Michael Angelo
کاربر تازه وارد
این علاقه به ایجاد نظر سنجی در زننده تاپیک من رو نابود کرده !!!
این علاقه به ایجاد نظر سنجی در زننده تاپیک من رو نابود کرده !!!
مینوشتی بارسا باورم میشد نه اسپانیابدون شک اســــپانیا
2 جام ملتهای اروپا
1 جام جهانی
در ده سال اخیر، 4 قهرمانی لیگ قهرمانان
بیش از 4 لیگ اروپا
دیگه در مورد بازیکن سال جهان و اروپا که از این لیگ انتخاب میشه نباید صحبت کرد.
دو سه خط آخرت بیشتر شبیه جوک بودلالیگا بدون شک.....وجود رقابت اصلی بین رئال و بارسا در لالیگا نشان دهنده سطح پایین بودن این لیگ نیست چون باقی تیمهاشونم چه در لیگ قهرمانان و چه یورولیگ همیشه تا مراحل بالا میان و قهرمان میشن.قهرمان فصل قبل یورولیگ اسپانیایی بود و 3 تیم از 4 تیم پایانی نیمه نهایی اون مسابقات هم اسپانیایی بود در حالی که من یونایتد و من سیتی در همون مراحل اول حذف شدن!...یورو لیگ لیگ متوسط هاست و تیم های میانه جدولی لیگ ها با هم رقابت می کنند که موفقیت تیم های اسپانیایی نشون میده این لیگ فقط در رئال و بارسا خلاصه نمیشه و سایر تیمهاش هم برتر از سایر لیگ هاست.
بارسا و رئال تو هر لیگی بودن اون لیگ رو دو قطبی می کردند اگر در انگلیس هم بودن بقیه تیم ها باید برای مقام سومی مبارزه می کردن این فقط مختص اسپانیا نیست.
دو سه خط آخرت بیشتر شبیه جوک بود
خودت خنده ات نگرفت
تا یکی دیگه ندیده زود ویرایشش کن.
این جمله ات بیشتر از اینکه نظر خودت باشه از روی جوگیری گفته شده
اخه جوگیری تا کی؟
راستی: این هر لیگی لیگ قهرمانان هم میتونه باشه ها یادت نره
از سال 2000 به اینور یه سرچ کن ببین کیا نیمه نهایی و فینال بودند بعد بیا بگو هر لیگی
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
جوگیری نیست دو فینال 2009 و 2011 که منچستر بهترین تیم انگلیس هیچ حرفی واسه گفتن در مقابل بارسا نداشت ثابت می کنه این مساله رو.سال گذشته فقط 1 تیم انگلیسی در جمع 8 تیم پایانی لیگ قهرمانان بود که امسال شاید همون 1 تیم هم حضور نداشته باشه!
این نشون دهنده افت لیگ برتر هست.
حتی در اون سالی که 3 تیم از 4 تیم نیمه نهایی انگلیسی بود در نهایت اون یک تیم غیر انگلیسی که بارسا باشه قهرمان شد.
لیگ برتر جذابیت داره ولی کیفیت نداره.این حرف من نیست حرف آلن شیرر کاپیتان اسبق انگلیس هست.
شيرر: ليگ انگليس جذاب است ولي کيفيت ندارد | ورزش 3
به نظر منم لیگ انگلیس از همه بهتره
تو اسپانیا یا بارسا قهرمانه ی رئال
ولی تو انگلیس مدعی واسه قهرمانی زیاده
به قول افشین حتی لیورپول![]()
تو ایران هم همیشه 5 - 6 تا تیم برای قهرمانی می چنگن و بعضی وقتا تا هفته اخر هم قهرمان مشخص نیست.همین امسال استقلال و فولاد و ملوان و سپاهان و نفت شانس قهرمانی دارن پس لابد لیگ برتر ایران بهترین لیگ دنیاست!