aaber_piade
Registered User
به طور متوسط روزی چند ساعت در روز آن لاین می شین؟
کاش بهتر بود ميپرسيدي روزي چند ساعت آفلاين هستي! آخه من فقط ميتونم ساعت آفلاين بودنم رو بشمارم!
.
من در حال حاضر كار نميكنم و فقط دارم ميخورم و ميخوابم و فكر ميكنم!
سلام
به خاطر قيمت بالاي اينترنت توي شهر گل و بلبل ما و البته ترس از هزينه نجوميه تلفن كه باعث متواري شدن من تا دو روز بعد از اومدن قبض تلفن از خونه ميشه مجبورم فقط 4 ساعت در شبانه روز انلاين بشم.ولي با توجه به سرعت بي نهايت بالاي اينترنت توي مملكتمون اين مدت واقعا برام كمه و اصلا نمي تونم به كارام برسم.اگه dsl داشتم به تعداد ساعاتي كه سيستمم روشن بودم انلاين ميشدم.يعني در حدود 14 ساعت.بايد هم اينجوري باشه تمام دوستاي اونور ابي هم همينطوري هميشه انلاينن. ديگه واقعا اينترنت يه نياز اجتناب ناپذير ه.كه هر لحظه دور بودن از اون ادم رو از زندگي عقب ميندازه.
<span style='color:darkblue'>اگه اون اقا هم مجبور ميشد ماهي 30 تومن پول تلفن و 25 تومن پول اينترنت بده اون موقع مي فهميد دليل كم بودن زمان كانكت ايراني ها چيه.</span>سلام
به خاطر قيمت بالاي اينترنت توي شهر گل و بلبل ما و البته ترس از هزينه نجوميه تلفن كه باعث متواري شدن من تا دو روز بعد از اومدن قبض تلفن از خونه ميشه مجبورم فقط 4 ساعت در شبانه روز انلاين بشم.ولي با توجه به سرعت بي نهايت بالاي اينترنت توي مملكتمون اين مدت واقعا برام كمه و اصلا نمي تونم به كارام برسم.اگه dsl داشتم به تعداد ساعاتي كه سيستمم روشن بودم انلاين ميشدم.يعني در حدود 14 ساعت.بايد هم اينجوري باشه تمام دوستاي اونور ابي هم همينطوري هميشه انلاينن. ديگه واقعا اينترنت يه نياز اجتناب ناپذير ه.كه هر لحظه دور بودن از اون ادم رو از زندگي عقب ميندازه.
موافقم، من اینترنتم دائم وصله و حتی خیلی مواقع هم ازش استفاده نمیکنم!! مدمم هم مال ای اس پیمه برای همین حتی وقتی کامپیوتر خاموشه هم روشنه!
من هم میتونم بگم روزی 6-7 ساعت رو اینترنتم اون هم به این خاطره که تابستون کار گرفتم و عصرها بر میگردم و تا ساعت 12 از کامپیوتر استفاده میکنم،
راستی یه نفر اون بالا گفته بود آمار استفاده ایرانیها از اینترنت از خوره های خیلی کشورهای دیگه کمتره، بابا انصاف داشته باش، اگه دی اس ال میومد تو ایران بهت نشون میدادم آمار کی بیشتره!!!!