• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما سایت تفریحی بزنم؟ از سایت تفریحی چقدر درآمد میشه داشت؟

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
سلام
به نظر شما ارزش داره وقت و سرمایه بزارم برای سایت تفریحی؟
چون سایت ها تفریحی بزرگ را که بررسی کردم تبلیغات زیادی نداشتن

دوستانی که سایت تفریحی دارن اگر تمایل دارن حدود درآمدشون رو اعلام کنن

همه نظر بدید

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
الان دست تو کار سایت تفریحی خیلی زیاد شده
اگه ایده داری یه سایت دیگه بزن
سایت زدن تو ایران اصلا اشتباس

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نه نمیگیره!
مگه وب فارسی به چند تا وب تفریحی نیاز داره؟؟
مگه چند تا سایت موزیک نیاز داره؟
چقدر سایت فیلم و سریال نیاز داره؟؟
از هرکدوم بالای هزار تا داریم!!!!
یا باید تخصصی باشه یا یه ایده جدید و ناب.برا الگوگیری از سایت های خارجی میتونید ایده بگیرید
راهی که بقیه رفتند رو شما بخوای دوباره بری وقت تلف کردنه مگر اینکه انقدر هزینه کنی تا جای اونارو بگیری و خودتو بکشی بالا که اونم یه دوره ای داره چون ایرانیا دمدمی مزاجن هر دوره به یه چیزی گیر میدن
ولی سایت تخصصی و اینا مخاطب های خاص و همیشگی داره و ماندگاره و بازدهیش هم آروم آروم اما دائمیه

sonatax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
میگیره درآمدشم خوبه . ولی مثل من شب و روز کار میکنی یه روز از خواب پا میشی میبینی فیلتر شده و به طور کل از اینترنت محو گشته است .

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
فقط وقت تلف میکنی
این همه سایت میشه زد که در شروع بشه درامد درورد ازش البته بایت یکم تخصصی باشه
چرا همه میان همون اول میرن سراغ فیلم و تفریحی و پاپ اپ !

azmayeshgar

Registered User
لایک‌ها
15
بستگی به زمان - هدفت داره

من خودم چندین باز هزینه کردم برای سایت های تفریحی اما وسطاش خسته شدم
تنهایی نمیشه

اما همیشه میگم باز ادامه بدو جونم!
توقف ممنوع!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست گرامی به نکات زیر توجه کن
سایت تفریحی درآمد مستقیم نداره و باید دستت پیش سیستم های پاپ آپ و کلیکی دراز بشه
سایت تفریحی رقابت بسیار زیادی داره و اونم ناشی از تعداد زیادشون هست نه مخاطبان بیشتر
اگر هم وقت بگذاری و چند نفر استخدام کنید که محتوا ترجمه کنه این دوتا سرنوشت رو دارید 1-تبدیل به منبع خوب برای چرنده و خزنده های نت میشید 2-شبی می خوابید و صبح چنین سایتی در کائنات نیست
اما توصیه من
برخلاف تمام موضوعات ذکر شده در بالا که تقریبا یک بار منفی دارند اینترنت بهترین مکان برا درآمد هست با کمترین سرمایه ها اینترنت به شدت در جامعه ایرانی در حال رشده و کمتر کار شده روی بسیاری از مباحث یک بحث تخصصی یا یک جامعه هدف تخصصی را انتخاب کنید و از اون جامعه هدف برای خدمات خودتون هزینه بگیرید بدون دردسر و خیلی راحت می توانید درآمد داشته باشید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
این کار چندین جنبه وب داره و چندین جنبه بد

جنبه های بدش دوستان قید کردند یه 2 تا از جنبه های خوبش رو هم من بهت میگم

اگر تا حالا سایت نزدی ، بزنی تجربه خوبی میشه برای اینکه رقبات خوبه ، میتونی ببینی کی چی کار میکنه سر و کله زدن با رقبا یعنی چی ، با سئو و مسائل مربوطه به سایت آشنا میشی و .....

کلا برای اینکه در فضای نت آشنا بشی با این کار خیلی خوبه ولی این ماله کسیه که میخواد سرمایه گذاری بلند مدت بکنه و بتونه خودش رو بکشه بالا خوبه و هم سطح سوادش رو ببره بالا و هم توانای یهای علمیش و کار با وردپرس و افزونه هاش رو درست براش جا بیافته آپشن خوبیه

ولی رقابت و سایت های با سابقه بالا دارن الان قدرت نمایی می کنن ، برای همین یه مقدار سخته

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اینم بگم دوست من شما که می خوای چند ساعت از وقت خودت رو صرف این کار کنی خب با توجه به اینکه زمان گرانبهاترین داشته و سرمایه هر کسی هست بهتر نیست درست سرمایه گذاری کنید ؟ یعنی برا هر مطلبی که ارسال می کنید امید این داشته باشید که بابتش چندین هزارتومن در آینده براتون آورده داشته باشه نه اینکه گیر سیستم های پاپ و کلیکی بیفتید زمان بگذارید برای ایده مناسب حتی اگر 3 ماه هم مطالعه و جستجو کنید بازم ارزش داره نمی دونم در کجای مسیر هستین و چندسالتونه اما باور کن دوست من خود من و خیلی از دوستان بارها تجربه کردیم که سایت های بزرگ رو دیدیم تعرفه تبلیغات رو خوندیم و بعد تعداد بنر رو شمردیم و گفتیم وای چقدر در میاره و بعد خواستیم عین همون رو بزنیم اما تجربه آموخت که قرار نیست ما مثل اوننا بشیم چون خیلی سریع و بدون اندوخته لازم قدم برداشتیم ما هزینه زمان و مالی این کارها رو دادیم و الان این تجارب به رایگان برا شما گفته میشه وقت بگذارید و مسیر درست را در پیش بگیرید چون زمان واقعا غیرقابل برگشته

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
از همه ی دوستان که وقت گذاشتن و نظر دادن تشکر میکنم
به این نتیجه رسیدم که ارزش نداره کلی وقت و سرمایه بزارم برای سایت تفریحی
روی یک موضوع تخصصی کار کنم بهتره
موفق باشید

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6