• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظرزمان ایجاد سیستمی مانند سیستم درآمد گوگل در ایران رسیده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان اکثر دوستانی که سایت و وبلاگ دارن یک مشکل بزرگ دارن و اون درآمد مناسب از سایتشون در سایر گشورها که گوگل سیستم مناسبی رو عرضه کرده و با درآمد اون حتی اشخاص زیادی کار وبلاگ نویسی رو به عنوان کار اصلی قبول کردند اما در ایران سیستم های کلیکی اساسا سابقه خوبی ندارند و چند سالی هست که سیستم های درآمد به ازای نمایش پدیدار شدن که اونها هم دو مشکل بزرگ دارن اول اونکه با باز شدن تبلیغات پاپ و آپ و تبلیغات نا مناسب سایت رو زشت می کنن و دوم درآمد بسیار ناچیز از این سیستم ها چند ماهی هست که در حال مطالعه و کار بر روی سیستمی خاص هستم و الگوریتم های مناسب و منحصر به فردی رو برای ممانعت از تقلب پیاده کردم سیستم تقریبا شبیه گوگل خواهد بود یعنی شما ممکن است از یک کلیک 2000 تومن هم دریافت کنید البته با رسیدن به مراحل پایانی موردی به شدت ذهن من رو درگیر کرده و به همین جهت خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم

اساسا این سیستم می تونه موفق بشه و اینکه آیا موسسات بزرگ تبلیغاتشون رو به چنین سیستمی می سپارن ؟

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
آفرین . ایده و فکر خوبیه . البته ایده که نه اما خب همینم که یکی به فکرره اندازی اینچنین سیستمی تو ایران افتاده خیلی خوبه ..
این سیستم میتونه موفق بشه اما اگه واقعا متمایز باشه . خی موسسات بزرگ تبلیغات رو به شرکتها و سیستمهای شناخته شده و با اسم رسم میسپارن .
باید روی رابط کاربری و تبلیغات اولیه و برنامه نویسی اختصاصی حسابی کار کرد .

موفق باشید

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
1- برای گرفتن تبلیغ شرکت ها و موسسات بزرگ نیاز به ارتباطات قوی دارید
2- در ایران شرکت ها ( مثلا lg ) بیشتر عادت کردن به بنر تبلیغاتی در واقع شما باید بررسی کنی ببینی وقتی یک بنر میتونن بذارن که عکس محصول هم باشه چرا باید به لینک و متن قانع باشن شاید این نوع تبلیغات برای وب های شخصی و شرکت های کوچکتر مناسب باشه.
3- کلیکی 2000 تومن؟! فکر نکنم بازار وب ایران این کشش رو داشته باشه... ایران رو با امریکا مقایسه نکنید. حتی بسیاری از کشور های اروپایی رو نمیشه با امریکا در مورد وسعت بازار و نفوذ اینترنت مقایسه کرد.
در آخر اینکه به هر حال انجام این کار در وب ایران بسیار سخته و ریسک پذیری و بودجه بالا و تیم بسیار قوی در چند زمینه رو طلب میکنه و پیشنهاد میکنم کمتر به سختی ها فکر کنید و با یه ریسک منطقی ( بیشتر از لحاظ سرمایه گذاری) ایده رو عملی کنید... توی کار اشکالات در میاد و اصلاح میشه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من وقتی میگم کلیکی 2000 تومن این رو تصور کنید که ما داریم در مورد کلیکی حرف می زنیم که 80 درصد آماده خریده و در واقع مشتری کاملا هدفمند و از روی اختیار داره کلیک می کنه و در صورتی که منجر به خرید بشه در مقایسه با سود کاملا منطقی هست در واقع الگوریتم هایی که کار کردم پیچیدگی های خاص خودش رو داره و 99 درصد مانع سواستفاده میشه و اون یک درصد رو هم نمیگم چون اعتقاد دارم هیچ مصنوع بشری نمی تونه ادعا کنه که در مقابل هوش بشر دیگر کاملا ایمن هست ولی در کل باید قبول کنیم در حال حاضر برای صاحبان سایت هیچ منبع درآمد خوبی وجود نداره حتی همکاری در فروش ها هم خوب حساب نمیشن اگر به فروش دوستان دقت کنیم البته بیشتر سود اون رو هم صاحب همکاری در فروش می بره من منتظر نظرات و پیشنهادات سایر دوستان هم هستم من کار رو تا اینجا جلو آوردم اما اینجا در واقع نقطه شروع یه کار بزرگ می تونه باشه و یا بی خیال شدن از اون

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
حتما باید این کار صورت بگیره
خیلی ساده تر از اینا راه افتاده ولی یه سیستم حرفه ای واقعا لازمه

مهمترین مشکل خود کاربران هستند چون از فردای راه اندازی طرف یه وبلاگ باز می کنه و هی در صدد تقلب هست در حالی که در سایر کشورا کمتره بنابر این سیستم باید اونقدر قوی باشه که بتونه مانع بشه تقریبا چند راه ابدائی خودم رو با چند روش استاندارد تلفیق کردم و و کاربر رو با دقت 100 درصد شناسایی می کنه در ضمن بگم در پی اینم هستم که مبالغ درآمد رو با چک به در خونه وب مستران ارسال کنم :D بنابر این اگه یه روزی دوستان پستچی در خونتون رو زد و یه چک چند میلیونی داد دستتون تعجب نکنید (مگه ما چیمون از اونا کمتره) گذشته از شوخی مطالعات زیادی رو این کار شده که امیدوارم به نتیجه برسه

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
مهمترین مشکل خود کاربران هستند چون از فردای راه اندازی طرف یه وبلاگ باز می کنه و هی در صدد تقلب هست در حالی که در سایر کشورا کمتره بنابر این سیستم باید اونقدر قوی باشه که بتونه مانع بشه تقریبا چند راه ابدائی خودم رو با چند روش استاندارد تلفیق کردم و و کاربر رو با دقت 100 درصد شناسایی می کنه در ضمن بگم در پی اینم هستم که مبالغ درآمد رو با چک به در خونه وب مستران ارسال کنم :D بنابر این اگه یه روزی دوستان پستچی در خونتون رو زد و یه چک چند میلیونی داد دستتون تعجب نکنید (مگه ما چیمون از اونا کمتره) گذشته از شوخی مطالعات زیادی رو این کار شده که امیدوارم به نتیجه برسه

شما زیاد روی این مسئله تقلب کلید نکن! در حدی که به نظرت رسیده راه ها رو ببند و کار رو شروع کن اینا رو هم هزینه حساب کن! هیچ کاری رو نمشه ایده آل اجرا کرد! اگر همش تو فکر رفع اشکالات باشی هیچ وقت کار رو شروع نمیکنی!

saeidperak

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی عالی امیدوارم موفق باشی این تقریبا یه ایده جدید هست و فک نکنم تو ایران همچین سیستمی باشه ...
از دست نده ریسکش و سرمایش ارزش سودشو داره
از همین حالا استارت کارتو بزن موفق میشی

بالا