• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما با این ایده می شود کسب درامد کرد

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من یک ایده ای داشتم می خواستم بدونم ایا در ایران می شه از این ایده کسب درامد کرد
همه ی شما حتما فیلم های آموزشی شرکت لیندا را دیده اید
من می خوام خودم اون ها را به فارسی ترجمه کنم و برای دانلود قرار بدم
حالا به نظر شما آخر و عاقبت داره این ایده یا نه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
برای دانلود قرار بدی که چی بشه؟
اگه بتونید مجموعه های آموزشی خوب در حد همون لیندا بسازید، مطمئناً از درآمد اون راضی خواهید بود.

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
برای دانلود قرار بدی که چی بشه؟
اگه بتونید مجموعه های آموزشی خوب در حد همون لیندا بسازید، مطمئناً از درآمد اون راضی خواهید بود.
منظورم این که اون اموزش ها را که به زبان انگلیسی هستند را فارسی کنم و برای دانلود قرار بدم و یا شاید هم بفروشم؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
ترجمه کن بعد بفروش
البته قبلش یه فکری به حال قفل و ایناش کن
مثلا برو ثبتش کن
بعد با چیلترینگ صحبت کن هر کی لینک دانلود بذاره فیل بشه (اگه بشه واقعا خوب میشه)

منظورم این که اون اموزش ها را که به زبان انگلیسی هستند را فارسی کنم و برای دانلود قرار بدم و یا شاید هم بفروشم؟

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
اگه برای فروش بزاری خوب مشتری داره؟

خیلی ها دنبال ترجمه فارسی این ویدئو هستند برای خرید . فقط باید به فکر حق کپی رایتش باشید که زود کپی نشه تو فروشگاهها!

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
ممنون از همه دوستانی که نظر دادند
فروختن و قفل و این ها و تقریبا غیر ممکنه چون با توجه به پر طرفدار بودن این فیلم ها حداکثر یک هفته طول می کشه تا فروشگاه دارها بردارن حتی به عنوان محصول اختصاصی! خودشون برای بفروش بزارن و قفل هم که فکر نمی کنم زیاد دوام بیاره
منظور من بیشتر از نظر تبلیغات بود دوباره باز هم با توجه به پر طرفدار بودن این فیلم ها اگر تبلیغ مناسب انجام بشه کم تر از یک یا دو ماه سایت در سطح اینترنت ایران معروف می شه به همین دلیل از تبلیفات و فروش این فیلم ها به کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند و همچنین تبلیغ یک محصول در ابتدای و انتهای فیلم اموزشی به نظر من می شه ازش کسب در امد کرد
به نظر شما می شه؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
باز بحث قفل شد بعنوان یه کامپیوتری داغ دلم رو تازه کردی
باید ثبتش کنی و بگی کپی پیگرد قانونی داره ..اگه فروشگاهی فروخت بری شکایت کنی
ممنون از همه دوستانی که نظر دادند
فروختن و قفل و این ها و تقریبا غیر ممکنه چون با توجه به پر طرفدار بودن این فیلم ها حداکثر یک هفته طول می کشه تا فروشگاه دارها بردارن حتی به عنوان محصول اختصاصی! خودشون برای بفروش بزارن و قفل هم که فکر نمی کنم زیاد دوام بیاره
منظور من بیشتر از نظر تبلیغات بود دوباره باز هم با توجه به پر طرفدار بودن این فیلم ها اگر تبلیغ مناسب انجام بشه کم تر از یک یا دو ماه سایت در سطح اینترنت ایران معروف می شه به همین دلیل از تبلیفات و فروش این فیلم ها به کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند و همچنین تبلیغ یک محصول در ابتدای و انتهای فیلم اموزشی به نظر من می شه ازش کسب در امد کرد
به نظر شما می شه؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز این ایده رو من دو سال پیش دقیقا توی ذهنم داشتم و یه مدت هم دنبال لوازم کاریش بودم برای ترجمه.
اول از همه اینکه نیاز به یه مترجم روون داری ، بعدش نیاز به یه میکروفون و کارت صدای مخصوص این کار که نویز و هوا نداشته باشه داری که این خودش هزینه نسبتا زیادی میخوادش.
بعد هم اینکه یه اتاق کار داشته باشی که فقط برای ضبط صدا ازش استفاده کنی و ایزوله اش هم کرده باشی که صداهای اطراف اصلا شنیده نشه و ضبط نشه همراه با صحبتی که انجام میدی
مهمترین مسله هم یه صدای خوب و کلاسیک یا همون عادی هستش که حتما گوینده نباید صداش کاربر رو اذیت کنه بعد از چند دقیقه گوش دادن یعنی صدای گوینده به عبارتی نویز نداشته باشه.
گوینده هم باید وارد باشه یعنی مثل این آموزشهای بیرون نباشه که طرف یه برگه دستش گرفته داره تند تند میخونه مطلب رو و وسطش هم گاهی یه چایی میبینی داره میخوره :lol: . مثلا این آموزشهای بیرون رو یه چند تائیش رو تهیه کن و توجه کن از شرکت های مختلف باشه و سطح و کلاس کاریشون رو مقایسه کن و کارت رو بالاتر از اونا ارائه بده. در اینصورت هستش که ایده ات خریدار داره و مطرح میشی.
فقط قبلش درست فکر کن که بعدا نری داخلش و بمونی. قبلش یه تست بزن با میکروفن عادی و ضبط و ادیت صدا و انداختن روی فیلم و اینا رو کار کن بعد اگر دیدی کار با روحیه ات میخونه این کارو شروع کن

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
ترجمه کن بعد بفروش
البته قبلش یه فکری به حال قفل و ایناش کن
مثلا برو ثبتش کن
بعد با چیلترینگ صحبت کن هر کی لینک دانلود بذاره فیل بشه (اگه بشه واقعا خوب میشه)

وقتی کار ترجمه شدس دیگه چرا قفل بزارند؟!

عزیزجان وقتی شما میتونی شکایت کنی که محصول انحصاری خودتان باشد نه یک شرکتی رو ترجمه کنی بگذاری

مثل این میمونه فیلم سینمایی دوبله شده که سیما میگذارد شما برداری برای دانلود بگذاری!!

خوب فیلتر نمیشود

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من یک ایده ای داشتم می خواستم بدونم ایا در ایران می شه از این ایده کسب درامد کرد
همه ی شما حتما فیلم های آموزشی شرکت لیندا را دیده اید
من می خوام خودم اون ها را به فارسی ترجمه کنم و برای دانلود قرار بدم
حالا به نظر شما آخر و عاقبت داره این ایده یا نه؟

به نظر من اینکارو انجام بده ، درآمد خوبی می تونی داشته باشی.

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز این ایده رو من دو سال پیش دقیقا توی ذهنم داشتم و یه مدت هم دنبال لوازم کاریش بودم برای ترجمه.
اول از همه اینکه نیاز به یه مترجم روون داری ، بعدش نیاز به یه میکروفون و کارت صدای مخصوص این کار که نویز و هوا نداشته باشه داری که این خودش هزینه نسبتا زیادی میخوادش.
بعد هم اینکه یه اتاق کار داشته باشی که فقط برای ضبط صدا ازش استفاده کنی و ایزوله اش هم کرده باشی که صداهای اطراف اصلا شنیده نشه و ضبط نشه همراه با صحبتی که انجام میدی
مهمترین مسله هم یه صدای خوب و کلاسیک یا همون عادی هستش که حتما گوینده نباید صداش کاربر رو اذیت کنه بعد از چند دقیقه گوش دادن یعنی صدای گوینده به عبارتی نویز نداشته باشه.
گوینده هم باید وارد باشه یعنی مثل این آموزشهای بیرون نباشه که طرف یه برگه دستش گرفته داره تند تند میخونه مطلب رو و وسطش هم گاهی یه چایی میبینی داره میخوره :lol: . مثلا این آموزشهای بیرون رو یه چند تائیش رو تهیه کن و توجه کن از شرکت های مختلف باشه و سطح و کلاس کاریشون رو مقایسه کن و کارت رو بالاتر از اونا ارائه بده. در اینصورت هستش که ایده ات خریدار داره و مطرح میشی.
فقط قبلش درست فکر کن که بعدا نری داخلش و بمونی. قبلش یه تست بزن با میکروفن عادی و ضبط و ادیت صدا و انداختن روی فیلم و اینا رو کار کن بعد اگر دیدی کار با روحیه ات میخونه این کارو شروع کن

پس چرا عملیش نکردی؟
در مورد اون تند تند خوندن هم یه بار یه فیلم آموزشی برنامه نویسی داشتم می دیدم طرف نمی دونم کجا نشسته بود داشت کار میکرد که نصف فیلم صدای بوق ماشین داشت می یومد در وسطاش هم داشتن غذا می خوردن صدای قاشق چنگال می اومد:D

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
باز بحث قفل شد بعنوان یه کامپیوتری داغ دلم رو تازه کردی
باید ثبتش کنی و بگی کپی پیگرد قانونی داره ..اگه فروشگاهی فروخت بری شکایت کنی

فکر نمی کنم بشه کاری کرد
چون همین الان محصولات یکی از بزرگترین شرکت های تولید فیلم های اموزشی فارسی را در اینترنت می تونید هر دی وی دی 500-600 تومن بخرید
اگه می شد کاری کرد اونها می کردند

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
میدونی آخه دیدم تو ثبت نرم افزارها طرف اومده بود babylon رو بهمراه چند تا glossary داده بود و ثبت کرده بود حالا نمیدونم اونم جزو قانون حمایتیشون قرار میگیره یا نه
ثبت منظور ثبت اختراع نیستا همون رج سافت دات آی آر
ولی اگه نشه که همه دانلود میکنن تازه فروشگاهها یحتمل تو نتایج گوگل هم بالاتر از سایت اصلی بیان ریسکش زیاده اگه خواستین انجام بدین یه آموزش کوچیک رو واسه تست ترجمه کنین ببینین چجوریه بعد زیادش کنین
وقتی کار ترجمه شدس دیگه چرا قفل بزارند؟!

عزیزجان وقتی شما میتونی شکایت کنی که محصول انحصاری خودتان باشد نه یک شرکتی رو ترجمه کنی بگذاری

مثل این میمونه فیلم سینمایی دوبله شده که سیما میگذارد شما برداری برای دانلود بگذاری!!

خوب فیلتر نمیشود

فکر نمی کنم بشه کاری کرد
چون همین الان محصولات یکی از بزرگترین شرکت های تولید فیلم های اموزشی فارسی را در اینترنت می تونید هر دی وی دی 500-600 تومن بخرید
اگه می شد کاری کرد اونها می کردند

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
اگه تصمیمتون جدیه اول بازاریابی کن براش بعد کارتو شروع کن
نمیدونم چجوری حالا پیش فروش یا هر چی دیگه

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
پس چرا عملیش نکردی؟
در مورد اون تند تند خوندن هم یه بار یه فیلم آموزشی برنامه نویسی داشتم می دیدم طرف نمی دونم کجا نشسته بود داشت کار میکرد که نصف فیلم صدای بوق ماشین داشت می یومد در وسطاش هم داشتن غذا می خوردن صدای قاشق چنگال می اومد:D

والا میگم هزینه زیادی از نظر من اونجوری که من می پسندم نیاز داشت برای همین فعلا در حد همون ایده توی ذهنم نگهش داشتم تا وقتی که امکانش فراهم شد با یه قدرت خوب شروعش کنم
خودت دیگه اون قضیه قاشق چنگال رو دیدی رسما ، پس اگر شروع کردی حتما این موارد رو که گفتم رعایت کنی تا یه محصول خوب رو ارائه بدی
مهمتر اینکه شما یک بسته رو تولید کن و دوبله کن و بعد روی نت آپلود کن که توی یه سایت قرار بگیره بعد فید بک رو ببین چطوریه
همچنین محصولاتت واتر مارک داشته باشه درست حسابی. فیلم ها رو هم در همون کیفیت hd بزار باشه و کم نکن کیفیت فیلم رو

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
میدونی آخه دیدم تو ثبت نرم افزارها طرف اومده بود babylon رو بهمراه چند تا glossary داده بود و ثبت کرده بود حالا نمیدونم اونم جزو قانون حمایتیشون قرار میگیره یا نه
ثبت منظور ثبت اختراع نیستا همون رج سافت دات آی آر
ولی اگه نشه که همه دانلود میکنن تازه فروشگاهها یحتمل تو نتایج گوگل هم بالاتر از سایت اصلی بیان ریسکش زیاده اگه خواستین انجام بدین یه آموزش کوچیک رو واسه تست ترجمه کنین ببینین چجوریه بعد زیادش کنین
کپی کردنش را که تو ایران نمی شه جلوش را گرفت صد در صد کپی می شه
ولی برای اون راه حل هم هست مثلا در طول فیلم اسم سایت را بگم و این که بقیه اموزش در این سایت و یا در گوشه ویدئو ها لوگو سایت را بزارم و ...

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
اگه تصمیمتون جدیه اول بازاریابی کن براش بعد کارتو شروع کن
نمیدونم چجوری حالا پیش فروش یا هر چی دیگه

پیش فروش که فکر نکنم کسی قبول کنه
مثلا طرف باید چند تا از فیلم ها را دانلود کنه تا کیفیت تصویر و صدا و سطح اموزش را ببینه تا بخره
کسی همینجوری قبول نمی کنه

بالا