arashdownload
Registered User
- نوشتهها
- 1,442
- لایکها
- 1,043
با سلام خدمت دوستان اکثر دوستانی که سایت و وبلاگ دارن یک مشکل بزرگ دارن و اون درآمد مناسب از سایتشون در سایر گشورها که گوگل سیستم مناسبی رو عرضه کرده و با درآمد اون حتی اشخاص زیادی کار وبلاگ نویسی رو به عنوان کار اصلی قبول کردند اما در ایران سیستم های کلیکی اساسا سابقه خوبی ندارند و چند سالی هست که سیستم های درآمد به ازای نمایش پدیدار شدن که اونها هم دو مشکل بزرگ دارن اول اونکه با باز شدن تبلیغات پاپ و آپ و تبلیغات نا مناسب سایت رو زشت می کنن و دوم درآمد بسیار ناچیز از این سیستم ها چند ماهی هست که در حال مطالعه و کار بر روی سیستمی خاص هستم و الگوریتم های مناسب و منحصر به فردی رو برای ممانعت از تقلب پیاده کردم سیستم تقریبا شبیه گوگل خواهد بود یعنی شما ممکن است از یک کلیک 2000 تومن هم دریافت کنید البته با رسیدن به مراحل پایانی موردی به شدت ذهن من رو درگیر کرده و به همین جهت خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم
اساسا این سیستم می تونه موفق بشه و اینکه آیا موسسات بزرگ تبلیغاتشون رو به چنین سیستمی می سپارن ؟
اساسا این سیستم می تونه موفق بشه و اینکه آیا موسسات بزرگ تبلیغاتشون رو به چنین سیستمی می سپارن ؟