• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سايت بزنم يا مغازه باز كنم؟

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان. بنده قصد داشتم براي خودم كاري دست و پا كنم. از اونجايي كه اوضاع بازار هم خرابه ميخواستم بدونم نظر شما چيه و موفق ميشم يا نه
شهر ما يك شهر كوچيكه و كرايه مغازه هاش نهايتا ٤٠٠ تومن بدون رهن! بنده تصميم دارم يك مغازه فروش وسايل جانبي موبايل باز كنم و با چندتا عمده فروش صحبت كردم و از اين بابت اوكيه
به نظر شما براي خريد اوليه چقدر بايد سرمايه بزارم؟ دكور و ميز و ... چقدر خرج داره؟
روزانه چقدر درامد خواهم داشت و اگر كسي تجربه داره كامل بهم توضيح بده.
همچنين ميخوام به همراه مغازه يك سايت هم راه اندازي كنم تا اجناس رو به سراسر ايران ارسال كنم به نظرتون ماهانه درامدي داره؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
نزديك يه مدرسه فلافلي بزن بيشتر سود ميكني

world15

Registered User
لایک‌ها
837
منکه خودم هیچوخ از سایت خرید نمیکنم بسکه قیمت بالا و تخفیفای الکی میذارن. البته نت برگ و زودفود بحثش جداست چون معمولا تو شهرای بزرگ هم اگهی دارن میشه خرید. دی جی کالا هم ی عده خرید میکنن

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
منکه خودم هیچوخ از سایت خرید نمیکنم بسکه قیمت بالا و تخفیفای الکی میذارن. البته نت برگ و زودفود بحثش جداست چون معمولا تو شهرای بزرگ هم اگهی دارن میشه خرید. دی جی کالا هم ی عده خرید میکنن
قيمت بالا نميزنم سود كم فروش بالا مد نظرم هست نه سود زياد فروش كم

world15

Registered User
لایک‌ها
837
قيمت بالا نميزنم سود كم فروش بالا مد نظرم هست نه سود زياد فروش كم
خوب بازم ارزش نداره مگر اینکه برای همشهریای خودتون چون مثلا دیجی کالا، ی کالای تا 10 تومن بخای بخری هزینه پستش بیشتر از قیمت خود کالا میشد! پست رایگان هم ک مثلا میگن برای خریدای بالای 100 تومن :general307:

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
خوب بازم ارزش نداره مگر اینکه برای همشهریای خودتون چون مثلا دیجی کالا، ی کالای تا 10 تومن بخای بخری هزینه پستش بیشتر از قیمت خود کالا میشد! پست رایگان هم ک مثلا میگن برای خریدای بالای 100 تومن :general307:
چرا ارزش نداره دقيقا؟

world15

Registered User
لایک‌ها
837
چرا ارزش نداره دقيقا؟
خوب شما الان چ کالایی مد نظرتونه این دوره الان اینقدر هر شهر فروشگاه و هایپرمارکت باز شده ک اجناس رو تا 50 درصد تخفیف هم میدن فک نکنم اینترنتی زیاد خرید کنن :(
البته وسایل موبایل فرق داره من ی گوشی قدیمی داشتم باتریش اصلا گیر نمیومد البته چون عجله ای میخاستم باتریشو عوض کنم ی جا هم ک داشت تولید چند سال قبل بود ک اخر فکنم 8 تومن فروخت و ظاهرا خراب بوده چون هنوزم سریع شارژ خالی میکنه ولی وقتی همونا میگن ضمانت نداره دیگه وای بحال اینترنتی

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
وسايل جانبي موبايل. گارد و بامپر و ضد خش و اسپيكر و ...
روزي ٢ تا جنس بفروشم ١٠ تومنم سود اينترنتي باشه كه بد نيست. قيمت هم مناسب ميزارم واسه بالاي ٥٠ تومنم رايگان ارسال ميزنم. از دست خالي بودن بهتره.

به نظرتون جواب ميده؟ سرمايه چقدر ميخواد؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
روزي ٢ تا جنس بفروشم ١٠ تومنم سود اينترنتي باشه كه بد نيست. قيمت هم مناسب ميزارم واسه بالاي ٥٠ تومنم رايگان ارسال ميزنم. از دست خالي بودن بهتره.

اقاي @the boy تو بازار تجارب و موفقيت هاي زيادي كسب كردن
از ايشون مشاوره بگيريد.

AM$IR

Registered User
لایک‌ها
80

داداش مگه رو 50 تومن چقدر سود میکنی که ارسال رایگانم بزنی ؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
جمعیت شهرتون چقدره؟ چند تا مغازه موبایل فروشی تو شهرتون هست؟ از نظر سطح تحصیلات مردم شهرتون در چه سطحی هستند؟ تا به حال با گوشی فروشی های شهرتون در این مورد صحبت کردی که بخواهی دیدگاهشون رو جویا بشی؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ميترسم مغازه جواب نده! سرمايه چقدر ميخواد؟
مغازه که دیر یا زود جواب میده فقط باید یه پشتوانه مالی هم قرار بدی که اگه چند ماه اول مشتری کم بود از پس مخارج و کرایه مغازه بربیای
هزینه های استارت کار رو هم که باید از همکارها بپرسی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام دوستان. بنده قصد داشتم براي خودم كاري دست و پا كنم. از اونجايي كه اوضاع بازار هم خرابه ميخواستم بدونم نظر شما چيه و موفق ميشم يا نه
شهر ما يك شهر كوچيكه و كرايه مغازه هاش نهايتا ٤٠٠ تومن بدون رهن! بنده تصميم دارم يك مغازه فروش وسايل جانبي موبايل باز كنم و با چندتا عمده فروش صحبت كردم و از اين بابت اوكيه
به نظر شما براي خريد اوليه چقدر بايد سرمايه بزارم؟ دكور و ميز و ... چقدر خرج داره؟
روزانه چقدر درامد خواهم داشت و اگر كسي تجربه داره كامل بهم توضيح بده.
همچنين ميخوام به همراه مغازه يك سايت هم راه اندازي كنم تا اجناس رو به سراسر ايران ارسال كنم به نظرتون ماهانه درامدي داره؟
سلام من استاد دبوی هستم که پخ داده بودی بهم راهنماییت کنم داداش سر کارت گذاشتن:general602: من تجربه ای ندارم :general712: شاید بد نباشه توی بخش وبمسترها هم تاپیک بزنی

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
جمعیت شهرتون چقدره؟ چند تا مغازه موبایل فروشی تو شهرتون هست؟ از نظر سطح تحصیلات مردم شهرتون در چه سطحی هستند؟ تا به حال با گوشی فروشی های شهرتون در این مورد صحبت کردی که بخواهی دیدگاهشون رو جویا بشی؟
٢٠٠ هزار نفر
تحصيلات مردم صفر
در سطح شهر ٣٠ تا حدودا يا كمتر
نه متاسفانه

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
مغازه که دیر یا زود جواب میده فقط باید یه پشتوانه مالی هم قرار بدی که اگه چند ماه اول مشتری کم بود از پس مخارج و کرایه مغازه بربیای
هزینه های استارت کار رو هم که باید از همکارها بپرسی
حدودا دو ماهي ميخوام كرايرو رديف كنم ببينم تو دو ماه اوضاع بهتر ميشه يا نه

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
اول مغازه
بعدم اگر بتونی تعمیرات انجام بدی درامدش به مراتب بهتره تا جانبی
چه نرم افزار چه سخت افزار

بالا