• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون استقبال میشه ؟

Ali.Y

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان.
امیدوارم که حال همگی خوب باشه.
دوستان من یک سوال مهم از شما دارم :
من اگر یک سایت تکنولوژی با مطالب حرفه ای و بروز + امکانات جدید + مسابقه + نقد و بررسی و ... راه اندازی کنم به نظرتون استقبال میشه؟
این سوال رو از دو جهت پاسخ بدید :
جهت اول : خود شما از چنین سایتی استقبال میکنید ؟
جهت دوم : دیگران از چنین سایتی استقبال میکنن ؟
با تشکر فراوان از همگی.

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سايت هاي اي تي زود بازديد ميگيرند به شرطي كه زود به زود اپديت بشه و مطالب اختصاصي بنويسي و براش تبليغ كني.
تو ايران آي تي خيلي طرفدار داره
با اين امكاناتي كه گفتيد يقينا موفق ميشويد

Ali.Y

Registered User
لایک‌ها
15
خوندن اخبار IT در کشوری که اینترنت گران و بی کیفیته مثل نگاه کردن به غذای لذیذ از پشت شیشه هست.
ممنون بابت این تشبیه زیبا ...
ولی قطعا اگر کاربران به چیزی علاقه مند بشن دیگه سرعت زیاد مهم نیست و به چشم نمیاد.

Last edited:

Ali.Y

Registered User
لایک‌ها
15
به نظر من یه پروسه سخت و طولانیه چون برندهای رغیبت خیلی قدرتمندن.
شخصا ترجیح میدم به زومیت سر بزنم تا یه سایت جدید.
خیلی ممنون از نظرتون.
برای ما هیچ چیزی مثل بازدید خیلی بالا و درامد و ... مهم نیست.
مهم اینه که حتی اگر یک نفر بازدید کننده هم اومد تو سایت از تمامی امکانات و مطالب سایت لذت ببره و دوست داشته باشه هر روز یا هر ساعت یا هر دقیقه یا هر ثانیه به سایت سر بزنه و حتی سایت رو به دیگران معرفی کنه.
با تشکر

Ali.Y

Registered User
لایک‌ها
15
سايت هاي اي تي زود بازديد ميگيرند به شرطي كه زود به زود اپديت بشه و مطالب اختصاصي بنويسي و براش تبليغ كني.
تو ايران آي تي خيلي طرفدار داره
با اين امكاناتي كه گفتيد يقينا موفق ميشويد
خیلی ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید.
مطمئن باشید اگر تصمیم به راه اندازی شد اینقدر امکانات میدیم که خود کاربران خسته بشن.
حتی یکی از اهدافمون هم ایجاد یک تیم دوستداران ای تی هست.و اعضای این تیم هم با ایجاد مسابقه یا ... انتخاب میشن و حتما برای اعضای تیم امکانات خیلی ویژه ای داریم که ان شالله اگر سایت افتتاح شد خواهید دید.
با تشکر.

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
خوندن اخبار IT در کشوری که اینترنت گران و بی کیفیته مثل نگاه کردن به غذای لذیذ از پشت شیشه هست.
اين حرف شما مثل اين ميمونه كه چون سرعت اينترنت و دانلود ايران ضعيفه دنبال سايت هاي دانلود نريم و چيزي هم دانلود نكنيم.
به نظر من یه پروسه سخت و طولانیه چون برندهای رغیبت خیلی قدرتمندن.
شخصا ترجیح میدم به زومیت سر بزنم تا یه سایت جدید.
اگر سايتي مشابه زوميت زده بشه ولي وي‍‍‍ژگي هايي داشته باشه كه زوميت نداشته باشه و ايده هايي داشته باشه كه موفقيت اميز باشه بعد از مدتي مخاطب هاي خاص خودشو پيدا ميكنه.البته پشتكار قوي ميخواد چون پروسه سخت و طولانیه چون برندهای رغیبت خیلی قدرتمندن

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
با این تفاسیری که گفتی درصد موفقیتت خیلی بالاس
البته اگه در حد حرف نباشه و عملی بشه
من خودم قبلا اهل نارنجی بودم.بعد که جم شد اومدم زومیت.هر رور 2-3 بار هم بلااستثنا میبینم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من نظرم رو اینجوری واضح تر بیان میکنم:
وقتی iphone 6 روانه بازار میشه، ده ها هزار مطلب و نقد و بررسی در سایتهای خارجی منتشر میشه. چون کاربر خارجی از تمام زیر و بم اون گوشی و خدماتش قراره استفاده کنه.
اما وقتی همین گوشی وارد ایران میشه فقط ابزاری برای فخر فروشی هست و از امکاناتش استفاده نمیشه. حالا یا به دلیل تحریم کار نمیکنه یا کاربر بلد نیست یا امکان استفاده ش در ایران اصلا وجود نداره.
حالا شما بیا 100 تا مطلب خوب هم ترجمه کن بذار سایتت، مگر اون دارنده گوشی میاد میخونه؟! هنوزم که هنوزه مردم دنبال گوشی ارزون اما با تمام امکانات رویایی هستند. اما وقتی اون گوشی رویایی رو میخرن بعد از سه ماه دلشون رو میزنه و میرن دوباره گوشی جدید میخرن...
الان اخبار IT مبتنی بر آسان شدن زندگی هست. وقتی قرار نیست اون رفاه و امکانات فناوری در زندگی ایرانی ها با سرعت مناسب و معقول وارد بشه؛ اخبارش رو هم بخونیم زیاد فرقی به حالمون نمیکنه.... حکایت همون مجله "ماشین" که اخبار خودروهای روز رو منتشر میکنه اما ملت همچنان مجبورن پراید آدمکش رو با چندین برابر قیمت جهانی ش بخرن.

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
استقبال که میشه , ولی خوب میدون برای افراد جدید خیلی تنگه . منم با دوستمون موافقم , ترجیح میدم که به زومیت سر بزنم .
مگر این که شما قوی تر از زومیت بخوای حرکت کنی ...

Ali.Y

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از همه دوستان.
هر چیزی هم که از یک سایت تکنولوژی انتظار دارین بفرمایین.
مطمئن باشین اگر سایت راه بیفته به تمامی بازدید کنندگان از 1 ساله تا 1000 ساله وعده ی یک تابستون خیلی عالی رو میدم و حتی یک پست در اینباره در سایت منتشر میکنم و قول میدم که همه از سایت لذت ببرید.
البته حتما به حمایتتون هم نیاز دارم.دوستانی که حمایت کنن حتما نامشون در حامیان سایت قرار میگیره و ازشون تشکر و قدردانی خواهد شد.

بقیه دوستان هم تجربیاتشون رو در اختیارمون بزارن ، ما خیلی خوشحال میشیم

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
بزن که من خودم سر میزنم.
کار خوب کن میگیره یحتمل

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بله حتما میگیره. به شرطی که از همین ابتدا یاد بگیرید حرفه ای در موردش فکر کنید.

مثلا بعضی ها سایت دیجی کالا رو میبینن فکر میکنن مثل نقل و نبات میشه تو اینترنت جنس فروخت، با یه قالب دزدی و یه نفره میخوان از همه جلو بزنن !

یادتون باشه رقبای شما تو این زمینه تیمی کار میکنن، همه اعضای تیمشون عاشق اینجور مباحث ان ( مترجم نیستن که پستی 1500 بدی بتونی باهاشون رقابت کنی ) و برای شروع هم یک مقدار سرمایه دارن.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خیلی ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید.
مطمئن باشید اگر تصمیم به راه اندازی شد اینقدر امکانات میدیم که خود کاربران خسته بشن.
حتی یکی از اهدافمون هم ایجاد یک تیم دوستداران ای تی هست.و اعضای این تیم هم با ایجاد مسابقه یا ... انتخاب میشن و حتما برای اعضای تیم امکانات خیلی ویژه ای داریم که ان شالله اگر سایت افتتاح شد خواهید دید.
با تشکر.
یک قانون داریم میگه : "کمتر بیشتر است" ، همیشه سعی کنید هر چیزی رو ساده تر کنید . ساده در عین حال کاربردی.

Ali.Y

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی ممنون از دوستان.
خیلی از دوستان در اینباره صحبت کردن که ترجیح میدن به زومیت سر بزنن مگر اینکه ما متفاوت کار کنیم.
خب دوستان قطعا ما متفاوت کار خواهیم کرد وگرنه اگر بخوایم یک سایت مثل زومیت بزنیم چه فایده ای داره ؟ خب همه میرن از زومیت استفاده میکنن.
مطمئن باشین اگر تصمیم راه اندازی قطعی شد شما متفاوت ترین سایت تکنولوژی رو خواهید دید.
الان هم که تصمیم قطعی نشده فقط به خاطر اینه که حقیقتا از این نگرانم که مورد استقبال قرار نگیره.
با تشکر از همه.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
استقبال میشه ولی باید خیلی سعی و تلاش کنی تا بین بقیه موفق باشی

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
برای همکاری اعلام امادگی میکنم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اگر چنانچه تنها هستید یا دو نفر یا سه نفر این کار رو بیخیال بشید . اینکار نیاز به آدم فعال زیاد داره که واقعا دل سوزونده بشه . چون کا ترجمه مطالب هم وقت گیر خواهد بود پس باید انگلیسی بچه های نویسنده هم خوب باشه . خلاصه باید زندگیتون رو به صورت گروهی بذارید رو سایت . اگه تنهایی یا دو سه نفری باشید در عرض کمتر از یکماه این گزینه به چشم میخوره که نوشته : آخرین مطلب دو هفته قبل

بالا