• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرتون پر فروش ترین محصول توی اینترنت چیه؟

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت اساتید عزیز
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب

دوستان عزیز به نظرتون پر فروش ترین محصول توی اینترنت چی میتونه باشه ؟ جوری که مثلا اگر یه فروشگاه اینترنتی برای اون گروه محصول زده بشه و بیای لینک یک گوگل بتونی ماهانه 100 میلیون به بالا سود خالص داشته باشی

کلا یه مدته خیلی خیلی کنجکاو شدم بدونم پر فروش ترین محصول اینترنتی چی میتونه باشه . مخصوصا چقدر خوب میشه اگر در حال حاضر کسی فروشگاه تخصصی و خوبی برای اون محصول نزده باشه

ممنون میشم اگر اطلاعات یا تجربه ای دارید در تاپیک عنوان بفرمایید تا هم بنده استفاده کنم هم شاید به درد خیلی های دیگه بخوره

مثلا خیلیا لوازم آرایشی یا کنسول بازی و لوازمش و ... رو پیشنهاد دادن اما من واقعا نمیدونم فروش و سود خالص یه فروشگاه با این محصولات که لینک یک گوگل هست چقدره . لطفا هر کسی هر اطلاعاتی داره توی تاپیک عنوان کنه که همه استفاده کنیم

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
سلام
به نظرم بیشتر محصولاتی که استفاده عمومی داره و نیاز به تست حضوری نداره پر فروش باشه
مثلا من خودم هیچ وقت کفش رو انلاین نمیخرم .
ولی تا الان وسایل الکتریکی زیادی از دیجی کالا خریدم. از وسایل موبایل بگیر تا سیم و کابل برق

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
به نظرم بیشتر محصولاتی که استفاده عمومی داره و نیاز به تست حضوری نداره پر فروش باشه
مثلا من خودم هیچ وقت کفش رو انلاین نمیخرم .
ولی تا الان وسایل الکتریکی زیادی از دیجی کالا خریدم. از وسایل موبایل بگیر تا سیم و کابل برق

ممنون بله درسته
اما من دنبال محصولاتی هستم که اگر سایت براش زده بشه و بیاد لینک یک گوگل حداقل ماهانه 100 میلیون تومن سود خالص داشته باشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
میخوای بفروشی یا بازاریاب باشی؟
اگه برای بازاریابی میخوای ، دیجی کالا پول همه رو خورده

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
لوازم دیجیتال
دیجی کالا زودتر به این سوال جواب داده

میشه بدونم با چه دلیلی میفرمایید که لوازم دیجیتال پر فروش ترین محصول توی اینترنت هست ؟

و اینکه منظورتون دقیقا از لوازم دیجیتال چیه ؟ چون من میخوام تخصصی روی یه گروه محصول کار کنم .

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
ماهی 100 اگر می خواید در بیارید با یه گروه نمی تونید عزیز

لپ تاپ + گوشی + سیستم + لوازم الکتریکی

رقابت خیلی هم سخته و برای این درادم باید چندین میلیارد سرمایه داشته باشید و زمان هم نیاز (برای سئو و تشکیل تیم و برندینگ)

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ماهی 100 اگر می خواید در بیارید با یه گروه نمی تونید عزیز

لپ تاپ + گوشی + سیستم + لوازم الکتریکی

رقابت خیلی هم سخته و برای این درادم باید چندین میلیارد سرمایه داشته باشید و زمان هم نیاز (برای سئو و تشکیل تیم و برندینگ)

ممنون از نظرتون اما کسی رو میشناسم فقط در یه گروه لوازم جانبی موبایل داره فعالیت میکنه و خیلی بیشتر از این ها در میاره اما چون خودم هیچ سر رشته ای در لوازم جانبی موبایل ندارم دوست ندارم وارد بشم

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
ممنون از نظرتون اما کسی رو میشناسم فقط در یه گروه لوازم جانبی موبایل داره فعالیت میکنه و خیلی بیشتر از این ها در میاره اما چون خودم هیچ سر رشته ای در لوازم جانبی موبایل ندارم دوست ندارم وارد بشم

ما خودمون هم در زمینه گوشی و لوازم جانبی کار می کنیم و در حال حاظر هیچ پخش یا سایتی وجود نداره ماهانه اینقدر سود خالص فقط در این زمینه داشته باشه و قطعا اون شخص هم داره اشتباه به شما میگه

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ما خودمون هم در زمینه گوشی و لوازم جانبی کار می کنیم و در حال حاظر هیچ پخش یا سایتی وجود نداره ماهانه اینقدر سود خالص فقط در این زمینه داشته باشه و قطعا اون شخص هم داره اشتباه به شما میگه

والا چی بگم ولی فکر میکنم خیلی ها درامد فوق العاده بالایی دارن . اونایی که فروشگاه اینترنتی دارن به کنار . من همین چند ماه با یه بنده خدایی توی پاساژ پایتخت آشنا شدم خیلی آدم درستی هم بود کارش هم محصولات اپل و لوازم جانبی بود ازش پرسیدم از مغازه ماهی 50-60 تومن درمیاد ؟ گفت من ماهانه اینقدر فقط خرج مغازه و کرایه و ... میکنم . حالا این یه مغازه کوچیک توی یه پاساژ بود . درآمد یه فروشگاه اینترنتی که خیلی بیشتره .

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
والا چی بگم ولی فکر میکنم خیلی ها درامد فوق العاده بالایی دارن . اونایی که فروشگاه اینترنتی دارن به کنار . من همین چند ماه با یه بنده خدایی توی پاساژ پایتخت آشنا شدم خیلی آدم درستی هم بود کارش هم محصولات اپل و لوازم جانبی بود ازش پرسیدم از مغازه ماهی 50-60 تومن درمیاد ؟ گفت من ماهانه اینقدر فقط خرج مغازه و کرایه و ... میکنم . حالا این یه مغازه کوچیک توی یه پاساژ بود . درآمد یه فروشگاه اینترنتی که خیلی بیشتره .

ما تو پاساژ علائدین و بر فلکه اصلی گوهردشت چند تا آشنا داریم ولی ماهیانه اینقدر درامد ندارن (گوشی و تبلت و لوازم جانبی می فروشن).اگر جای خوبی باشید و فروشگاه اینترنتی عالی هم داشته باشید,قطعا می توانید به این درامد برسید که باز هم سرمایه می خواد

قبل از ورود بهتر هست بیشتر تحقیق کنید که مبادا سرمایتون از بین بره

و اینکه تو این زمینه اینقدر گرگ وجود داره که اگر بلد نباشید,متاسفانه سال اول ورشکست میشید و پیشنهاد می کنم قبلش فروشندگی کنید

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
ممنون بله درسته
اما من دنبال محصولاتی هستم که اگر سایت براش زده بشه و بیاد لینک یک گوگل حداقل ماهانه 100 میلیون تومن سود خالص داشته باشه
چرا این قدر درآمد می خوای داشته باشی؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
با احترام به نظرات جمع و اینکه حتما پشت هر نظر تجربه یا فکر و مشورتی هست بنده اعتقاد دارم به چندتا نکته زیر:
اول درآمد صد میلیون تومن با سود صد میلیون تومن فرق داره!
دوم سرمایه برای این درآمد یا سود باید بیشتر از مبلغ مورد نظر باشه یعنی فکر نکنید که با 50 تومن بتونی 150 تومن درآمد داشته باشی
سوم همون طور که خودتون هم گفتید باید به اون حوزه تسلط داشته باشید مثلا توی همین فروم فردی بود که ماهانه 25 میلیون تومن سود خالص از فروشگاه اینترنتیش داشت ولی خب هم به حوزه فروش تسلط دانشی داشت و هم خریدی منظورم اینه که هم بدونی چه مارکی بهترینه و چه مارکی معمولی و بدترین هم اینکه از کجا بخری که کیفیت بالا و قیمت پایین
چهارم بی توجهی به حرف های ناامید کننده مثلا اینکه دیجی کالا بازار رو گرفته رو خودم به شخصه قبول ندارم چون قیمت گوشی موبایل دیجی کالا 500 تومن بیشتر از بقیه جاها میده
علتش هم هزینه انبار هست که از فروشندگان بیچاره میگیره جالبه بدونید اگه مثلا فروشنده ای صدتا گوشی تو انبار دیجی کالا داره به ازای تک تک شون داره اجاره انبار روزانه میده اینو دوستم که میخاست محافظ برق تو دیجی بفروشه بهم گفت

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
برای نمونه فروشگاه بانی مد یکی از موسسین خودش در کلاس های تجارت الکترونیک اعلام کرده بود روی هر فروش حداقل 50 درصد سود میکنن

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
برای نمونه فروشگاه بانی مد یکی از موسسین خودش در کلاس های تجارت الکترونیک اعلام کرده بود روی هر فروش حداقل 50 درصد سود میکنن

خیلی شیاد هستن این بانی

قیمت هاش فضایی هست!!!!!!!........

و بسیار اختلاف فاحش با بازار داره......که همین میشه سود هنگفت براشون

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
خیلی شیاد هستن این بانی

قیمت هاش فضایی هست!!!!!!!........

و بسیار اختلاف فاحش با بازار داره......که همین میشه سود هنگفت براشون
چه ما بگیم شیاد چه هر چی دیگه اونا فروششونو دارن فرقی نمی کند من و شما چقدر فحش بهشون بدیم فضای مجازی آدمهای زیادی داره که بعضی هاشون تازه خرید اینترنتی رو یاد گرفتن

بالا