• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون این کار جواب میده؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من چندتا مجموعه آموزشی دارم مثلا یک دو تا هم خودم میتونم درست کنم که توی نت نباشه یه دستی هم به قبلیا میشکم و در قالب یه مجموعه آموزشی توپ درشون میارم به صورت پی دی اف

بعد میزنم توی یه صفحه اینترنتی و با قیمت کم مثلا 4 - 5 تومن به صورت نقدی در ازای دانلود - درگاه - نه خرید پستی میفروشم از اون طرف هم تبلیغات کلیکی از آنتورک و غیره سفارش میدم برای بازاریابی
به نظرتون جواب میده ؟ به چه ظرایطی بستگی داره ؟

به صورت میانگین تبلیغات کلیکی از هر 1000 کلیک چند درصد منجر به خرید میشه ؟ کسی تست کرده ؟

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
اگر سعی کنید با کپی رایتی که قابل حذف نباشه ارایه کنید از لحاظ فروش سایت های دیگه میشه جلوگیری کرد و حتی شکایت کنید از سایت های خاطی.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آقا از کپی رایت بیاین بیرون 4 سال پیش چند تا مجموعه تولید کردم همه زدن از ش کپی کردن :دی فایده ای نداره
میخوام با تبلیغات کلیکی توی 6 ماه پول خوبی در بیارم بزنم بیرون بیشتر میخوام بدونم تبلیغات کلیکی جواب میده ؟ که یه هزینه زیادی روش انجام بشه چند درصد منجر به خرید میشه

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
من چندتا مجموعه آموزشی دارم مثلا یک دو تا هم خودم میتونم درست کنم که توی نت نباشه یه دستی هم به قبلیا میشکم و در قالب یه مجموعه آموزشی توپ درشون میارم به صورت پی دی اف

بعد میزنم توی یه صفحه اینترنتی و با قیمت کم مثلا 4 - 5 تومن به صورت نقدی در ازای دانلود - درگاه - نه خرید پستی میفروشم از اون طرف هم تبلیغات کلیکی از آنتورک و غیره سفارش میدم برای بازاریابی
به نظرتون جواب میده ؟ به چه ظرایطی بستگی داره ؟

به صورت میانگین تبلیغات کلیکی از هر 1000 کلیک چند درصد منجر به خرید میشه ؟ کسی تست کرده ؟
بستگی به موضوع پکیجت داره
تبلیغ کلیکی به صرفه نیست
پاپ آپ بخر

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
اگه بتونی این مجموعه اموزش رو به صورت فیلم اموزش بدی مثل سون لرن مطمن باش سود میبری
ولی اگه به صورت پی دی اف باشد کارت سخته

احمد_تعبیرستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بگذار خیال تو را راحت کنم که من و خیلی های دیگر همین راهی که تو رفته ای را رفته ایم و جواب نداده. یعنی توی وب فارسی جواب نمی دهد چون اکثر وب فارسی مربوط به ایران است و در ایران هم کپی رایت به آن صورت وجود ندارد و کاربران عادت کرده اند که برنامه و نرم افزارها و فیلم ها و هر چیزی که فکرش را کنی رایگان دریافت کنند (حتی من و شما!!!... یک مقدار به رفتار خودت و اطرافیانت دقت کن...) مگر اینکه کارد به استخوان برسد و بعد از کلی فکر کردن حاضر شویم یک چیزی را با پول تهیه کنیم. این چیزی را که تو می گویی اگر رایگان بگذاری و قدری هم محتوا داشته باشد برای آن سر و دست می شکنند. ولی اگر یک میلیارد برابر بهتر از این را تهیه کنی و برای هر کدام مبلغ 5 ریال قیمت بگذاری آن را نگاه هم نمی کنند. در ایران (وب فارسی) بازاری که رواج دارد: 1-تبلیغات است (مثلاً به در و دیوار همین سایت نگاهی بیندازید تا متوجه شوید!) 2- برنامه های سفارشی و تخصصی؛ یعنی برنامه نویس و تهیه کننده پکیج آموزشی و گرافیست و ... باشی و برای شرکتها و موسسات دیگر چیزی تخصصی و سفارشی را تهیه کنی (آن موقع است نان تو در روغن است).
در مورد تبلیغات کلیکی هم که گفتی به همین راحتی که فکر می کنی نیست، گول نخور و بعداً که گریه کردی نگو چرا نگفتی. نمی خواهم بگویم تبلیغات کلیکی از اساس خوب نیست، بلکه برای شما که آه در بساط نداری و از آن طرف هم از علم و فن و هنر تبلیغات چیزی نمی دانی خوب نیست (مخصوصاً با این کاری که خدایی نکرده می خواهی انجام بدهی).

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اگه بتونی این مجموعه اموزش رو به صورت فیلم اموزش بدی مثل سون لرن مطمن باش سود میبری
ولی اگه به صورت پی دی اف باشد کارت سخته
اگر فیلم باشه حجم میره بالا دانلود نمیتونن بکنن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب داداش گلم شما باید پکیجت طوری باشد که مربوط به یه مشکل و درد ملت باشد یعنی چی اونوقت میگم یعنی تو پکیج های دیگه نگاه کن ببین چرا موفق شدند مثلا عشق خسرو و شیرین-یا این پکیج عرفانی بود چی بود دقیق یه جایی رو نشونه رفتن که فرد بیننده توش گیر کرده و میگه بزار اینم بخرم شاید فرذجی شد یا بزار اینم بخرم ببینم چیه و الا همه به قول دوستمون می دونن که آموزش نرم افزار و غیره رو سرچ کنن پیدا می کنن شما باید این بخش رو درست شناسایی کنی
نکته دوم از بحث کپی رایت و غیره خیالت رو راحت کنم که همون روز اول اقلا 20 نفر از داخل همین انجمن محصول رو می خرن و صفحه رو اکی می کنن و برو که رفتیم فروش
پس شما باید و اگر مطمئنی از محصولت ضربه اولت درست باشه یعنی با قدرت تبلیغ کنی و پولتو برداری و بکشی کنار
اون دوستی که فرمودند برنامه نویسی هم باید بگم ایران بدترین جا برای برنامه نویس شدن هست مگر اینکه پارت داشته باشی پروژه اساسی بگیری و الا نونت داخل گازوئیلم نیست چه رسد داخل روغن چون در ایران همه برنامه نویسا فرادا کار می کنن و جماعت حاضر نمیشن برنامه نویسی کنن در نتیجه نمی تونن پروژه های بزرگ که نیاز به چند سال زمان داره رو تولید کنن و خب پروژه های کوچک هم که حتی بقال سر کوچه هم رفته دوره برنامه نویسی و داره کار می کنه و بازارم خراب کرده

signul

Registered User
لایک‌ها
938
اگه کسی بخواد حتما دانلود می کنه
الان مردم تنبل شدن متنی که 5 خط باشه نمی خونن
به صورت فیلم باشه بهتر جواب می گیری

sun2rise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پی دی اف رو پیشنهاد نمیکنم مردم ایران خیلی زود تنبل شدن
پیشنهاد میکنم به صورت فیلم باشه
در مورد حفظ کپی رایت میتونید از یک سری مسائل امنیتی استفاده کنید مثلا روی سی دی رایت کنید و یک قفل داشته باشه که فقط بشه از طریق اینترنت باز بشه و کسی هم که این قفل رو باز میکنه فقط با وجود سی دی داخل دی وی دی رایتر پی سی بتونه فیلم ها رو ببینه یه فکری هم به حال فایل های داخل سی دی بکنید که نتونه کپی کنه
اینایی رو که گفتم رو دیدم که میگم (محض اطلاع ساخته ذهن من نیست)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کسی میدونه حدودا و به صورت میانگین چند درصد تبلیغات کلیکی و چند درصد پاپ آپ منجر به خرید میشه ؟
کسی تجربه در این مورد نداشته ؟

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
نه داداش من دو تا پکیج از سون لرن خریدم که جمعا 10 گیگ حجمشون میشد که دانلود کردم
اگه پکیج هات خوب باشن مطمن باش همه دانلود میکنن

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
کسی میدونه حدودا و به صورت میانگین چند درصد تبلیغات کلیکی و چند درصد پاپ آپ منجر به خرید میشه ؟
کسی تجربه در این مورد نداشته ؟
تبلیغات کلیکی رو بیخیال
تو یه سری به سون لرن بنداز اون جا فیلم ها رو به فروش گذاشتند
و بابت هر پکیج اموزش نزدیک 50 میلیون پول برداشته اند
تبلیغات کلیکی اینطور نیست که تو فکرش ررو میکنی توی سایت هایت تفریحی معمولا از هر 100 ایپی یه نفر کلیک میکنه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
به نظر شما فیلم مثلا با حجم 200 مگابایت رو دانلود میکنند ؟
وقتی فیلم آموزش مرتبط با کامپیوتر باشه خب اکثرا اینترنت پرسرعت دارند که دنبال این ها هستند اما موضوع های غیر مرتبط با کامپوتر قشر دیگه ای دنبالشن که احساس میکنم فایل پر حجم دانلود نمیکنن

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
واسه تبلیغات اصلا بنری نگیر بازدهی نداره اونم واسه این چیزا فقط پولتو میریزی دور !
پاپ اپ بگیر اونم نه از سیستم های پاپ اپ برو خیلی خوشگل از سایت هایی
که موضوعشون با موضوع پکیجت مشابه هست تبلیغ پاپ اپ بگیر اونم اول هفته ای تست کن
اگه دیدی سایته بازدهیش خوبه بیشتر بگیر فقط ریسک نکن
ضمنا رو پکیجت قفل بذار که فردا نبیتی همه دارن پکیجتو بدون اجازه میفروشن
اینجا کسی از عدم رضایت و حلال حروم و این چیزا سرش نمیشه

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
به نظر شما فیلم مثلا با حجم 200 مگابایت رو دانلود میکنند ؟
وقتی فیلم آموزش مرتبط با کامپیوتر باشه خب اکثرا اینترنت پرسرعت دارند که دنبال این ها هستند اما موضوع های غیر مرتبط با کامپوتر قشر دیگه ای دنبالشن که احساس میکنم فایل پر حجم دانلود نمیکنن
اره چرا که نه اگه اررزش داشته باشه اره
اصن تو چرا به دانلود میزاری تو میتونی بفروشی هم

Popkade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حالا من نظر تخصصی نمیدم زیاد ولی چون قبلا از این کارا زیاد انجام دادم تبلیغات پاپ آپ بیشتر بدرد شما میخوره تا تبلیغ بنری !

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
اگه خوب انجامش بدی خیلی هم خوب جواب میده
روش پاپ اپ مال محصولات چینی و بنجل و اسپم هست اگه اموزش هاتون مفید و کاربردی باشه مطمئننا بازدید کننده خرید میکنه
یه سایت شیک طراحی کنید و جواب گوی مشتریهاتون باشید بهتره تا یه پیج بسازید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
يارو ميخره . رايگان ميذاره تو سايتش با افتخار
مث اپ هاي كافه بازار كه پولي هاشو هك مي كنن رايگان ميذارن تو گروپ هاشون

بالا