• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما با 50 میلون تومن چی کار میشه کرد؟ این تخصص ها رو هم دارم!

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام. من از سال 89 تا الان در بازار تهران ؛ تو کار واردات از چین بودم مربوط به صنعت نساجی؛ از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو به واسطه دوستان چینی ام می توانم بخرم و وارد کنم حتی کالایی که مثلا در ایران نماینده انحصاری (!) داره. به زبان انگلیسی به ویژه مکالمه تسلط خوبی دارم؛ حسابداری نیز هم به روش سنتی بلدم؛هم مسلط به نرم افزار پاتریس که تو این چند ساله باهاش کار کردم. تمام امور بانکی هم با من بوده. به کامپیوتر و نرم افزارهای عمومی خصوصا فتوشاپ کاملا مسلطم؛ دست به قلمم هم حرف نداره.اطلاعات عمومیم هم به ویژه در حوزه روان شناسی بسیار بالاست. پیانیست هم هستم! مدرک دانشگاهیم کاردانی شیمی است.
از شریک (کاری ام) به واسطه اخلاق تند و سیاست گزاری های غلط کاری جدا شده ام و الان با سود بانکی پولم؛ در بدترین حالت ممکن؛ راحت زندگیم می گذره و دغدغه درآمد ندارم. 40 سالمه و مجردم. شما جای من بودین چی کار می کردین؟
پی نوشت:
1- فکر می کنم اگر چه در سال بعد؛ اما به طور کلی مشکل جذب سرمایه ندارم. اگه یک ایده ی اقتصادی بکر بهم ارائه بشه و دست کم 80 درصد عملی و مطمئن باشه؛ دوستانی دارم که بتونن در شغل فعلی شون تغییراتی ایجاد کنند و با سرمایه دور و بر میلیارد وارد کار بشن.
2- تاکید می کنم که دغدغه اصلیم درآمد نیست. همین الان یکی از مشتریان مطمئنم می تونه این پول رو در کارگاهش استفاده کنه و ماهی یک و نیم میلیون برام برگرده؛ توجهم به یافتن شغلی است برای پر کردن وقت همراه با ایجاد درآمد؛ برخورداری و گسترش روابط با افرادی در سطح کلاس خودم ...
3- تازگیها دارم فکر می کنم یک سایت آموزش زبان بزنم ؛ یک دوره ی آموزشی رو خودم تالیف کنم و تلاش کنم اون رو از طریق اینترنت بفروشم یا خودم دوره ی مذکور رو تدریس کنم. (برای یک سال تحصیلی معاون آموزش یک هنرستان بودم و یکی از شیرین کاری هام اونجا این بود که یک روز رفتم سر جلسه ی امتحان درس سیستم عامل؛ پاسخ همه ی سوالات را به انگلیسی روی تخته نوشتم تا هر کس که توانایی فهم انگلیسی داشت نمره درس کامپیوترش رو بگیره! ) یا این که مثلا یک سایت بزنم به طور دست اول و با ترجمه خودم؛ هر روز تازه های نرم افزاری را عرضه کنم ( با نگاه غالب در حوزه ی سیستم عامل اندروید) بعد که تعداد بیننده های سایتم بالا رفت برم سراغ آگهی و درآمدش...
حالا دیگر دوستان لطف کنند نظر بدن که اگه جای من بودن چی کار می کردن! خیلی ممنون از وقت و حوصله تون برای مطالعه این پست.

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
فنی هستی؟

mohandes.chem

Registered User
لایک‌ها
1
رو مورد سوم اگه خوب کار کنی بهتر نتیجه میگیری

miim

Registered User
لایک‌ها
451
شما که استعداد زبانت خوبه درامدم که داری برو وقت بذار زبان چینی یاد بگیر راحت تا ماهی 15 میلیون درمیاری.دیدم که میگم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

اگر میتونی وارد کنی و مشکلی نداری یک سایت جامع برای واردات از چین بزن و یا حتی خودت وارد کن و توی فروشگاه آنلاینت خودت به فروش بزار

چین هم جنسای خیلی با کیفیتی داره که میتونی از وارد کردنشون درآمد خوبی داشته باشی

اگر بتونی فروشگاه آنلاین + آپدیت و واردات خوب داشته باشی 100% میتونی موفق باشی

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

اگر میتونی وارد کنی و مشکلی نداری یک سایت جامع برای واردات از چین بزن و یا حتی خودت وارد کن و توی فروشگاه آنلاینت خودت به فروش بزار

چین هم جنسای خیلی با کیفیتی داره که میتونی از وارد کردنشون درآمد خوبی داشته باشی

اگر بتونی فروشگاه آنلاین + آپدیت و واردات خوب داشته باشی 100% میتونی موفق باشی

سلام؛ شما پیشنهادت وارد کردن چه کالایی است برای فروش در مثلا همین پرشین تولز؟

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
شما که استعداد زبانت خوبه درامدم که داری برو وقت بذار زبان چینی یاد بگیر راحت تا ماهی 15 میلیون درمیاری.دیدم که میگم

چند سال پیش رفتم یاد بگیرم؛ اما واقعا زبونشون غیر آدمی زادیه؛ خیلی سخت و فراره. بیزینس من هاشون همه انگلیسی بلدن؛ هر چند که لهجه هاشون غالبا خوب نیست.برا تجارت با چین انگلیسی کافیه.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام، میتونید سرمایه گذاری کنید برای یک استارت آپ. یک تیم برای ساخت اپلیکیشن (آیفون +آندروید) جمع آوری میکنیم، یک دفتر توی تهران و ساخت ایده ها و فروششون. یک کار با درامد خوب و آینده ای بسیار بسیار روشنتر از هر کاری. چون دنیا داره به این سمت میره و بازاری بسیار وسیع و اشباع نشده ای داره. همه جای دنیا هم ارزش و موقعیت داره و استقبال میشه.
برای ساخت اپلیکیشن های بین المللی که درامد های میلیون دلاری توش هست، ارتباط با انگلیسی زبان ها ضروریه و بجز سرمایه ی شما همین مهارتتون در زبان بسیار تاثیر گذاره. برای همکاری در مارکت های خارجی. از طرفی درامد به ریال در داخل هم از طریق سفارش گرفتن انجام میشه. و ارتباطتتون با چین هم زمینه ای بسیار عالی برای شناخت بازار اپلیکیشن چین میشه. میتونیم اپلیکیشن های چینی با بردی قوی ایجاد کنیم. راستش من هم دغدغه ی اولم پول و درامدش نیست! و درواقع علاقه ی زیادم به این کار باعث پشتکارم میشه. صد البته درامدش هم خیلی خوبه و از هرچیزی بیشتره. ولی علاقم باعث شده که تا الان خوداموز 5 زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم و سه زبان خارجی رو تحصیل کنم و مهارتم رو در هرچیز مربوطه بالا ببرم. حالا میخوام یه تیم برای ساخت اپلیکیشن جمع کنم که کم کم ایده های بکرمون رو شروع کنیم. اگر کمی تمایل داشتید یا برای جزئیات بیشتر میتونید پخ بدید، سوال عمومی هم همینجا میتونیم صحبت کنیم.

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
من هم یه پروژه توپ دارم فقط 20 میلیون نیازه + مجوز هم داره +همه جوزه

با قیمت خیلی عالیه و یک پنجم بقیه جاهاست + تضمین درامد+ برگشت اصل پول تو مدت زمان کم

09381007991

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
سلام، میتونید سرمایه گذاری کنید برای یک استارت آپ. یک تیم برای ساخت اپلیکیشن (آیفون +آندروید) جمع آوری میکنیم، یک دفتر توی تهران و ساخت ایده ها و فروششون. یک کار با درامد خوب و آینده ای بسیار بسیار روشنتر از هر کاری. چون دنیا داره به این سمت میره و بازاری بسیار وسیع و اشباع نشده ای داره. همه جای دنیا هم ارزش و موقعیت داره و استقبال میشه.
برای ساخت اپلیکیشن های بین المللی که درامد های میلیون دلاری توش هست، ارتباط با انگلیسی زبان ها ضروریه و بجز سرمایه ی شما همین مهارتتون در زبان بسیار تاثیر گذاره. برای همکاری در مارکت های خارجی. از طرفی درامد به ریال در داخل هم از طریق سفارش گرفتن انجام میشه. و ارتباطتتون با چین هم زمینه ای بسیار عالی برای شناخت بازار اپلیکیشن چین میشه. میتونیم اپلیکیشن های چینی با بردی قوی ایجاد کنیم. راستش من هم دغدغه ی اولم پول و درامدش نیست! و درواقع علاقه ی زیادم به این کار باعث پشتکارم میشه. صد البته درامدش هم خیلی خوبه و از هرچیزی بیشتره. ولی علاقم باعث شده که تا الان خوداموز 5 زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم و سه زبان خارجی رو تحصیل کنم و مهارتم رو در هرچیز مربوطه بالا ببرم. حالا میخوام یه تیم برای ساخت اپلیکیشن جمع کنم که کم کم ایده های بکرمون رو شروع کنیم. اگر کمی تمایل داشتید یا برای جزئیات بیشتر میتونید پخ بدید، سوال عمومی هم همینجا میتونیم صحبت کنیم.

منظور تون اینه اپلیکیشن بسازید بعد در مارکت ها ب فروش برسونید؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
منظور تون اینه اپلیکیشن بسازید بعد در مارکت ها ب فروش برسونید؟
استارتر شما هستید؟
به هرحال: در تیم ساخت اپلیکیشن دو کار عمده برای بخش فروش در نظر گرفته شده. یکی ساخت اپلیکیشن های با کیفیت و فروش در استورهای بین المللی (آندروید و اپل) و دو اینکه دریافت سفارش از مشتری برای ساخت اپلیکیشن.

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
داریم استادیو بازی سازی میزنیم 35ت نیازه اخرین قیمتی ک دادن و طرح توجیهی هم میدیم وقیمت همه چیزهای ک چرا این قیمت شده
درامد بازی ک واقعا عالیه بخصوص خودم ک بازایاب ومدیر فنی شرکت نوین پردازشم
راه اندازی استادیو گیم وبرنامه نویسی با گروه 12 نفرمون واقعا میترکونه

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
من دقیق متوجه نشدم شما جدا از سود بانکی که میگیرین این 50 تومن رو مجزا می خواین سرمایه گذاری کنین؟ در واقع هر ریسکی هم براتون بدون مشکل هست؟
شاید بد نباشه از طرح ها و ایده های نو حمایت کنین و همکاری کنین برای به تولید رسوندن هر طرح و ایده جدیدی که توجیه خوبی داره

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
از همه دوستان ممنون. این پول در اختیار همان مشتریم قرار گرفت تا چرخ کارگاهش روان تر بچرخه! فقط خودم موندم بیکار که می خوام برم تو خط ترجمه شفاهی و ترجمه فیلم. همین طور تدریس مکالمه زبان انگلیسی به روش تالیفی خودم.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
شما ب دوستان چینی ک گفتید در ارتباط هستید؟
میتونید جنسی بهشون برای فروش معرفی کنید؟

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
به نظرم بخشی از مبلغ بدین به همون دوست باهاش کار کنید و بخشی از پولتونم یه دفتر بزنید که بتونید جوونای بیکار شاغل کنید و بخشی از حقوقشون به شما بدن اگه اشناهای خوب بتونید تو کارخونه ها و شرکت ها داشته باشید این بهترین کار هست چون چیزی که زیاده افراد بیکار البته این شغل سختی های خاص خودشو داره ولی بعد این که اسم در کردین و معروف شدین سود عالی داره از یه طرف هم ثواب کسب میکنید و میتونید کارافرین حساب بشین یا میتونید یه موسسه اموزشی بزنید که ماشالله تخصص خوبی هم دارید همین فتوشاپ چیانو شیمی که خوندین که اگه روش به صورت حساب شده کار کنید بخش اموزش هم سود بالایی داره من با یه موسسه کار میکردم سود ماهانه ش فقط از بنده در حدود 2 میلیون بود که 40 درصد اموزش موسسه برمیداشت و فقط 30 40 تا استاد داشت در شته های دیگه حساب کنید خیلی میشه

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
شما ب دوستان چینی ک گفتید در ارتباط هستید؟
میتونید جنسی بهشون برای فروش معرفی کنید؟
بله؛ اگر جنسی دارید و می خواهید در چین برایش بازار پیدا کنید به بنده اطلاع دهید. با چندین شرکت و شخص در چین مرتبطم.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از اینترنت بکش بیرون برو واسه خودت همون کار سابقت رو ادامه بده . در کنارش اگه خواستی همین اینترنت رو هم داشته باش

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان توجه کنند که آن 50 میلیون در کارگاه جوراب بافی که هم اکنون من یکی از سرمایه گذارانش هستم سرمایه گذاری شده . هم اکنون دنبال بازاریاب می گردم برای فروش بیشتر محصولاتم که در تاپیک مربوطه اقدام خواهم کرد.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
به نظر من در حوزه ای که تخصص دارید ادامه فعالیت بدید اما اینترنتی ش کنید. موفق باشید

بالا