دارین که من مدیر سایت blogers.ir باشم می تونید یه پیام در قسمت تماس با مای این سایت بزارین تا جوابتون رو بدم.
ضمنا ما در انجمن وبلاگ نویسان اگه کسی با غرض شخصی بر علیه کسی تاپیک ایجاد کنه تاپیکش رو حذف می کنیم و به مدیران انجمن پرشین تولز هم توصیه می کنم چنین رویه ای در پیش بگیرن. تا برخی کاربران به خودشون اجازه ندن به محض احساساتی شدن بر علیه دیگران تاپیک بزنن.

Last edited:
بالا