• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما بهترین روش حفظ سرمایه چیست ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان

مسلما همه دوستان در جریان اتفاقات اخیری که در اقتصاد کشور رخ داده هستند.

در تاپیک های مختلف صحبت های زیادی شده در مورد اینکه مقلا ایا ارز و طلا گرون میشن یا ارزون میشن

خیلی از دوستان نگران اون مقدار سرمایه هایی هستند که در طول سالیان با کار و تلاش بدست اوردند

درسته قراره سود بانکی افزایش پیدا کنه اما خب صحبت هایی میشه مبنی بر که این سود بانکی ها هم در مقایسه با نرخ تورم پایین تره.

سوال بنده اینه

به نظر شما بهترین راه در وضعیت فعلی برای حفظ ارزش این سرمایه ها چیه ؟ البته بدون دلال بازی و واسطه گری و ریسک

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام به همه دوستان

مسلما همه دوستان در جریان اتفاقات اخیری که در اقتصاد کشور رخ داده هستند.

در تاپیک های مختلف صحبت های زیادی شده در مورد اینکه مقلا ایا ارز و طلا گرون میشن یا ارزون میشن

خیلی از دوستان نگران اون مقدار سرمایه هایی هستند که در طول سالیان با کار و تلاش بدست اوردند

درسته قراره سود بانکی افزایش پیدا کنه اما خب صحبت هایی میشه مبنی بر که این سود بانکی ها هم در مقایسه با نرخ تورم پایین تره.

سوال بنده اینه

به نظر شما بهترین راه در وضعیت فعلی برای حفظ ارزش این سرمایه ها چیه ؟ البته بدون دلال بازی و واسطه گری و ریسک

دوست گلم اگر می تونید با سرمایتون کار کنید یعنی کارتون در جهتی هست که با پول خودتون کار میکنید نگران حفط سرمایه نباشید دوست گلم . چون سرمایه مثله آب می مونه و باید جریان داشته و در صورت مسدود شدن شروع به گندیدن میکنه . اگر با سرمایتون کار نمی کنید یعنی کارمند هستید بفرمائید تا یه گزینه دیگه خدمتتون عرض کنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه دکستر عزیز

تشکر میکنم از حضور شما و امیدوارم این تاپیک یه راهنمایی بشه برای همه

در پاسخ به پرسش شما
عرض کنم که بنده با با سرمایه کار نمیکنم.

کار اصلی من طراحی وب سایت ، دامنه و هاستینگ هست (اگه سایت خواستید بنده در خدمتم)

در صدد بودم که وام بانکی ای بگیرم و بذارم روی سرمایه و ملکی تهیه کنم. اما خب اینطور که پیداست وام بانکی بانک مسکن بهره هاش تغییر کرده و بالاتر رفته ..

از طرفی روحیه من با قرض کردن و وام گرفتن هم زیاد سازگار نیست.

ممنون میشم نظرات خودتون رو بیان کنید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نه دکستر عزیز

تشکر میکنم از حضور شما و امیدوارم این تاپیک یه راهنمایی بشه برای همه

در پاسخ به پرسش شما
عرض کنم که بنده با با سرمایه کار نمیکنم.

کار اصلی من طراحی وب سایت ، دامنه و هاستینگ هست (اگه سایت خواستید بنده در خدمتم)

در صدد بودم که وام بانکی ای بگیرم و بذارم روی سرمایه و ملکی تهیه کنم. اما خب اینطور که پیداست وام بانکی بانک مسکن بهره هاش تغییر کرده و بالاتر رفته ..

از طرفی روحیه من با قرض کردن و وام گرفتن هم زیاد سازگار نیست.

ممنون میشم نظرات خودتون رو بیان کنید.

دوست گلم اگر براتون امکان داره که وام رو بگیرید و ملک رو بخرید در حال حاضر گلم به هیچ عنوان شک نکن این کار رو سریعا انجام بده . چون به محض اینکه این قضیه دلار و سکه بخوابه بازار بعدی بازار آهن هست که افتضاح بشه و 1000% ملک . سریعا اگر می تونی وام رو بگیر و ملک رو تهیه کن دوست گلم . کاش اینو تو همون پست اولتون می نوشتید . دوست گلم خلاصه شک نکن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست گلم اگر براتون امکان داره که وام رو بگیرید و ملک رو بخرید در حال حاضر گلم به هیچ عنوان شک نکن این کار رو سریعا انجام بده . چون به محض اینکه این قضیه دلار و سکه بخوابه بازار بعدی بازار آهن هست که افتضاح بشه و 1000% ملک . سریعا اگر می تونی وام رو بگیر و ملک رو تهیه کن دوست گلم . کاش اینو تو همون پست اولتون می نوشتید . دوست گلم خلاصه شک نکن

وام برام حاضر هست. همون وام 18 میلیونی معروف. منتها پس دادن وام هم خودش داستانی هست.

مخصوصا وام بانک مسکن :)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
وام برام حاضر هست. همون وام 18 میلیونی معروف. منتها پس دادن وام هم خودش داستانی هست.

مخصوصا وام بانک مسکن :)

گلم شک نکن . اگر امکانش هست که الان برای خود آپارتمانی یا خونه ای جور کنی شک نکن . در ضمن باز پرداخت همون وام هم پله هست . موردی نداره اگر درآمدت اجازه میده قسط هاتو جلو جلو بده تا هم سود کمتری بدی و 100 البته سریع تر تموم بشه . شک نکن دوست گلم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد وام ها یک سوال داشتم.

اینکه اگه فرضا شما 18 میلیون وام بگیرید و بعد از یک سال فرضا سپرده بانکی شما جایزه ببره یا پول هنگفتی بدست بیارید و بخواید برید با بانک فک رهن کنید ایا باید بهره کل دوره وام که 12 یا 15 سال هست و بپردازید یا اینکه بهره روزشمار محاسبه میشه و کسر میشه ؟

و کلا این کار (در صورت امکان فک رهن کردن) رو توصیه میکنید ؟!!؟؟ یا خیر ؟

در ضمن حتما لطف کنید تاپیکی رو ایجاد کنید در زمینه فعالیت در بازارهای مالی داخل کشور که قانونی هستند.

حیف هست که دوستانی مثل شما باشند و در این فروم و خودشون هم بخوان تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن و اماتورهایی مثل بنده بی بهره باشند.

از توجه شما خیلی خیلی ممنونم.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین روش حفظ سرمابه و مال و جان و ناموس فرار کردن از این خراب شده است .

هر کس غیر این را به شما گفت ، دروغ گفته .

اگر می توانید فرار کنید و پشت سرتان را هم نگاه نکنید .

وگرنه سرمایه تان را به کالا های با ارزش و ماندگاری بالا تبدیل کتید تا بهمن سهم گین تورّم کمتر ویران تان کند .

دور سود کردن از سرمایه و کار کردن با سرمایه را خط بکشید .

الآن بزرگ ترین تجّار هم در حال جمع کردن کسب و کارشان هستند .

هیچ تجارتی یارای رویارویی با تورّم بالای صد درصد را ندارد .

سرمایه گذاری و تجارت تنها در کشورهایی با ثبات اقتصادی و **** های تحت نظارت عمومی جواب می دهد و اگر این طور نبود سرمایه ها به کشور هایی مانند سومالی و کرۀ شمالی و زیمبابوه هم سرازیر می شد .

تا می توانید برای روز مبادا آذوقه جمع کنید ، به زودی خودتان و آشنایان و مردم پیرامون تان به شدّت به آذوقه نیاز خواهند داشت .

حرف های دکتر در شرایطی که نظارت مردم بر قدرت مطلقه وجود داشته باشد خوب است ولی به درد این روز های ما نمی خورد .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بهترین روش حفظ سرمابه و مال و جان و ناموس فرار کردن از این خراب شده است .

هر کس غیر این را به شما گفت ، دروغ گفته .

اگر می توانید فرار کنید و پشت سرتان را هم نگاه نکنید .

وگرنه سرمایه تان را به کالا های با ارزش و ماندگاری بالا تبدیل کتید تا بهمن سهم گین تورّم کمتر ویران تان کند .

دور سود کردن از سرمایه و کار کردن با سرمایه را خط بکشید .

الآن بزرگ ترین تجّار هم در حال جمع کردن کسب و کارشان هستند .

هیچ تجارتی یارای رویارویی با تورّم بالای صد درصد را ندارد .

سرمایه گذاری و تجارت تنها در کشورهایی با ثبات اقتصادی و **** های تحت نظارت عمومی جواب می دهد و اگر این طور نبود سرمایه ها به کشور هایی مانند سومالی و کرۀ شمالی و زیمبابوه هم سرازیر می شد .

تا می توانید برای روز مبادا آذوقه جمع کنید ، به زودی خودتان و آشنایان و مردم پیرامون تان به شدّت به آذوقه نیاز خواهند داشت .

حرف های دکتر در شرایطی که نظارت مردم بر قدرت مطلقه وجود داشته باشد خوب است ولی به درد این روز های ما نمی خورد .

البته بنده در مورد فرمایشات شما با اون قسمت کالای با ارزش و قابلیت ماندگاری بالا موافق هستم.

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9

جناب دکستر کی به اوج می رسه قیمت مسکن (قبل عید بعد عید 91 ؟)؟ یادمه چند سال پیش همین اتفاقی که الان برای سکه افتاد برای مسکن افتاد رفت بالا بعد یه مدت نه چندان طولانی اومد پایین الانم همین اتفاق میوفته ؟ بره بالا بعد چند ماه بیاد پایین ؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر میکنم سال اینده - اواخر بهار

چون معمولا سال اجاره مسکن اواخر بهار و اوایل تابستون هست (بخاطر مدارس بچه ها)

یعنی این چند ماه اینده هر کسی میخواد مسکن تهیه کنه از همین الان دنبالش باشه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
من فکر میکنم سال اینده - اواخر بهار

چون معمولا سال اجاره مسکن اواخر بهار و اوایل تابستون هست (بخاطر مدارس بچه ها)

یعنی این چند ماه اینده هر کسی میخواد مسکن تهیه کنه از همین الان دنبالش باشه

منظورتون سال 91 هست ؟

بالا