• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما با این ایده می شود کسب درامد کرد

hamid.jikoo

Registered User
لایک‌ها
6
برای فروش بزار اولین مشتریت خودم میشم;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از نظر من که کاره خوبیه
اگر برای فروش بزاری خیلی عالیه.
سریع ترجمه کن و یک تاپیک برای فروش توی پی تی بزن:D

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
اگر میتونی خودت ترجمشون کنی عالیه
ایده ای که 2 سال توی ذهن من بود ولی فقط به خاطر نبود کپی رایت توی ایران عملیش نکردم :(

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
برای فروش بزار اولین مشتریت خودم میشم;)

از نظر من که کاره خوبیه
اگر برای فروش بزاری خیلی عالیه.
سریع ترجمه کن و یک تاپیک برای فروش توی پی تی بزن:D

اگر میتونی خودت ترجمشون کنی عالیه
ایده ای که 2 سال توی ذهن من بود ولی فقط به خاطر نبود کپی رایت توی ایران عملیش نکردم :(

دارم ردیفش می کنم فعلا دارم مقدماتش را اماده می کنم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اماده کن کار رو . روی لیبل و روی خود فیلم و اگه داره زیرنویس هم لوگوی سایت + سایت فروش اصلی رو بزن و برای درآمدش هم محصول رو بین همکارا و بخصوص سیستم های همکاری در فروش ( یکیش خود ما ) پخش کن برات بفروشن . سیستم و بازاریاب سهمشونو بردارن بقیش هم برای خود شما .

الان پکیج های غیر اختصاصی رو ما اینجوری کار می کنیم . برای ما و تهیه کننده 50-50 سود داره

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
اماده کن کار رو . روی لیبل و روی خود فیلم و اگه داره زیرنویس هم لوگوی سایت + سایت فروش اصلی رو بزن و برای درآمدش هم محصول رو بین همکارا و بخصوص سیستم های همکاری در فروش ( یکیش خود ما ) پخش کن برات بفروشن . سیستم و بازاریاب سهمشونو بردارن بقیش هم برای خود شما .

الان پکیج های غیر اختصاصی رو ما اینجوری کار می کنیم . برای ما و تهیه کننده 50-50 سود داره
بعد از اماده شدن حتما خبرتون می کنم

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
برو با اداره فرهنگ و ارشاد شهرتون صحبت کن و بگو که تورو حمایت کنن توی اینکاری که میخای بکنی
دوست من یه فیلم ساخت در مورد شهرمون رفت اداره فرهنگ و ارشاد کلی ازش تقدیر و تشکر شد و بعدا فیلمش رفت برای استان و کشوری و خلاصه براش درامد داشت

دنبال شرکت هایی برو که مجموعه لوح های اموزشی میزنند و میفروشند میتونی کارتو بهشون بدی تا برات بفروشن و باهات شریک بشن مثل سی دی های اموزشی که توی بازار هست!

بالا